АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 708
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
sissi , кой е автора на снимката на аватара ти?Обожавам такива фотоси!

# 91

larsen, и аз съдя листенца, вчера 3, днес 2. Но защо не ни видях в топ 100 на горските стопанства Rolling Eyes
Тази класацияя е странна работа-мени се всеки ден.Според броя на листата,които имаш  за деня,а не общата бройка newsm78.Веднъж бяхме на 14 място,веднъж на 17-то,после на 15-то,а в някои дни ни няма.Пак ви казвам едно огромно БЛАГОДАРЯ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :
.За мен е важно ,че детето се радва на всяко ново листенце ,а не държи непременно да е в класациите.
smooth,честита ви детска стая PeaceСтрахотен подарък,май Томи много е слушкал. Wink
tevolere,Linofrina,много са пораснали девойките. Heart Eyes
tevolere, за страничката с албумче и видео-ще помагаме,само кажи.Аз моята я правих заедно с момичета от форума. Hug

# 92
  • София
tinitita честит рожден ден!
Аз се върнах. Прекарах страхотно. Бяхме в много як хотел в едно забутано село. Може и град да го водят, ма не му личеше  hahaha Иначе хотела беше 4 звезден и наистина си беше за тези звезди. Явно си е правен за конференции. Дадоха ни задачи да сторим пирамида от картон. Пълзяхме на 4 крака по земята за да чертаем фигурите (ама аз колко бях добра, то с този пример всеки ден остава и да не знам как се пълзи  Joy) после ги рязахме с триони, лепихме, сглобявахме, абе страшна работа. Накрая ни дадоха да попълним анкета кое ни боло харесало най-много. Е как да кажа, че най-големия кеф беше да си впрегна мисълта за нещо друго, а не само за памперси, пюрета и т.н. Таткото се беше справил отлично с гледането. Забележки нямам (освен, че жълтъка го дал днес с местното пюре, а не вчера със зеленчуковото  Laughing ) Вики обаче, май почва да разбира и да и липсвам. Вчера е поплакала като се е събудила от следобедния сън и все се е оглеждала. Явно ме е търсила. Вечерта била омърлушена. А днес като си дойдох на обяд щеше да скочи от ръцете на баща си, а вечерта бяха едни игри ... Най-неприятното в цялото изживяване беше пътуването. Не знам от къде бяха намерили този шофьор, ама 100 км за 3 часа ми дойдоха малко в повече  ooooh!

# 93
Добро слънчево утро!
Питбулчето си има вече 269 листенца.
tevolere- Елина много е порастнала, а със жълтите гащи е истински бонбон. "Елина бонбон бамбина" Laughing Heart Eyes

450 - Разбила си конкуренцията с уменията си по пълзене  Joy. Представяш ли си да имаше дисциплини като - "хранене с лъжичка", "сменяне на памперс в движение" и "вдигане на количка с бебе", направо щеше да ги доразбиеш. Шампионат за майки, "free style" hahaha

# 94
  • Попово

450 - Разбила си конкуренцията с уменията си по пълзене  Joy. Представяш ли си да имаше дисциплини като - "хранене с лъжичка", "сменяне на памперс в движение" и "вдигане на количка с бебе", направо щеше да ги доразбиеш. Шампионат за майки, "free style" hahaha
  Hug Hug точно
тинитита  bouquet
на поотрасналите мацки Heart Eyes Hug  bouquet
Томи със здраве да си ползва стаята и мама да може да отскача по-често до спалнята  Blush
Све_дим как е Бобо?
ето и снимки от кръщенето вчера  baby_neutral http://pepena.multiply.com/photos/album/13#1

# 95
  • гр.Варна
Добро утро!!
Предполагам,че някои не са ме познали,но аз съм hristina_k!!!!
Влизам само да почерпя за моето остаряване:) Whistling
Днес ставам на 28  Tada

отивам да се приготвям за гостите:)

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 10:13 от mama_na_kiki

# 96
  • БГ
добро утро от нас!
мерси за комплиментите newsm03
larsen ще прочета в сайта как се прави страничка,ако имаш някакви пищови-пращай насам.
mama_na_kiki newsm59 Gift Gift нека ти се случват хубави неща!
днес тук е хубаво времето , ама съм без количка днес, да видим пак за ръчичка как ще се справим навън Thinking
приятни разходки  Hug

# 97
  • Попово
hristina_k bouquet
бъди здрава и обичана Heart Eyes

# 98
Честит рожден ден,Хриси!Много здраве,любов и детски усмивки да изпълват дните ти!

Ререnа,честито ви християнче! Hug Hug Hug
tevolere,скайпа ми е jordanovi1. Ако имаш въпроси,ще помагам колкото  мога. Peace

# 99
hristina_k - познахме , че си ти как да не ! Честит рожден ден, много здраве , щастие, усмивки и всичко най най !

Страхотни снимки на всички дечица !

# 100
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Честит рожден ден Хриси!  bouquet
От името на Ели благодаря на всички за хубавите думи и комплиментите! Laughing
Сега малко ще ви запозная с моята последна параноя - отвреме навреме заварвам Ели седнала да си държи играчка и да се полюшква напред - назад , като матриошка. Това не би ме притеснило , ако не бях гледала филмчето за децата от Могилино . Та там видях че така постоянно се люшкат напред-назад деца с психични проблеми. Ели го е правила няколко пъти до сега и то по малко , ама както ви казах пак ме подгони  параноята. Вашите деца поклащат ли се по този начин понякога?
450, блазе ти за хубавото изкарване!

# 101
Христина ЧРД! МНого да си здрава, заобиколена от много любов, и много много щастлива!   bouquet

Пепена, честито ви християнче! П.п. ти си с късата коса, и държиш Тошето в началото на кръщенето нали? Много ти отива така
Снимките на всички априлчета са страхотни..........а грешка, децата ви са страхотни  Hug  А девойките с тези дълги коси и къдрици обраха точките. Те вече изглеждат като малки дами.
по повод на косите - май няма априлско момченце с толкова много коса, колкото момичетата? Или вече са подстригвани дългите момчешки коси Wink

450, блазе ти за хубавото изкарване!
и аз така

# 102
  • София
Хриси, честит рожден ден, да си жива и здрава и много щастлива  Hug
Разбирам ви момичета дето ми завиждате. Наистина преживяването си заслужаваше. Мислих си за Вики, но като цяло не се притеснявах. Имах страшно доверие на баща й. А тези които го познават знаят защо е така. Той се грижи за нас като за цветята в живота му и ние много си го обичаме  Simple Smile Ако Сиси се занимава професионално с организирането на нещо такова, то тя заслужава направо на ръце да я носят. Едно такова разнообразие дори и за работещите е като лъч светлина, а камо ли за такива като мен. Благодарна съм на фирмата, която макар и че съм в майчинство и няма да се върна утре на работа ме покани да се присъединя към тях. Направо шапка им свалям     bouquet А човешки ресурси беше заявила най-хубавата стая за мен и Ками (майката на Здравко от 13.04) за да цитирам: "разнообразим майчетата". Просто нямам думи ...

# 103
  • гр.Варна
MAPTA,
Да ти кажа за параноята ти:
Моят синковец се клати нон стоп.Много му харесва,но това не ме навежда на мисълта,че има проблем.Този навик придоби,понеже имаме надуваема кошара и тй се удря в стените й и се оттласква от тях и му харесва,та оттам свикна и сега често го прави.Не се притеснявай де.....не е хубаво така!!Излезте на разходка и се радвайте на хубавото временце:) Hug Hug

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ХРИСИ! БЪДИ ЗДРАВА, ДА ПОСТИГНЕШ ЦЕЛИТЕ СИ И ДА СИ БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВА! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ!

Общи условия

Активация на акаунт