АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 725
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Кандидатствах на майтап в една фирма, обадиха ми се за първо интервю, отивам, а имаше около 20 човека за същото място, имаше и други след мен....направо го отписах, а и нямах намерение да се връщам на работа, днес обаче ми се обадиха пак и отново бях на интервю, човекът ми предложи да започна работа, заплатата е двойно повече от това, което получавах преди, а самата работа е доста по-малко, няма да имам шеф на главата си постоянно, ще си имам собствен офис и регулирано работно време....., но мен като ме загложди мисълта, че Криси е още толкова малка, ще пропусна първите й самостоятелни крачки, първите думички, та тя още не казва "мама" (ама "тати" казва #Cussing out  Blush)....и се разколебах.Един път детенцето ми е бебе, след 10 години няма да иска да се гушка така в мен, няма да ме търси по този начин......и не зная, трябва да дам отговор до края на седмицата.

Ако нямате финансови проблеми, като че ли знаеш отговора.  Peace

# 151
Здравейте,

да се причеслим и ние към проходилите  Laughing

Не знам само защо се пуска да ходи само когато аз я оставя. Прави около 15тина крачки сама. Само че и е трудно да се спре и да остане права, като спре а пада по дупе.

Не мога и да я снимам защото ако не съм близо до нея и я е страх и все пак ето само няколко крачки които успях да хвана с апарата.

Това брои ли се за прохождане  newsm78

http://dimitrovi.multiply.com/video/item/16

И все пак надявам се до месец да се стабилизира.

Поздрави.   bouquet

# 152
pepa_k Честити първи крачки! Толкова са сладкииии!!! Peace

Монко е на същата вълна прохождане http://necifer.multiply.com/video/item/10/S7004327.AVI Grinning
толкова е вълнуващо...
sissi Браво на теб, да пребориш такава конкуренция Peace Важното е , че си се убедила че си "на ниво". Мисля, че изобщо не бива да се тревожиш и спокойно да си се радваш на Крисуната-Муцуна. Аз съм избрала да се радвам на детето сега (макар да не сме богаташи) пък после ... ще има време и за кариера. Аз също ще ходя на конкурс скоро, но ако ме вземат ще "избягам" по майчинсктво пак. Laughing

# 153
Здравейте !
Момичета, много ми липсвате, заела съм се с ремонт, вече 5-ти ден, добре че бяха приятелите на брат ми и Гури да помагат, но днес и утре съм сама да чистя, та затова не влизам. Едвам си чувствам дясната ръка от търкане вчера, а си представям след 3 дена какво ще е  ooooh!

ЦелуФки на всички бебоци!

# 154
  • София
Страчи ме помоли да се уточним  за Априлци, защото все още нямаме резервации за Априлци и да не увиснем и от там. Жената от хотела в момента отказва на Гуруто на Страчи, защото е поела ангажимент към нея. Цените били тези от сайта.

# 155
Страчи ме помоли да се уточним  за Априлци, защото все още нямаме резервации за Априлци и да не увиснем и от там. Жената от хотела в момента отказва на Гуруто на Страчи, защото е поела ангажимент към нея. Цените били тези от сайта.

Аз много не можах да разбера на кой отказва и към кой е поела ангажимент? Но нека наистина се уточним за капаро и как ще се събира, за да не увиснеме.

Сиси, ами ти най-добре си знаеш как се чувстваш. На мен лично стоенето вкъщи не ми се отразява добре и бих се върнала. Всички моменти с детето са безценни и са веднъж - и на 10 месеца и на 2 години и на 10 години. И винаги ще изпускаме по нещо. Това обаче, не означава, че трябва да си прекараме живота вкъщи. При мен мотива не е финансов. Аз лично имам нужда да тръгна на работа, но пък  няма как. Така, че кой каквото си няма, това иска.

# 156
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Здравейте, момичета!
Пак се очертава хубав и слънчев ден!!! Laughing Отново ще се разходим подобаващо в Заимов!
Хриси , изглеждаш много щастлива и си доста отслабнала от последните снимки , които съм ти гледала! Особено в лице / направо наполовина/ !  Peace
Саня , радвам се , че се появи!  Hug
SISI, както са ти казали и другите, ако нямате сериозни финансови проблеми или не си луднала от стоене вкъщи /което явно при теб не е така/ не се връщай толкова рано на работа. Предстоят ти около 35 години яко бачкане! #Cussing out

# 157
  • София
Хрис, ЧРД на патерица  bouquet И изобщо не си мисли, че си се скрила зад новия ник. Както се казва: По бебето ще ги познаете! Joy

За обувките. На КиК от буйките с ципчетата и връзките носи17/18, а иначе й взех едни маратонки /от магазина на Марикита/ номер 19, но са й малко големи. Обаче в 18 не можах да й пъхна крачето, защото беше малък отвора, а тя все си го извива.

За прохождането. Мисля като МАРТА, че за истинско прохождане трябва да се брои, когато детето си ходи самО от стая в стая право. В тоя смисъл, май само Рая на Бенита и май Гери на Стайл ходят така... Thinking или...?
Моя Калина може да ходи сама, но предпочита да се хване за мен и не съм проверявала колко дълго може да изкара сама. И аз предпочитам да я държа за ръчичка, защото не ми се ще да обели носа някъде, уж с цел да се учи и да свиква. Naughty

MAPTA, кога ще си в Заимов? Хайде и други! Peace

За хотела. Само кажете на кого или къде и колко пари трябват за капарото.

# 158
  • Beyond the Frontiers
Дала съм цени в другата тема. Току що говорих с жената -маркетинг мениджъра им. За капаро някои с интернет банкиране да се обади, че с дебитни сметки трудна работа.

# 159
  • В красивите ми сбъднати мечти!

MAPTA, кога ще си в Заимов? Хайде и други! Peace

Някъде от 14 до 16 ч. , ти кога мислиш да дойдеш? Аз обикновено се движа , че Ели не и се стои на едно място, та ако не ме откриеш телефона ми ще ти го пусна на лични.

# 160
Много ви благодаря за отговорите.....все още го обмислям, но май накланя везната към Криси .....определено ми подейства на самочувствието това, че са ме избрали, но в момента положението не е чак толкова тежко от финансова страна и най-вероятно ще откажа. Много ви благодаря още веднъж за подкрепата! Hug Hug Hug

# 161
За срещата - аз съм навита за градинката пред театъра, само кажете остава ли със сигурност!

За обувките - взехме на К и К буйки за прохождане номер 15/16 и съм много доволна. Други обувки не мога да й закрепя на крачетата, а тези се задържат и е по-стабилна с тях, като се изправя. Обувам й ги вкъщи иначе се пързаля по ламината, като се изправи и пада.

За кухнята - явно нашата кухня само не дели децата на възрастови групи Thinking Гадно, ама нямам избор, ако ще вземаме храна от кухня.

# 162
Не знам кое се брои за прохождане, но на мен точно тези първи самостоятелни крачки ми разтуптяха сърцето Wink

За обувките ортопед говори и показваха обувчици в едно от първите предавания на "часът на мама". Ако имам време ще го намеря, ако пък ви се рови...който го намери да пусне линк.

Може ли да ми пуснете темата за срещата, че нещо я загубих ooooh!

Аз съм на житен режим, има ли някой от вас който го е спазвал и как ви се отрази.

# 163
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=268211.40 ето я темата
Напомням утре пред фонтана в градинката на народия театър след 13.00 часа които може да заповяда, Марта, Илит и вие, ще пишем неизвинени  Laughing

# 164
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=268211.40 ето я темата
Напомням утре пред фонтана в градинката на народия театър след 13.00 часа които може да заповяда, Марта, Илит и вие, ще пишем неизвинени  Laughing

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт