БЕБЕТА ЮНИ - 20

• 12 184
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Мерси, Трънче   bouquet!

Ама и ти си от предвидливите мами - вече за снахичка се чудиш  Joy, дали ще стигнат...

Ще ме умориш от смях   Joy, но така е - трябва навреме да се мисли  Wink

И аз да си кажа за Lost-а - няма такъв филм просто...
С мъжа ми като пуснаха преди доста време целия първи сезон в нет-а, дръпнахме си го и една събота сутринта взехме да си гледаме, както си лежим в леглото...
И познайте - цял ден без спиране, само със ставане (от моя страна) за да донеса нещо за хапване, до посреднощ, на следващия ден пак така, чак до късния следобед на неделя. Въобще не разбрахме как са минали 2-та почивни дни, а и отворения  Mr. Green финал накрая направо ни довърши...  #Crazy Исках едновременно да ги убия тия хора, дето са го измислили, и/или да си платя, ако трябва, само и само да мога да гледам още...  Mr. Green

# 61
   Здравейте и от мен! Бреееееееееее, ама май почти всички вече си знаят цвета на гащите Laughing. За което ви поздравявам най-искрено Hug. Дано и нашата тайна да не е задълго и доктора да види вече нещо.
   Иначе киселини и аз си имам и е просто отвратително, но ще търпим.
   Приятен следобед на всички, които се наслаждават на хубавото слънчице.

# 62
Трънче, и аз да бях, и аз щях да си се карам. Шляп шляп по дупето - о не мога да се протегна толкова настрани, че да се шляпна, много порасло бееееее....

Мдааа, гледах аз точно четвъртата серия на четвърти сезон туку що. Няма такива сценаристи! Паметник трябва да им се вдигне. Но усещам, че така се унасям в серията, че не се сещам да се замися това изобщо възможно ли е или не. А съм човек реалист! Великански сериал. И мен така ме унесе - август месец по-миналата година у нас се играеха карти и аз скучаех. Случайно хванах Лост маратон по  AXN и не усетих кога е станало 3 през нощта. и от тогава започнах да го дебна в интернет. Когато свърши трети сезон в края на по-миналата година ми се струваше, че ще минат векове, докато дойде време за февруари и началото на четвърти сезон. После пък като започна стачката на сценаристите, се притесних какво ще правим сега с Лост?!
Не знаех, че са написали сценария токова бързо и всичко е уредено чак до шести сезон. Да сме живи и здрави до тогава да го изгледаме.

За тревогите по повод снахите - аз пък имам същите за това за кого ще си женя момата (и аз съм далновидна, няма що). Около мен са само момичета - приятелите на съпруга ми са с момичета, моите приятеки са с момичета... Едно момченце си имаме за цвят, ама то кой по-напред да се класира за него. Но статистиката на нашия форум ми се харесва. Бях се притсенила, че ще трябва да си изнасяме момите зад граница!

Туку що разчекнах едно пиле на една бутилка каменица - четох такава рецепта. Много е драматична картинката във фурната сега - седи едно такова нанизано, жал да ти стане... Ще ви кажа какво се е получио - казват, че става вкусно.

# 63
purshing, става страхотно, лесно и бързо!!!!Радвам се, че се появи най-накрая...
И ние сме в ремонт, но края му се вийда (ние го правим на етапи - сега сме в спалнята, остава банята, тоалетната и коридора), но ще стане... Simple Smile
Няма начин, като сме притиснати във времето....но за хубаво Simple Smile Simple Smile
Лек вечер и уикенд  - аз съм малко суполива и само кихам, но дано тези два почивни дни да ми мине!!!

# 64
Ами давайте от сега да си стиковаме дечицата по двойки като при арабите  hahaha 

Само дето аз незнам мойто пикле какво е и ще съм прецакана, щото най-желаните моми и момци ще са вече заети аз докато си разбера детето снаха или зет ще ми води  Sad Sad Sad

Ама моето от сега го тренираме за цесекарче, като сритаме шапките с МЪЖ аз спя с фланелка на ЦСКА на М.Петров, хванах си я на мач преди години ...  Twisted Evil
И омшията - болен цесекар постоянно му говори кой е верния отбор  Joy

# 65
...МАМЧЕТА... ама я ни помогнете малко с идеи де...уж сте приключили с ремонтите, пък нищо не показвате....Ми...снимайте и покажете ее....няма нищо, че може да вземем някоя идея Heart Eyes Вземете пример от orhid  и  ALISA.Всяка ако снима поне по една стая и ...хоп...и ние ще се ориентираме и ще приключим набързо. Пък и ето на кой да се похвалите с новите си придобивки Grinning
Аз вече втори ден обикалям Лаборинта и Зоната за идеи...и май много си помогнах... поклатих се малко по етажите...а и добре ми подейства разходката newsm68

# 66
Ооооо, Лост и аз така му гледах първите 3 сезона - не бях го гледала по ТВ преди, но си поръчах първите няколко на ДВД и край. Седмици наред, абсолютна зарибявка, пращат ми по 2 ДВДта с по 8 серии, и една след друга всяка вечер до 3 кукувах - ходех на работа като зомби. А иначе той сценария е готов но нали не са го снимали, тази стачка беше проблем защото били стигнали до "cliffhanger-а" - не знам термина на български, но това е епизод към средата на сезона, с "висящ" край. Не се знаеше дали ще успеят да наваксат после до края на сезона и направо бях в паника!

Пършинг, я ти си гледала същата серия, кажи какво разбра за края - това хлапенце дето Кейт му рече "Арън" и уж дето и е син, дали е хлапето на Клеър? В същото време пък, може би е нейно, от Сойър... защо доктора иначе няма да иска да го види... Ух ще се изям сега от любопитство, не мога да се съсредоточа и да работя днес. Изобщо:  newsm50

# 67
Ами хайде отделно албумче да направим - нашите стаи? само дето аз не знам как се прави това..

Къде е тая зона - може да се примоя на моя човек да ме заведе, малко да ме покаже с корем на магазин... Той миналата седмица ме заведе НА МОЛ! решихме да рискуваме малко и аз да видя свят. Отидохме в събота сутринта в 10, за да избегнем навалиците. И аз като обезумяла, зажадняла за шопинг, ходех и се кокорех "виииж пилеее, рендееетааааа..".
влязох гордо в мадъркеър и излязох потресена с бельо за 120 и то все грозно - един сутиен и 5 чифта гащи. Ма много грозни работи има там. То нито е да си купя обувки, нито чанта, нито дрехи от нормален магазин, а за бременните само чували!... Просто умирах от яд и не се радвах на шопинга. Накрая си купих червио и молив и мирясах.
Сега ходя вкъщи с червило и молив. Ми така де! А като ходя до магазина и спирала и руж си слагам. Абе отпуснах  аз края на лежащия режим.

Все пак, може пък да скоча до тая зона (ако се смили над мен мъж) и да посъбера идеи..

А на 14ти ходихме на ресторат - абе направо разпусната история. ядох гъши дроб, пих вино - малката от сега гурме франсе я глася.

Трънче, според мен тва бебе е Арън на Клеър. Иначе едва ли случайно ще се казва така, не мисля, че беше съвпадение - може би нарочно ни накараха да мислим, че може и да е от Сойър. Пък и то много не се разбра тя бременна ли е, излъга ли го, че не е...

А пък може би Джак не иска да види Арън, защото има има някаква драматична причина за това защо Арън не е с майка си. Кой знае какво се  е случило.... Луда работа е тоя сериал, ей! И като гледам, до края на шести сезон няма да си отговорим на въпросите...

# 68
  • София
Докато не съм забравила, да дам ъкъл на Пършинг за стъклата. винаги си бях мислила, че тези допълнителни екстри (като мислех за к-стъклата) са една хитринка да оскъпят нещата, да те накарат уж най-доброто или нищо да не вземеш и все съм се съмнявала как аз ще разбера, че са ми сложили к-стъкла, а не някакви обикновени. Една приятелка, дето е продавала в такава фирма ми каза, че добре съм направила, че не съм поръчала к-стъкла, защото те функционирали по един и същ начин през всички сезони - задържат топлината вътре в къщи. А през лятото било кошмар. Така че, ти си прецени дали си струва.

Напоследък много лесно се разстойвам, ама за какво ли не съм плакала. Снощи плаках колко хубаво пееха бонбоните по телевизията, плаках и защото детето ми уж вървеше към оправяне, сутринта почни нищо й нямаше, а вечерта я заварих с най-неприятната кашлица на света, че и през буквално 2 секунди кашляше!

Дали е време да ви предупредя, че трябва да се замислите за педиатър на детето си... Аз доста отрано се поинтересувах, дори в края на 8ми месец отидох да се срещна с едната, която ми препоръчаха и да й дам индикация ,че ще й се обадим, когато родя и после когато ни изпишат (нали трябва до 24 часа след изписването да дойдат на домашно посещение), тя ми даде и няколко съвета преди това какво да имам в детската аптечка, какво да ме чака вкъщи за хигиената на бебето, та така. Започнете да оглеждате или да поразпитвате от сега. Даже ние с мъжа ми на първата възможност за смяна на личен лекар, се преместихме при нея и сега ни е много удобно, на мен с болничните за гледане на дете, с всичко.

# 69
purshing Зоната е точно след Лабиринта в Люлин. Ще изчакам да се прибере мъжо и ще ти опиша по-подробно, че...с тия имена на булеварди и улици съм много зле #Crazy
Относно албума и аз не мога да направя нов, но който иска може да слага снимки в "нашите придобивки".

# 70
МОМИЧЕТА..вече си имаме и ново албумче( то не било сложно ooooh!) в него можем да слагаме снимки с нашето обзавеждане и затова го именувах обзавеждане

# 71
Бравооооо!!

# 72
Ей, забравих да ви кажа. Разбрахте ли че Джей Ло днес родила? Близначета, момче и момиче. Веднага се сетих за Кака Мая  Mr. Green

# 73
За педиатъра, нашата лична лекарка е педиатър и аз си мислех при нея да запишем и бебчето.
Предполагам, че няма начин да разберем дали е добър педиатър, преди да започем консултациите с бебка. А всъщност първото посещение след изписване не е ли от педиатрите в болницата, в която раждаме, или съм с грешка? newsm78
Но благодаря за съвета, Валентина. Сигурно ще отидем да си поговорим с нея, когато изляза в болничен.

За ремонта, ние ще сменяме тапетите и ще сменяме дограмата и не знам как ще сколасаме (т.е. мъжа ми), нещо си правеше устата за наесен #Crazy, ама аз, майка ми и неговата майка уж му вляхме акъл в главата, че с бебе ремонти трудно се правят. Май не е много наясно какво значи да имаш бебе ooooh!.
Ще взема да го заведа на курс за бъдещи родители да се постресне Mr. Green Joy hahaha

# 74
Честито на новите розови и сини гащи Hug
Подхванали сте темата за педиатрите... newsm78 Аз от известно време си мисля точно за това. Не съм много наясно с това дали наистина ще дойде лекаря на място след като се роди бебето. Нещо моята лична лекарка не ми вдъхва доверие , знам че е и педиатър.
Дали мога за бебето да си избера друг лекар или и аз трябва да съм при него???
Или си мисля за вариант на частно, ама пък нали има разни имунизации и задължителни прегледи. Въобще не съм наясно как да постъпя Confused
Бях разпитала една позната и тя ми каза, че при нея след изписването не е дошъл лекар. Това също не ми харесва Rolling Eyes
Gali80, почни бавно и незабелижимо да му говориш какво е това да имаш бебе и че не е лесно. Аз така процедирам и май за сега има ефект. Той горкичкия май си мислише ,че ще си играем на майки , татковци и деца като малки  hahaha Като чета нещо и след това му го преразказвам, за да е наясно човека за какво става въпрос. Не ,че аз знам , ама съм доста по-запозната от негоWink

Общи условия

Активация на акаунт