Баба Марта бързала, на Габровчето мартеничка вързала

• 17 227
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
 Hug Благодаря на всички за хубавите пожелания Hug

# 211
Честит рожден ден на Цвети(на патерици)!
  bouquetДа е здрава и много щастлива!

# 212
Честит рожден ден на Цвети, да е жива и здрава и много послушна, пример да е за нашия Васко [/size] Wink  bouquet

# 213
  • У дома... някъде
Честит рожден ден на Цвети(на патерици)!
  bouquetДа е здрава и много щастлива!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 214
честита рожденичка ала бала, щастливо детство bouquet

raliod радвам се че сте добре, чакаме снимки на малката Ема  Hug

# 215
чакаме снимки на малката Ема, както и на всички рожденници. Има много снимки на рожденници, които чакаме с нетърпение, но все още не са сложени Mr. Green

# 216
чакаме снимки на малката Ема, както и на всички рожденници. Има много снимки на рожденници, които чакаме с нетърпение, но все още не са сложени Mr. Green
ААА, сложени са- ето:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163244 Laughing

# 217
Здравейте и от нас!
Много ви благодаря за пожеланията (чак сега ги прочетох)  Hug
Сложих снимки в албума на Ема!
Относно раждането в тукашното родилно и аз съм много доволна от грижите на персонала - също не съм си плащала и не съм викала лекар, но всички бяха много внимателни особено в периода след раждането докъто бяхме там.
Кое е следващото бебе което чакаме - кога и на кого (съвсем се оплетох)? newsm78

# 218
Рали, на коя дата се роди Ема? Питам, за да я добавя в списъка.
Каква е мъничка само и с какви огромни очи, като кукла Heart Eyes

# 219
Какво правите в това лошо време, излизате ли на вън?

# 220
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Уж излизаме набързо, ама си е неприятно навън. Лъжем се вкъщи какво да правим, защото отваряме печката, всички възможни шкафове, катерим се по дивана. За компютър само вечер мога да помисля.

# 221
Ние излизаме, като вземем кухнята и в градинката, там си играем малко, поспим малко и обратно Simple Smile

# 222
Рали, на коя дата се роди Ема? Питам, за да я добавя в списъка.

на 17.03  Laughing

# 223
Понеже темата за детската кухня напоследък стана актуална, по предложение на kallii в заглавната страница добавих линкове към постингите, в които сме обсъждали тези въпроси. Сложих и линкове към снимки на бурканчетата за млечната и преходната кухня.

Момичета, предлагайте заглавие на следващата тема, тази бързо ще я изпишем. Sunglasses

# 224
Понеже темата за детската кухня напоследък стана актуална, по предложение на kallii в заглавната страница добавих линкове към постингите, в които сме обсъждали тези въпроси. Сложих и линкове към снимки на бурканчетата за млечната и преходната кухня.

Аз днес ги разглеждах. Има една снимка в албумчето за бурканчетата, която съвсем не е по темата Wink
Ние не сме излизали навън тези дни, само терасата отварям да влезе чист въздух.
ralid , моя позната роди на 18, сигурно сте се засекли, и тя има момиченце.

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 22:09 от ledenata

Общи условия

Активация на акаунт