АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 712
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от нас,момичета!!!
Толкова се радвам на слънцето навън!! Sunglasses
Ех,че много рожденнички ни се насъбраха!!! Hug
Хриси,честит рожден ден!!!  Hug Heart Eyes
Весело изкарване на празника!!!
tevolere,Linofrina,красавици си имате!Много им се радвам на всичките  Hug Hug
neci,браво за карането! PartyВъзхищавам ви се на вас шофьорките-мен много ме е страх да карам Crazy
Пепена,честито ти християнче!!!Не успях обаче да видя снимките  Tired
Да ви се похвалим-днес Алекс направи 5 крачки,броих му ги. Laughing Party CrazyСамо че,трябва да се е хванал някъде и така тръгва.Ако аз или някой др го държи не се пуска сам!

# 106
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХРИСИ!

БЪДИ ВСЕ ТАКА ЖИЗНЕРАДОСТНА, ВЕСЕЛА И ЛЪЧЕЗАРНА!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

Честито и на Тинитита на патерица!

Отивам да гледам снимки и клипчета!

# 107
ЧРД Хриси, желая ти от все сърце да си доволна и щастлива , много обичана и обичаща!!! bouquet
pepena Честито ви кръщаване, е много е сладък Тошката Hug
Браво на Алекс за крачките  Grinning
MAPTA За клатенето не се притеснявай, до колкото знам така се забавляват дечицата когато им е скучно.

450 Много се радвам за веселото изкарване, а Ками да вземе да драсне някой ред.

# 108
Май Поли търсеше помпа за кърма-ето една в Продавалника
Помпа за кърма Авент

# 109
  • Варна
Здравейте момичета,

Честит рожден ден Хриси!   bouquet Да си жива и здрава и много обичана и щастлива!

pepena честито ви християнче!

МАРТА и Галенка преди време правеше така. Аз реших, че и е хубаво да се люля и и купих люлка. Не мисля, че трябва да се притесняваш - забавлява се детето, а може и да се люля. Обича ли люлките?

Aleksi кьк е коремчето? Мома ли е вътре или момък? Знаете ли вече?

450 добре си си поотпочинала - браво.

GrOzNoTo^ ^PaTe браво на Алекс. И вие май вече сте за прещъпулник, а?

# 110
GrOzNoTo^ ^PaTe браво на Алекс. И вие май вече сте за прещъпулник, а?
А,раничко ни е още.Ако го направим сега той ще пълзи след питката  Laughing А и изправен стои сама,само когато се е хванал за някоя играчка Laughing Мисли си,че има упора Simple Smile

# 111
  • Варна
.... А и изправен стои сама,само когато се е хванал за някоя играчка Laughing Мисли си,че има упора Simple Smile

душица мамина

# 112
Сега прочетох за пловдивските мами и се сетих за вчерашният репортаж в новините-за нзкълцаните гуми на колите.И първото,което ми мина през ум,че ядосани мами са го направили  hahaha Joy Като даваха колите повечето направо на тротоара си бяха паркирали!! WhistlingХайде,признавайте бързо!!!  hahaha Joy Crazy

# 113
  • Варна
Честит рожден ден Хриси, да си много здрава, усмихната и обичана!

# 114
Ей, Христинка честит рожден ден , мила!
Да си много здрава и най-вече щастлива с мъжете, които имаш !
Това за което мечтаеш нека се случи!
   bouquet

# 115
Хриси, честит рожден ден!!! пожелавам ти много любов, късмет и здраве на всички твои близки!

Пепена, честито кръщене!!!

450, браво за страхотното изкарване! сигурно си заредена с нови сили и емоции!

GrOzNoTo^ ^PaTe, браво на Алекс!

Амалия днес за първи път подкара уокъра - даже по едно време не й стигаше, ами и буташе проходилката! падна няколко пъти, но иначе е стабилна, но задължително трябва да се държи за нещо.

# 116
Христина честит рожден ден! Много здраве, щастие, любов !   bouquet  bouquet  bouquet
Пепена, честито кръщене!!!
450, звучиш много добре, радвам се че си си изкарала страхотно! Party
GrOzNoTo^ ^PaTe, браво на Алекс! Ванеса прави по 1,2 крачки, но доста е несигурна все още.

# 117
Честит Рожден Ден на Христина и Тинитита   bouquet Да сте здрави,щастливи и много обичани!
Марта, Linofrina, tevolere,страхотни мацки имате  Heart Eyes
Честито християнче на Пепена,жив и здрав да ти е   bouquet
Честито прощъпулче на GrOzNoTo^_^PaTe   bouquet
 Марта,не се притеснявай,и Мира прави така,особено като чуе музика или започва да се друса.Една от плевенските мами се беше притеснила,че детето й се клати така и го беше водила на невролог,а той казал,че не се занимават достатъчно с него и за това.Аз обаче не съм съгласна с това мнение.При по-големите деца наистина това е поради липса на социални контакти и общуване,но нашите са прекалено малки и на тях им е интересно придобиването на такива нови умения и движения.

# 118
Честит рожден ден Христина!
Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!  bouquet

# 119
За ходенето - Рада обикаля по мебелите и се води с мен на една ръка от 1 месец, застава права сама и се опитва да направи кръчка без подпора , но тупва по дуп.
Има ли вече проходило бебе  newsm78 ?

Общи условия

Активация на акаунт