Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новата тема?
Какви са предложените идеи за цветове на бебешките дрехи?
Какви са мненията относно предчувствията за пола на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новата тема?
-
Какви са предложените идеи за цветове на бебешките дрехи?
-
Какви са мненията относно предчувствията за пола на бебето?
-
Какви съвети за бременност могат да помогнат при справянето с различни симптоми?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
! Е, не е цял месец, ама имам болнични и в декември
!
Сега сме на 2ри сезон...

Сега офиоли със сигурност ще ме бие, затова бягам от тук, отивам да гледам едно филмче. Айде....
Иначе сценарий, директорство, актьорство - заслужава си наградите, наистина е добър, но аз после сънувах как въпросния психопат ме гони с една базука... пък аз бременна в 9ти месец и едвам тичам 
)
Ох и аз да се оплача, като бях първия път бременна си ходех на работа и си пеех, а сега, то са едни умори, петите ми се подбиват от 5 мин. стоене права, спи ми се нон стоп, и мога да го правя нон стоп, ако не ходя на работа, ям сладко като за последно, а аз сладко не обичам...
Тежи ми много повече от предния път. Не знам дали е от годините, но ми е много странно... Все пак
Незнам, ама не се понасям такава неможеща и вечно уморена, а има още толкова време....
, не че този не е готин, ама е някак си по-загадъчен!
,
,