БЕБЕТА ЮНИ - 20

• 12 174
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
Какъв хубав ден. И аз да кажа че моето бебче днес е по мързеливко. Надявам се сега като излезна да се поразбуди малко че вече ми липсват кълбенцата му Grinning.Сега ще изям един портокал и ще чакам резултат Joy.Оставям ви .Тръгвам да се полюбувам на прекрасния ден Simple Smile.  Нали за това ми е почивката. Хубав следобед на всички мами.  bouquet

# 46
ЗДравейте и от мен момичета!!! newsm03
Страшен кеф ще е и днес навън.Ако имате възможност да отидете на разходка Peace Аз лично ще отида да се помотая!
А бебо вчера не спря да да рита.Ама нашия татко не си беше у дома и много яд ме хвана.Той милия още не е усетил бебо newsm09 Ама и това ще стане.Не може вечно да се крие бебка Confused
Ох....с тоя ремонти...много неприятно.Ние го нямаме този проблем за щастие,че аз каквато съм нервна... smile3515  щях да си скъсам нервите.За щастие ние направихме ремонт точно преди да забременея!!!

purshing   радвам се че с теб и бебо всичко е наред Hug

smile3502

# 47
  • по света
purshing,ако ти трябва проектант на кухни ще ти кажа,за другите неща съм избрала по каталог и размери.А за дограмата съвет от мен,не вземайте дървен стъклопакет скъп е и се съсипва по-бързо Peace

# 48
Juliana -  благодаря, засега ще гледам да оправя належащото само - нашата спалня и проекто-детската. Но ми се иска помощ да имам от интериорен дизайнер, зветове, декорация... И затова разчитам на едно проектантско бюро, ама те нещо ми се офлянкват. Нищо де, ще се оправим. Не си разичтам аз на вкуса, нямам идеи за интериор, нямам такова мислене. като дойде време за кухни, ще му мислим и ще те потърся-
За дограмата ще е ПВЦ и се чудя с какво стъкло - дали да вземем това К-стакло или да правим някакви стъклопакети... Не знам. Ще го мисля като дойдат от фирмата за дограми и нещата придобият и цифрови изражения Simple Smile

# 49
  • София
Да се похваля аз с ремонта - при нас се случи по-бързо, отколкото очаквах. Откакто на 14 Фев. сменихме дограмата, в понеделник измазахме, вчера смениха и радиаторите и на всичкото отгоре ми се обадиха, че и мебелите ще са готови - кажи речи 20 дена по-рано от очакваното. Да не повярва човек. Е, няма да си имаме спалня вече, защото става на детска, ама здраве да е. А мен всъщност ремонта ме радва - все с нещо се занимавам, ровя в нета, издирвам си разни нещица - голям кеф ми е и накрая да го видя реализирано пък съвсем. А и най-вече се отвличам от обичайната си изнервеност.
Хора кажете как да се оправя - така ме тресе нервата, че само го гледам мъжа ми как не си е събрал багажа вече - щото той го отнася естествено. Горкото бебе - ако е вярно че му причинявам нервност и на него, като излезе сигурно няма да мигна поне два месеца, ако реши да ми връща. Но както си бях ОК в началото, сега съм постоянно готова да крекна за всичко. Колегите се забавляват с мен, ама мъжа ми хич не му е весело вече. Той вярва, че е от бременността, аз вече незнам - може ли чак толкова да откачи човек?

# 50
Здравейте, момичета! Hug
Аз тъкмо се прибрах, бях малко навън Heart EyesСупер е , бързо излизайте и вие. Аз ще хапна и после пак Crazy
Днес за първи път да ви се похваля ми направиха път като бременна. Бях в банката по малко работа и трябваше да чакам 6-7 човека и те като ме видяха и всички в един глас ми казаха да минавам, чак ми стана неудобно Blush Явно вече доста си ми личи и много се кефя, само се пъча като вървя  Heart Eyes
Purshing, добре дошла отново, много време се загуби! Хубаво, че всичко е наред с теб и бебчето. А за ремонтите споко, че и аз съм даже по-зле. Ние правим целия си нов дом. 2 бани ,с 2 тоалетни, мокро помещение, кухня, всекидневна и спалня.А детската ще я правим след като се роди маника Grinning, че много тажкън ни идва. В момента ни почнаха банята, а трябваше още януари,просто сменихме майстора и така явно трябва да се процедира.
Айдеее, аз изчезвам, че съм много гладна  Joy

# 51
Ей purshing , щи късам ушите... Бях взела вече сериозно лоши неща да си мисля и за теб и за други дето от 100 години не са се разписвали  smile3516  Много се надявам и другите да се появят скоро без лоши новини  Crossing Arms

ТРЪНЧЕ честито и на теб и на всички които съм пропуснала да поздравя, че знаят вече прави ли / седнали ли ще пикат бебчетата им  Joy

Приятен слънчев Петък на всички ...  bouquet

# 52
Леле, момичета, с каква скорост изписвате темите ... направо не мога да ви смогна да ви прочета, пък да не говорим да пиша...

Онзи ден бях на ФМ и бебчо е много добре развит, показаха ни и мъжкия атрибут - лъжа и измама - няма - момченце е нашето дете  Party  По този повод и на Трънче да честитя сините гащи.

И на нас ни предстои козметичен ремонн на две стаи преди бебчо да се е родил, но все още се чудя кога да започнем  newsm78 Най-вероятно ще е е в началото на Април, за да може след като се боядиса да може хубаво да изсъхне латекса и да се отмирише докато бебчо се появи. Горкият ми мъж в това отношение, аз няма да съм му много в помощ при този ремонт - ще трябва сам да се справя.

Времето така ме радва, толкова хубаво е станало. Започвам вече упорито да се разхождам пеша поне по 15-20 минути на ден, че през зимата и с колата така се обездвижих, ама то в онзи студ и дума не можеше да става за разходки.

# 53
Здравейте и от мен,

аз отдавна не съм писала /т.е. май общо съм писала два пъти  smile3525 Но си чета редовно.

Първо, за протокола,  докторът каза: "100% ще е пищовче", така че може и на мен да ми сложите синия щъркел.

Докторът каза още, че рядко се срещало толкова показващо се бебе - всеки път е разкрачено и ясно се вижда какво стърчи.

Миналата седмица, 23-та, мерките бяха: 570 гр, 18 см.талия и 6 см. обиколка на главата /разстоянието между теменните кости, които се мерят/.

Това е засега от нас /как звучи само/  sohappy

# 54
margarete - ни ма бий какаааа, ни ма бий! newsm17

леле какви сте хладнокръвни! marvele -  това което сте направили на мен ми е цяло геройство!
аз нямам грам идея, пукната идея нямам даже да цвета на стените, а ти ми говориш и за смяна на радиатори все едно си си сменила носната кърпичка! шапка свалям.

просто ще се откажа от артистичните ремонти, и ще освежа нашата спаня с едни красиви пердета (след догрмите, това ми се струва най-лесната част), ще пребоядисаме и ще разкарам буклучавите мебеи от спалнатя, щото бебето първоначално ще спи при нас. същото ще се случи и в детската стая, пък може лятото, на повече спокойствие, да успея на нея да и обърна повече внимание вътри официално да се засели човечката. Тя да се роди здрава само. Май е време да си подредя проиоритетие и да спра да си троша нервите за глупости.
Все забравям, че и бебока ги усеща тия мои адреналинени изпълнения и затова сега я почерпих с едно помело. А сега дори ще и пусна новата серия на ЛОСТ.
Мама днес черпи, малкатаааа! newsm18

# 55
А на нас ни предстои влизането в цял нов апартамент, все още напълно необзаведен. Имаме си само настилки, стени с цветен латекс и баня. Положението е трагично - нямаме време и само тичаме по разни майстори за проекти и глупости. Набелязали сме си нещата - уреди, спалня и такива и след месец някъде ще почне голямото пазаруване.
Живот и здраве, ще влезем преди бебето. Simple Smile Зависи кога ще ни дадат акт 16. Сега сме на 15 само...

# 56
  • София
ooo, purshing, виках неволята, виках, ама тя като не дойде... И аз месеци наред си правих устата за интериорни дизайнери, ама като видях, че няма да ме огрее и набързо реших проблема. Иначе аз като чуя за ремонт ми призлява - тази спалня от комай 8 години не е докосвана и още 8 бих изкарала, ама с това бебе, дето няма да чака аз да се накумя Simple Smile А и аз винаги съм си признавала, че не ми е силата в обзавеждането, но като видиш 2-3-4-5 неща и добиваш някаква представа. Абе важното е да се действа  Joy И понеже за първи път ще си слагам пердета така се вълнувам - и ги гледам, гледам и нищо не разбирам  #Crazy Май най-важното е да ти харесва и толкова.

# 57
Здравейте и от мен. От три дена съм в къщи и не мога да се насладя на почивката. Е вярно всичко по план график, с малкия но е супер. Crazy
Честити сини гащички на Трънче.
Да ви се похваля ремонта най после приключиииииииии. Щ есе нанасяме в края на годината. Остана обзавеждането и малко чистене. smile3521

# 58
Здравейте, мамчета   bouquet!

И аз се загубих за известно време, даже пропуснах цяла темичка, така че честито на всички, рабрали гащичките си  Hug!

Като гледам нещо напоследък са взели да преобладават сините, затова да се похваля -
според нашия доки най-вероятно ще си имаме момиченце  Heart Eyes, така, че може и за мен едни розови гащички  newsm32!
Това разбира се не е 100%, защото за пръв път можеше да се види, но и според док, и от видяното от мен и таткото - няма никакви мъжки атрибути, както доки казва "момичешко дупенце"  Mr. Green!
А бебката въобще не се спира за повече от половин-един час, много ми е миличко като подскача, само докато спя сякаш и тя си спинка, душичката  Hug

Иначе за ремонтите - и на мен ми предстои на спалнята и на коридора, но още не сме започнали - от следващия месец ще е, и аз доста се притеснявам за срокове, цветове, финанси и т.н.  newsm78, но ще се оправим някак.

Много хубав следобед ви желая с това чудно време!   bouquet
Аз само завиждам за сега, защото съм на работа до 18ч., но събота и неделя ще са мои!  Laughing

# 59
purshing, ще те мъмря!  smile3512  Не прави така повече бе жена, две седмици ни звук ни стон, притеснихме се. Айде, има разни мами дето са влизали един или два пъти за 5 месеца, на тях явно не им се занимава с форума, ама така като си от "редовните" и замълчиш изневиделица.... аааааамаха, не бива!  Naughty

Мишленце, честити розови гащи! Май наистина повече момченца има в нашата група - то можем и да се преброим де, от заглавна страница. Дали е представителна извадка от демографските тенденции на Българското население? Ми ако е тъй, как ще си намираме снахи?  Thinking  (Друго си е човек да мисли нещата 30 години напред.)

За ремонтите, и аз имам ужасни впечатления от плочкаджии, фирми за кухни, дограми и прочие майстори (в България) - явно имат толкова много работа че изобщо не си дават зор и това клиента да е доволен за тях е непознато явление. Майка ми като правеше ремонт месеци наред чакаше да се натуткат плочкаджиите и паркетаджиите да и се обадят дори - все тази седмица, пък другата, и така що "седмици" минаха. За кухнята да не говорим - не разбирам как може да плащаш 5000+ лева на някой за нещо, и хич и телефонните обаждания да не ти връщат с месеци! После майстор-водопроводчика си остави ръцете и половината уреди не работеха... изобщо, ще каже човек че ти правят услуга, а не работят за теб срещу заплащане. Така че успех и много спокойствие на всички дето си имате взимане-даване.

Нашият "ремонт" ще е да измислим къде да преместим един голям скрин (сигурно ще го опаковаме добре и -> в мазето) и на негово място - кошарка.

Пършинг, (отсърдих ти се, айде) новите серии на Лост ли гледаш? УмирГам за този сериал. Снощи серията пак бешеееееее... как ще издържа до другия четвъртък не знам. Гениални са сценаристите - впрочем, сценария е готов, за всички серии до последната (май са 6 сезона общо) -- написали са го от-до за една нощ в самото начало и сега само доизкусуряват.

Айде, стига съм плямпала, трябва да се увивам в 100 ката дрехи - тук вали сняг и е натрупало много. Мъжо преди да тръгне за работа ми вика: Да си обуеш зелените ботуши, да се облечеш добре и да вървиш внимателно. (Зелените ботуши са едни гумени галоши.) Така че отивам да следвам инструкции.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт