АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 727
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Клер,да не би да ви изникват зъбки и затова да е така крива Даная?Едва ли е от разходките. Rolling Eyes

# 136
  • БГ
привет Hug
обувки- с ботушките /номер 20/Елина нещо е като спъната ,та й купих платнени на Денди /н.20/и днес ще ги сложа с дебел чорап,споделете вие какви сте купили,не знам направо какви да взема и аз newsm78 , май на повечето фирми номерата се различават.
днес след работа ще излизаме навън, вчера като бяхме тя кара уолкър, лапа листа и бърка по дупките, търси камъчета да ги яде.... #Crazy  цялата се изцапа , вчера михме терасата двете ...........аз поливам- тя цопа във водата hahaha и хайде пак сменях дрехи.без нашия тати сме тази едмица и без количка,та излизаме за ръчичка,като големите мацки. Wink
kler не се ядосвай,явно не е на кеф,госпожицата, ще й мине ,и те си имат настроения .
обаче сутрин ме прегръща от кошарата да я взема и ми маха за чао. Crazy
хубав ден   bouquet

# 137
  • Варна
Здравейте,
кухнята - при нас е на 2 групи-преди и след 1  годинка. До сега съм нямала никакви проблеми и не ми се е налагало да пасирам нищо от нея. Вяра я обожава, изяжда всичко много бързо.
обувките- навън сме с "К и К" от който съм много доволна, а вътре ходи по пантофки . Обувките и на " К и К" са 16-17 номер и струват 25 лв. Хубавото е , че са с ципче и с връзки и така може да се рагулира и широчината.
Моето детенце вече прави по 4-5 крачки самичка. Навън вече бутаме количка с кукла( естествено и аз и помагам).
Приятен ден на всички!

# 138
Моето детенце вече прави по 4-5 крачки самичка. Навън вече бутаме количка с кукла( естествено и аз и помагам).
Приятен ден на всички!
утре да дойдете с количката с куклата в морската, как така не сме я виждали.... Joy

# 139
Аз пък да се оплача... Sad вчера какъв инцидент ни се случи-  заседнахме в асансьора с Мони между етажите.Голям кошмар.Добре,че бяхме и с татко му, иначе сигурно щях да откача.А Мони всичко разбира (или усеща) и се скъса да плаче.Измъкнаха ни след около 15минути,които ми се сториха час.Хвана ме и клаустрофобия ,и всичко...Идваше ми да го застрелям тоя техник,защото два дни преди това беше тук,за да го оправя и изглежда си е оставил ръцете.Оплаках ви се  #Cussing out

# 140
Eraser ужас, съчуствам ви, на мен много често като сме в асансьора с Анна и ми минава през ума какво ще правим ако зеседнем. И нали сме си гладници първата ми мисъл е има ли ядене за детето с нас  hahaha, пък то сигурно так ще се издухаме и двете, че само ще ни е до ядене. Добре, че бързо са ви извадили  Praynig

Кler и ние си имаме "криви" моменти, имат си като кризи в растежа и тям подобни, не мисля, че е от разходките. Ние по едно време спяхме в 12 ч. и после слетобед пак, ама ни "мина" и последва крив период и спане както дойде и по-скоро не дойде, няма как, тъй ще да е.

УТРЕ ВСИЧКИ КУКЛИ, МАЙКИ И БЕБЕТА БЕГОМ МАРШ В МОРСКАТА ГРАДИНА!!! ЩЕ ИМА ПОИМЕННА ПРОВЕРКА!!!

# 141
Здравейте и от нас!
Ние в хубавото време, гледаме да сме все навънка защото все ми се струва, че е за малко и ще свърши! А и тая зима ми се видя безкрайна.
Вчера ходихме до Благоевград, и мислех, че там за разходки ще е супер, защото е по на юг и обикновено е много топло, а пък то духаше такъв ужасен вятър, че сега ме боли гърлото....
Иначе Дари на връщане не можа да заспи и целия път мина в рев, после като се прибрахме се беше вкиснала и плака ужасно много. Отделно предните дни ставаше между 5.30 и 6.00 и много се бях изнервила.
За кухнята - и аз мисля да се заинтересовам скоро и да я запиша, че с тия пюрета, хем скъпо, хем не ги яде.
Обувките - имам едни на КиК, и са и удобни. Купих едни от Премаман, но не и стават, а не ми ги връщат защото били от намалението и неможело. И вече ще и купувам само с нея за да пробва.
Eraser, съчувствам ти. Сигурно е било ужасно.

# 142
  • Варна
Здравейте момичета,

Обувките - и ние сме с КиК за навън, номер 16-17 и се ни малко големички.

eraser много неприятна случка. Аз много се страхувам да не заседна в асансьора някой ден. Сигурно ще откача ако ми се случи. Добре, че мъжът ти е бил с вас и бързо са ви изкарали от там, въпреки, че за теб не е било много бързо ама..

Kler и Галена се държи по същия начин. Аз също си мисля, че е от разходките, защото едно, че и е интересно да гледа какво става наоколо, и друго - свикнала е да спи на спокойствие без да я друсат постоянно. Така поне си мисля де. Ама е факт, че почти не спи докато сме навън обаче трябва да свиква. Цяло лято това ни чака. Peace

УТРЕ ВСИЧКИ КУКЛИ, МАЙКИ И БЕБЕТА БЕГОМ МАРШ В МОРСКАТА ГРАДИНА!!! ЩЕ ИМА ПОИМЕННА ПРОВЕРКА!!!

То това хубаво, ама кото ни е мнооооооооооооого далеч на нас с Larsen? Е някой ден сигурно ще слезем и до там ама определено няма да е утре. Извинете ни моля за което Praynig

# 143
Здравейте и от нас.
От доста време не съм писала, но се опитвам да чета поне вечер.
Чак сега разбрах, как се чувстват мамите, с неспящи вечер бебета. Елизара три вечери под ред се събуждаше по 5-6 пъти, нещо което не се беше случвало никога. И съответно на третия ден, аз не знаех къде се намирам - боляха ме мускули, глава, очи, мислих си, че се разболявам, нямах желание дори на вън да излезна. Но вече съм супер, след като от две вечери влезна във форма и аз понаваксах съ спането.
Манту - Елизара нямаше белег и ходихме да и направят проба. Докторъката го отчете, че е 6 мм и каза, че на минимума и след 4 месеца пак да отидем на Манту.
За обувките - и аз съм на тази вълна. Имаме буйки на КиК, най-малкия номер, но или и падат, или си криви крачетата с тях. В къщи е с чорапи или терлици, но за на вън трябва да и взема нещо и аз не знам какво да е. Направо се обърках - с Ивайло казваха за прохождане високи обвчици със здрав форд и ортопедична стелка, сега всичко това го отричат. А относно големината на крачетата, явно си е индивидуално. Елизара е с малко краче и май е за 16 номер, а Ивайло на същата възраст носеше 19-20, а беше доста по-дребен от нея. И до ден днешен си е с голямо краче - носи по 1-2 номера над връсниците си.

Вече няколко дена с хубаво време и разходки на вън и се видях в чудо. Елизара не иска да стои в количката за много дълго време, а и не прави опити за ходене. Като види другите бебета да щъкат и тя иска, но в момента, в който я сложа да стъпи веднага свива колене и иска да лази на земята. Как се справяте с лазещите и все още не ходещи бебета, когато сте на вън?

Ивайло с огромно удоволствие всеки ден сади листенце в горичката на Петьо и го счита като свой ангажимент.

# 144
Eraser, леле какъв ужас  Confused....мен не ме страх кой знае колко, но ако съм с дребосъчка ще е друго, е нашият асансьор е доста голям, побира 8-9 човека, ще може да се разходим малко вътре....Добре че сте се измъкнали бързо, но бебоците страшно много попиват емоциите, затова и аз гледам да съм спокойна, дори и като падне или се удари, казвам й браво, радвам й се, но на бързо я опипвам по главичка, ръчичка или там каквото е. Веднъж като се прехапа опитвайки се да си отхапе от масата  Rolling Eyes леля й като писна чак мен уплаши и Криси като нададе един вой .....
обувки- GrOzNoTo^_^PaTe, ние пък имаме обратния проблем, всички са й големи....взех едни за прохождане, на някаква софийска фирма, но не запазих опаковката, точно като КиК, естествена кожа, но в по-обикновена опаковка и на половин цена, другите са някакво подобие на маратонки на Барт и ето сега е фрапиращото- едните са 16ти номер, а другите 11ти  Crazy....
kler, и аз си мислех, че е от разходките и още си го мисля, защото си имаше един режим, следобед спеше по 2 часа вкъщи, а сега навън дремва по 30 минути и след това в 19 е капнала, един рев, едно нещо.....,но ще се адаптират мишоците, спокойно.
smooth, за съжаление не зная кой е автора....намерих си тази картинка търсейки нещо за "път", което да е свързано с изречение отдолу
Я малко да ви потормоза с моята дилема, вашите мнения и съвети ще са ми от полза.
Кандидатствах на майтап в една фирма, обадиха ми се за първо интервю, отивам, а имаше около 20 човека за същото място, имаше и други след мен....направо го отписах, а и нямах намерение да се връщам на работа, днес обаче ми се обадиха пак и отново бях на интервю, човекът ми предложи да започна работа, заплатата е двойно повече от това, което получавах преди, а самата работа е доста по-малко, няма да имам шеф на главата си постоянно, ще си имам собствен офис и регулирано работно време....., но мен като ме загложди мисълта, че Криси е още толкова малка, ще пропусна първите й самостоятелни крачки, първите думички, та тя още не казва "мама" (ама "тати" казва #Cussing out  Blush)....и се разколебах.Един път детенцето ми е бебе, след 10 години няма да иска да се гушка така в мен, няма да ме търси по този начин......и не зная, трябва да дам отговор до края на седмицата.

# 145
  • гр.Варна
Добър вечер!
Денисимо,ние и без друго сме всеки ден в Морската,ама вас ви няма често!Утре сме пак там със Снежка!!!Ако някой има желание,да звънка
Момичета,благодаря за честиките и пожеланията за отминалият ми рожден ден.трогнахте ме,наистина!!! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
А ето и малко снимки от събитието:
http://hristinak.multiply.com/photos/album/20#
Лека вечер  bouquet Hug

# 146
....., но мен като ме загложди мисълта, че Криси е още толкова малка, ще пропусна първите й самостоятелни крачки, първите думички, та тя още не казва "мама" (ама "тати" казва #Cussing out  Blush)....и се разколебах.Един път детенцето ми е бебе, след 10 години няма да иска да се гушка така в мен, няма да ме търси по този начин......и не зная, трябва да дам отговор до края на седмицата.
Много точни разсъждения. PeaceРаботите са  много,детенцето ти е едно.Имаш време и да се наработиш и кариера да градиш.Щом чувстваш необходимост да си с Криси още  известно време,направи го. PeaceТези моменти не се връщат.Но.......това си е мое мнение.
Синът ми го гледах до 2 години и ми беше малко.Работех на смени и като се случеше да се прибера на обяд от работа,пътьом минавах да си го прибера от яслата.Хората ми се чудеха,защо не почивам,ами взимам детето  толкова рано.Ами как да им обясня,че чувствам необходимост да съм с него.Не ми стигаше времето вечер-докато го нахраня  и то дошло време да ляга.

# 147
Хриси,снимките от рождения ден са страхотни,весел купон сте си спретнали. Peace
А поканата на Денисимо за Морската градина ще си я запазя за друг път.Наистина ни е мноооого далеч и трудно за придвижване с децата.Ние тук си спретваме Владиславовски срещи с Лина. Wink

# 148
  • София
Леле, това със засядането в асансьор ми е голяма фобия, ужасно ме е страх. Сегашния е от най-тесните, едвам се пъхаме с количката, а и е от тези, който честичко се развалят  Confused Дано никога не ми се случи да заседна  Praynig

Сиси, мисля, че всяка от нас ще те посъветва различно, а решението си е твое. Моето мнение е, че аз най-вероятно щях да се съглася и то най-вече заради финансовия фактор и развитието. Защото вече усещам майчинските 220 лв., а от край време съм искала и кариера. Но минутите с бебо са най-безценното нещо, което ми се случва. Всъщност, когато ножа опре до кокала, не се знае и аз какво ще реша  Rolling Eyes Но знам, че каквото и решение да вземеш, ще е най-правилното за теб и детето ти.   bouquet

mama_na_kiki, много си лъчезарна   bouquet .

# 149
Здравейте момичета,

За обувчиците - ние сме с КиК 20-21 номер за навън, но са ни малко големи. Вкъщи си имаме пантофки, но постоянно ни падат от крачетата и напоследък оставям Валко по чорапки.

За кухнята  - все още не съм го записала, но доколкото разбрах и други мами, има разделение по групи.

Общи условия

Активация на акаунт