Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новата тема?
Какви са предложените идеи за цветове на бебешките дрехи?
Какви са мненията относно предчувствията за пола на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новата тема?
-
Какви са предложените идеи за цветове на бебешките дрехи?
-
Какви са мненията относно предчувствията за пола на бебето?
-
Какви съвети за бременност могат да помогнат при справянето с различни симптоми?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Валентина ти да не си връзкарка нещо-удари ни по едно рамо
наситина много добре се вижда.
! Е, не е цял месец, ама имам болнични и в декември
!
При това бяха 2 отделни болнични. Пьрвия/7дни/ - изцяло, а втория/30дни/- само за часта му за Януари/което е логично де/. Не знам дали е от значение това, че на нас ни плащат месец за месец, т.е. през Януари получавам заплатата си за Януари. 

)
Как ми се приядоха...
Това е моята слабост, няма шоколади ,кафета ,вафли и подобни. Моята страст са гумени мечета и всякакви жилирани бонбони 

Стягай си багажа, хахах и щях да пиша да ми купиш нещооо
Така казвам аз на всички мои близки като отиват някъде, че ми дойде на акъла и на теб да го кажааа
Ама това ядене ще ни побърка. За болничните и аз да се впиша. Моят за Януари ми го изплатиха на 14.02 , ама аз никога нямам никакво закъснение. Сигурно зависи от фирмата, работодателя, която го носи в НОИ! Айде лека нощ и спокойни сънища. Спинкайте сладко.
Абе я бръм.
Само да кажа за сладкото.Аз много обичам и консумирах страшно много сладки изделия,а от както забременях не мога да кажа,че не ям,ама определено не е като преди.Сега почти не се сещам.

/, мислиме, ако остане време и по едно подписче да сложиме в гражданското
абе въобще ще е голяма веселба дано насред всичката тая лудница успея да дотичам до Токуда и да родя