АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 722
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
БРАВО на Йоана и на Мони! Стават все повече прохождащите, а нашия хлапак все още го е страх. Като го хвана само с една ръка и се гипсира и не помръдва, докато не му хвана и другата ръка! Май ще е страхливчо!
Сега свеки ни е на гости и има за задача да го научи да ходи, докато аз си вися в Интернет!
За обувките  - и аз щях да питам...А за големите крака мисля, че ще сме първенци! Краката му са огромни и много трудно му навирам крака в обувка! Ще е голяма мъка, май! Rolling Eyes
Сиси, другите вече са си казали мнението и моето не е много по-различно - с бебето е супер и ако нямаш финансови притеснения и не си луднала /като мен!/ от стоенето в къщи...избирай Крисуната! Кога иначе ще й гледаш муцуните?!
neci, не съм го чувала този житен режим, но аз не съм много по диетите...Дюканската е първата, която спазвам сериозно! Има ли резултат?
Искам и аз на среща пред Народния...Ох, как го чакам този май месец!!!
Хриси, много настроение има на снимките и много малко бузи на лицето ти! БРАВО!
Хубав ден и приятни разходки! Hug

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 14:54 от marini

# 166
  • Beyond the Frontiers
little^cuttie  има ви в конкурса на списание моето бебе, отивам да гласувам за вас Peace

# 167
  • БГ
браво на Моми и Йоана, честито първи стъпки Peace
Сиси-браво на теб Peace.И аз се борих с такава дилема, и съм на работа, като причината също не е финансова, но така се случи че съм на по-висока длъжност и по-добра заплата,иначе пропусках момента, сег а бягам от работа по-рано и излизаме с Елина двечките на разходка, добре че си ляга късно с мен към 22-23 часа и сме си заедно,сутрин става с мен и ме изпраща на работа .
обувки- леле купих на Денди,но запарват крачетата и те, едни маратонки бях взела но спарват също,крачето е мокро #Crazy
хубав ден   bouquet,аз след малко бягам на разходка да наваксвам с игрите пак bowuu
 да ви почерпя по случай нашата 10-та месечинка/аз вс еоще си ги броя и ми е празник/

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 18:17 от tevolere

# 168
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
За обувките - ние също сме с тези на Колев&Колев, но постянно ги събува особено в проходилката. Много умело пълзи, изправя се, но сме далеч от първите стъпки. Освен това и зъби нямаме. Има ли някой като мен "беззъбо" бебе? newsm78
Аз се върнах на работа "условно", сега съм в отпуск до 1 април. Но така бързо лети времето и ще трябва ефективно да се разделям с малката за 7-8 часа. ooooh!

# 169
Мацки, утре за срещата пред Народния - ако не успея да дойда, татко ми, известен сред обществеността като СуперЛюбо - да ми е жив и здрав, че ми помага толкова - ще разхожда Кралимарка със син Макларън, но не Мерцедес.
ще направя всичко възможно да дотърча и аз, ама 100% не мога да обещая

# 170
  • София
Момичета обърнете внимание на това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=268211.new#new . Страшни отзиви, няма що. Дайте да се замислим, че то време не остана  Praynig

# 171
  • София
Sissi, и аз да се изкажа по твоя въпрос  Embarassed . Аз съм от хората, които и без финансови проблеми, не биха могли до 2 годинки на детето да си стоят в къщи. Просто си е до човек. Имам нужда от професионално развитие. В момента ходя по интервюта. Ми друго си е да бъдеш сред избраните- особено за някоя добра позиция. У дома издивявам на моменти. обичам си неистово детето и това се увеличава с всеки изминал ден, но просто имам нужда и от професионално развитие и не мога да го отложа с още една година.
450, и ние с Ого ще се включим в срещата утре. Ако смените часа, пиши на ICQ, че да не се разхождам по транспорта напразно.

# 172
  • София
Началния час е 13.00. Естествено ще има и закъснели, но предполагам, ще сме там някъде наоколо, а една тумба майки с колички няма как да не се забележи. А таткото на ламята да се оглежда и да не се срамува, ние сме по-лесни за намиране  Laughing Аз лично ще се опитам в 13 да съм там, защото към 13.30 трябва да се храним, а ако я нахраня в къщи сигурно по-рано от 15 няма да стигнем, та затова  Simple Smile

# 173
За срещата - аз и Марта може да минем да ви видим по работно облеко, зависи как върви рабоното темпо Laughing Нали правя ремонт на един апартамент до централна поща и ми е супер забавно как се разхождам по Раковска и Графа цялата в боя, кога друг път ще имам тази възможност Mr. Green

# 174
  • София
Мацки, утре за срещата пред Народния - ако не успея да дойда, татко ми, известен сред обществеността като СуперЛюбо - да ми е жив и здрав, че ми помага толкова - ще разхожда Кралимарка със син Макларън, но не Мерцедес.
ще направя всичко възможно да дотърча и аз, ама 100% не мога да обещая
Ааааа, ясно защо Амалия е Кралимарка. То с това суперменско потекло. Joy
Наистина ли ти е татко или нещо не схванах като хората? Да не е татко на Амалия? Много младичък за дядо ми се вижда.  newsm09

Страчунке, непременно да дойдеш бояджосана, ще нося фотката да те увековеча, после да показваш на Мая колко е щура майка й.  redecoration Ех, младост, младост... Hug
Записвам се за утрешната среща де. Whistling

# 175
  • гр.Варна
MAPTA,Илит,marini,
Благодаря за комплиментите.Ами старая се да поотслабна,но едва ли ще си върна предишната форма:)Покрай РД-то малко се изкуших,но беше наистина малко,а сега пак продължавам:)До лятото трябва да съм красива
Лека нощ Hug Hug Hug

# 176
оф и на мен как ми се идва на срещата ама Аля  е болна и не смея да не ви заразим...другия път  Peace

# 177
emily_ska, нищо, бе Еми, дургата седмица пак среща в парка Заимов, че и ние с Марта ще пропуснем тази за съжаление, ако не се престраша да отида с работните дрехи  Wink Целуфки на Аля и бързо да оздравява  Peace
Илитка, знаеш ли колко е забвно, всички се нагласили в центъра, а аз нали не ми пука особено и като огладнее бригадата никой не ще да ходи за ядене по работни дрехи и всички ни мързи да се преобличаме и ходя по Графа като "циганетата" от сторежите  Joy А като съм сама като днес просто нямам избор кой да отиде за ядене. Та се замислих, че хич не е лесно да се живее в центъра, до кофите трябва да се обличаш по-прилично
  ooooh!

# 178
  • София
Добро утрооо,
Среща, среща, срещичка, който не е разбрал пред народния театър в 13 часа, нямам търпение вече  Simple Smile

# 179
Илит, за моя татко става дума! за дядото на Кралимарка.

Хубав ден ви пожелавам! дано успея да дойда да ви видя! ако не - Амалия ще бъде там.

Общи условия

Активация на акаунт