АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 732
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Сега прочетох за пловдивските мами и се сетих за вчерашният репортаж в новините-за нзкълцаните гуми на колите.И първото,което ми мина през ум,че ядосани мами са го направили  hahaha Joy Като даваха колите повечето направо на тротоара си бяха паркирали!! WhistlingХайде,признавайте бързо!!!  hahaha Joy Crazy
Ние живеем точно до този блок... JoyИ на мен ми мина тази мисъл за разбеснели се мами отмъстителки  JoyНе сме ние!!!Че няма къде да се мине с количка няма...ама чак да ни подозирате така  Joy

# 121
  • София
Момичета, заформило се е страхотно време. Какво ще кажете да си направим среща в парка Заимов например в сряда между 13 и 17 часа?

# 122

Има ли вече проходило бебе  newsm78 ?
Има, има поне 4-5  Peace
Днес отиваме на село и мисля да се пека, е не по бански ама по къс ръкав поне Sunglasses, а Монко ще мачка мацата и яренцата

# 123
Чак сега успях да се запиша в новата тема... Много сте изписали!
За срещата съм навита, но не искате ли в Борисовата градина?
За храненето - и ние от март сме на кухня, ама се чудя какво ще става с тези два зъба... Тя само найните пюренца си иска, та може да видим зор. Я, да ви питам - не е ли редно в детската кухня да са разделени бебоците на възрасти? Оказва се, че поне в нашата кухня 10- месечните и 3-годишните ядат едно и също newsm78 Това малко ме притеснява.

# 124
  • София
Може да пробваме нещо средно, градинката пред народния театър. Така и за нас от Люлин ще е малко по-лесно придвижването.

# 125
  • София
Добро утро и от нас!

НИе уикенда бяхме на село, Бобо се радваше неистово на кокошките и кучетата, чак с глас се смя, а кучетата, горкичките, се страхуват от него  Mr. Green

Вече иска да стои постоянно прав, даже и като го обличам и пада такова тръшкане, защото все пак не мога да ги обличам прав  Rolling Eyes И си ходи човека, а на мама кръста.... Та в този ред на мисли, споделете какви обувчици за прохождане сте взели на бебоците? А и цени споделете, моля  Rolling Eyes Аз си мисля да вземем едни на КиК, които гледах в Пигис, но чак в неделя ще можем да излезем на пазар, та до тогава искам да проуча въпроса.

az_sunny, и аз съм на мнение, че трябва да е различна кухнята за 10 месечните и 3-годишните, но явно не е така  Confused

Хубава и слънчева седмица на всички  Hug Hug Hug

# 126
Ооо, милички, как се умилих  newsm03 Много ви благодаря за пожеланията и честитките! Прекрасни сте!   bouquet

Черпя със закъснение   party023 и ви целувам  lovekiss Днес е вторият ден от тридесет и първата ми година  amiiii и след работа ще ходим до банката да си дадем събраните документи за кредита. Да видим какво ще стане.  thumbsup

# 127
  • София
Може да пробваме нещо средно, градинката пред народния театър. Така и за нас от Люлин ще е малко по-лесно придвижването.

И за тези от Надежда също  Tired

# 128
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,

Първо Честито на рожденничките на патерици!

Ние имахме гости - баба от Бургас, та малко работа успях да свърша. Борис беше много доволен от непрекъснатото внимание.  Mr. Green

Кухнята определено не е различна, аз лично пасирам всичко, защото парчетата месо са си доста големички дори за 6-те ни зъба, а пък слагам да гризе натрошен сухар.

Специални обувки за прохождане не съм купувала - доколкото разбирам тези уж обувки за прохождане са само рекламен трик, всъщност няма такова понятие. За момента носи пантофи в къщи и боти навън. Смятам да взема маратонки за пролетта и някакъв тип гуменки и сандали, затворени при пръстите за лятото. Влез в форума На пазар има тема за разпродажби на маркови детски маратонки в София, иначе май още не е заредено с пролетни обувки.

Честито на озъбилите се tooth и на проходилите  newsm68

# 129
Ако се разберете за градинката пред Народния между 13 и 15 и аз може би ще мога да дойда. На едно обучение съм тогава - нали за сряда става дума, но може да свърши до 13 часа

# 130
  • София
Е, супер, ами май повечето са съгласни за тогава и там, до тук сме Танб, аз, Анишка, Мишочка, catty m, Ламята, е май ще се събере народ, колко хубаво  Hug

# 131
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
Запис. Леле колко ме е срам!  doh Banghead Голям заплес съм - пиша в темата за майската среща, мислейки си че това ни е априлската тема. И чудя се защо само това се обсъжда и нито дума за бебоците и пр. Даже и за климатика там се оплаках   Embarassed

# 132
catty m и ние сме с обувки на КиК и сме много доволни.Вътре сме с буйки.Навън с ботушки.Вчера му взех и едни спортни обувки(45 лв).Буйките со около 15-16 лв.

# 133
Здравейте и от нас за днес!!! Hug

PocuTа,помислих си го това за гумите,защото съвсем скоро се обсъждаше тази тема и имаше предложения да им се накълцат гумите.Та затова си го помислих!! Crazy HugИначе не ви имам за престъпници с колички Naughty Laughing Sunglasses

az_sunny ,нашата ДК е разделена в 3 групи-ние сме във втората от 8 месеца до 1,5год.Само второто ядене се различава.Нз защо при вас не е така.Определено не е нормално  Naughty

catty m,за обличането и ние сме същата работа-само като си види връхните дрехи и започва да се дърпа.Или му пея нещо,занимавам го,става на клоун направо  Crazy
За обувките-ж къщи сме по чорапки или терлички ,а отвън сме с едни на Кик,от тези с ципчето отдолу.Сега съм му поръчала едни пак на същата фирма,но с ципче отстрани.
А кой номер обувки носят бебоците,защото ми се струва,че крачето на Алекс е много голямо-19-21 ни стават на нас.Една приштелка ми подари обувчици на нейното момче,което е на 1,5 год,но не ни стават ooooh!

Приятни ви разходки!  Sunglasses Hug

# 134
Здравейте,

аз тия дни нещо не ми е кеф, вместо да се радвам на хубавото време, което чаках с нетърпение!

как ви се отразяват разходките ! На децата по скоро ! Ние гледаме не искаме да спи , и като се върнем в1 ч за храна ядем и не спим като преди, преди стане ли 1 и слагам  и спи 2 часа, а днес дори така плака чак аз с нея, неиска да спи, иска да става, ходим , и нещо и е криво незнам ! Промениха ли се децата ви от разходките ? Незнам какво да правя, дали защото не играе я е в количката и не се изморява, но пък и се спи вече къв 2 ч и може да се изнервя , защото хем и се играе хем и се спи ! Оф незнам !

обувки - незнам но постоянно ги събува, имам на Колев тия от най - обикновенните, какви да купя и аз се чудя  !

Оплаках се, така ми е едно .... Cry

Общи условия

Активация на акаунт