БЕБЕТА ЮНИ - 20

• 12 169
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
Хеееей, Трънче, честита новина! Тази вечер в метрото си мислех как през последните два дни не съм надниквала във форума, и как като се прибера трябва да проверя на всяка цена какво е станало с цвета на щъркелчето ви. Дори мислено ти пожелах да е момиченце, но бях сигурна, че и да не е - няма да си разочарована. Виждам, че доста съм закъсняла с вкючването си по този повод, но още едно "Честито" няма да навреди.

И дрешките, и имената за момиченца са си по-хубави "отвсякъде", но пък това ще ни бъде стимул да сме по-изобретателни в изборите за нашите палавници.

За предчувствията на майките, не знам дали са случайност, но аз също имах предчувстие за момче, макар, че не исках дори и да си го помислям (а за споделяне с близките да не говорим).

Слийпинг Бюти, стискам ти палци да ти се падне каквото най-много желаеш. И за теб вече съм нетърпелива да разбера.

Момичета, честито на всички от вас, които са оцветили гащичките преди да съм разбрала. Още не съм успяла да ви запомня всичките, но и това ще стане до юни. Сега отивам да чета подробно последните теми.

Утре е петък! Щастлива петъчна вечер на всички и лека нощ засега.

# 31
  • варна
 Алиса, чудех се къде да пусна снимката, и най-логично ми се видя там, защото ще се превърне скоро на бебешка стая  CrazyМисля поне едно ъгълче да оформя около кошарката и скрина,ама още е рано. После ще пусна снимка.

# 32
  • Разград
Добро утро, сладки тумбачета!  samimami, огромни благодарности за обновената ни страхотна темичка! Hug Честит МОМЪК на Трънче! Миличка и аз много исках момиченце, ама сега само да излезе момиче и сигурно ще искам да убия някого. Това е много гадна рабога с настройването за пола, но таткото искаше да знае, а пък аз нямах претенции. Значи с вас сме от один отбор - Левски. Да се включа и аз по темата за цветовете. Аз лично не съм, нито за, нито против, розово-синята вълна при бебоците. Харесвам всички цветове, но определено нашият момък ще се вози в много сладка зелена количка и ще спи в сгъваема кошарка, която е с оронжево, а пък чаршавките му ще са в жълто с мечета или нещо такова. Не искам да съм заобиколена от синьо. То и без това всички ще подаряват сигурни само сини дрешки и аз за това мисля ние да взимаме зеленички, наситено, а не бледо жълтички, оранжеви, а защо не и нещо в червено, което да подхожда на момченце. Хайде лек и спокоен ден!  Heart Eyes

# 33
  • Miami
Добро утро момичета  Hug

Малко се поуспокоих като ми казахте, че може да е по кротко понякога Simple Smile Снощи нарочно легнах по гръб и лекичко го усетих, но не като друг път. Дано днес да ме ритка по-силно Praynig
Трънче ще послушам съвета ти и днес ще се наливам с портокалов сок и без друго ми е любимия Joy
The Sleeping Beauty хайде дано днес да се разбере пола и на вашето бебче  Simple Smile

# 34
Добро утро, мами! bouquet
Чак нова тема имаме от вчера, когато за последно писах - супер! Благодарности на самимами, че я е направила! bouquet
Също, честито момченце на Трънче! Май ще станем повече мъжките мами през юни, а?  Simple Smile
За кръщаването, ние ще изберем някакво име, което не е на роднина, за да си нямаме ядове (макар че мисля, че точно с това ще си навлечем голям яд, но какво - нека дойде свекъра да ми се муси!  smile3508 smile3513)
Мъжа ми си е харесал или Филип или Стефан, аз още нямам мнение по въпроса - не ми се виждат лоши имената, просто не знаех, че той може толкова да ги харесва!
За определените цветове според пола - и аз не обичам. И като вас обичам разнообразни цветове - зелено, оранжево, червено много обичам - такива. Така че няма да сме само сини определено.
Както и няма да употребявам изрази като - не прави така, това е за момичета, не се дръж като момиче, или да насърчавам някакви само "мъжки" игри.
Но като го споменах пред свекървата и тя се изказа, че гледала по предаването Часът на мама, че такава безразборност била вредна, защото обърквала половата ориентация на бебето! Поех дълбоко въздух и казах "Може," като тренировка за бъдещите акъли, които смятам да парирам по същия начин. (Дано господ ми даде сили да понеса нещата, които не мога да променя, хехехе newsm62).
Иначе наистина има ужасно грозни и гротескни дрехи за бебета и най-вече за малки деца, като блузки, с избродирано с пайетки отпред SEXY, или прашки за двегодишни!  Sick
Хайде отивам да работя сега. Много интересно, вече минава девет, а още никой не е дошъл...Да не е нещо почивен ден днес?  newsm78 Иначе мъжа ми ме кара с кола, да не се бутам по транспорта, но той е от осем, та цъфвам в осем без десет някъде - голям бременен трудов ентусиазъм!  smile3521
Хубав и усмихнат ден от мен!   bouquet

# 35
ДОБРО УТРО!

_ALISA_ спалнята ти е наистина убиец. Страшно много ми харесва. Ти си била голям дизайнер smile3525.С тези снимки ми показа колко добре се съчерават червено, кафяво и бяло. orhid твойта спалня също много ми харесва.Много е свежарска и топла. Лелеее...пу-пу. Много съм ви благодарна newsm51
Трънче честито за сините гащички!

# 36
  • София
Добро утроо  Hug

Е, хайде днес е петък - да го започнем с усмивка и да го избутаме някак си, че да идва уикендът - който май се очертава слънчев   Nature Sunny
Въпреки че мен и сега като ме е напекло едно слънце през прозореца, познайте колко ми се седи в офиса  ooooh!

Да ви кажа в това с портокала може и да има нещо вярно. Аз снощи като се прибрах от работа и като си полегнах в обичайната поза, в която мъничката се размърдва, ами нищо... беше се кротнала нещо.. Добре обаче, когато по-късно изядох един портокал, познайте каква активност започна. Много смешно ми стана. Може и да е случайност, ама поне този път при мен теорията излезе вярна  Simple Smile

Трънче, честити сини гащетки! Ама ти затова ли криеше досега, че си левскарка и имаш слабост към синьото - ами то при теб екстра си е дошло!

Хайде, чакаме всички с все още неизвестен цвят на гащите да се отчетат с новини! Между другото виждам, че има много регистрирани мами, които не пишат.. Ами хубаво е поне от време на време да драсвате някой ред, че всичко с вас е ОК. А и да си попълним форумната статистика за пола  Simple Smile

Вярно ли на Юлиана и е трета бременност? Не знаех  Confused

# 37
Момичета как сте? Аз се поизгубих напоследък, не мога да смогна с четенето, нео и тук се заглавичках по разни други теми (колко смешно, по цял ден вкъщи, а на заета се правя), но е факт. Иначе, да чукам на дърво, всичко с мен е наред.
Събрах сили да прочета само тази тема, Трънче честит син памперс!! сега ще се върна и ще попрочета отгоре-отгоре течите, които от две седмици насам съм пропуснала и се надявам само хубави новини да прочета. Прощавайте за отсъствието и сигурно неадекватните коментари... Мъчно ми е, че не мога да ходя по магазинит и да си избирам дрешки, шишенца и количка.. Толкова ми липсват тези емоции. По интернет не е същото.
Сега друго ме занимава - дограми трява да сменям в две стаи, че и да пребоядиса,м а в какви цветове - не знам, мебели за детската да избирам (по интернет, ама като гледамй, май ще е от каталога на икеа в солун и момчето ми ще ходи с разпечатки до гърция като му дойде времето)... В същото време съм притеснена, защото не знам ще успея и да устискам до юни чак и все се притеснява,м че нямам много време. Фирмата с дограмиет не можела да ми обърне внимание преди 22ри март, след което дори и да ми обърнат внимаине незнам кога ще стане това... После пък трябва да се пребоядисва в две стаи и трябва да има време да се проветри добре, преди в тези сти да спи който и да е.. Кога ще стане всичко това? Притеснена съм. А в какъв цлят ще се боядисва - та аз не мога да изляза да избера боя! А пердета? Кой ще ми ги избере?
Сигурно звучи смешно, ама и това ме притеснява , и неизвестността с това кога ще се появи бебето, и изобщо....

Мда. Ето оплаках се. Сега се връщам назад да чета пропуснатите теми.
Дано всичко с вас е било и продължэава да бъде наред и да сте спокойни и да не се ядосвате за глупости като мен.

# 38
Добре дошла обратно purshing  Hug

# 39
  • Разград
purshing, здравей отново!  Hug Доста ни попритесни с отсъствието си, но най важното е че ти и бебо сте добре.   bouquet

# 40
  • Miami
Purshing здравей  Hug Всички се бяхме позачудили къде изчезна и дали всичко е наред с теб, но слава богу добре си Simple Smile
Не се притеснявай за ремонтите, от опит знам че важното е веднъж да се разбута, после всичко се оправя по бързо. Боята ще изсъхне бързо, времето се затопля и ще може да се проветри. Няма ли друга фирма за дограма? То инъче слагането на дограмата става за един ден, тъй че споко. Всичко ще се нареди. Тук гледам и други мами правят ремонт сега  Simple Smile И аз още не ходя по магазините и не избирам нищо за бебето. Нищо няма да купувам до 8-9 месец.

Между другото еlly24 ми се губи някъде!

# 41
  • по света
Леле,какво правите с темичките Heart Eyes
Самимами,страхотно си направила темата,благодаря и за титлата Wink
Трънче,честити сини гащи и от мен!!
purshing и на мен ми предстои подобно изпитание само дето ще се местим в ново жилище,то трябваше да сме там отпреди една година ама имаме течове и отложихме защото и сега сме в ново строителство и не ние спешно.Но там на новото място квартала е по-устроен и ще ми е удобно с бебетата.А кога ще ги обзавеждам незнам сигурно есента след морето,но е лесно вече повечето фирми предлагат пълно обзавеждане.

# 42
Здравейте!Аз съм толкова заета напоследък с тази моя работа, пропуснала съм цели две теми. От време на време влизах уж да ви чета, но не ми оставаше време. Днес обаче съм си вкъщи, взех си един ден отпуск и няма да скучая.
Samimami, страхотно оформление на темичката си направила. Браво! Peace
Трънче, честити сини ританки!

Та...как сте, момичета? Риткат ли бебчетата? Моето не спира нито ден и нито нощ. Много шавливо. И най-обича да ме сритва високо в ребрата. Незнам как е при вас, но аз редовно го усещам качено високо и на моменти не мога да си поема въздух. А пък как дебелея само..... Качила съм цели 7 кг и всичко е на корема. Цял хипопотам съм, ама да ви кажа, вече ми е гот така. Преди доста се притеснявах, че изглеждам огромна и дебела, но сега с удоволствие си пъча корема. Но започва да ми тежи и посреднощ ми става все по-трудно да се обръщам докато спя, та чак се събуждам. А пък какъв зор е докато се наместя в удобна поза.... Миналата бременност имах тези болки над опашката, за които някой спомена в предните теми. Този път все още не са се обадили, дано ми се размине. Но пък болките в гърба се появиха. Правя упражнения, но с това стоене на един стол цял ден, няма как да не се появят.

Кой каза, че има киселини?  И мен ужасно ме мъчат. И предния път не ме пощадиха. Тогава пиех содата като лимонада, ама сега не искам и да си помислям.

От миналия месец не съм ходила на лекар, понеже до вчера имаше обявена грипна епидемия. Но понеделник най - после ще отида. Искрено се надявам, че няма да ни е пораснала пишка.

Видях, че коментирате цветовете на бебешките дрехи. Даааа, за момичетата има много по-голямо разнообразие. . Много съм се нервила като отида в магазина да търся дрехи за моя син  и като започнат да ми предлагат едни грозни тъмни цветове....а на мен очите ми само в момичешките дрехи, защотото всичките са в едни слънчеви гами....Затова като беше бебе все гледах да съчетавам тъмните момчешки цветове, с жълто или оранжево...че така е и до днес.

Хайде накрая да кажа, че и мен другия месец ме чакат ремонти - боядсване, дограми, изолации...

Усмихнат ден! Че и е петък  smile3558. Настройте се за един хубав слънчев уикенд!  Nature Sunny

# 43
здравейте Simple Smile
днес е един прекрасен и слънчев ден Simple Smile виждам че purshing се появи- радвам се че всичкио е наред  Hug
а за ремонтите... офф като си помисля само и ми става лошо. то не че ще правим кой знае какво ама пак- дограма ще сменяме ще освежим и ще подменим мебелите в спалнята, което се очертава да стартира следващата или по следващата седмиоца.... не ми са мисли, такава мръсотия е по тия ремонти, че не ми се почва направо...

# 44
Хм, ми то май не съм сама в тази драма с ремонтите... Може би тогава съмсе панирала, защото се чувствам сама - не искам да товаря мъжът ми и с това, но пък е толкова трудно от вкъщи всичко, по интернет, по телефони... Да не говорим, че се обаждам на проектанти - да, ще дойдем, и никакви ги няма, не звънят да уговорка. Дограмаджиите - да, ще звъннем, не звънят. Ей тая несигурност ме побърква. А най-лошото е, че идея си нямам как ще си ремонтирам стаите (засега спалня и детската само, за повече няма пари, а и свекърва ми, макар и пак в чужбина, още не се е изнесла и тепърва ще почва своя ремонт, като се върне в края на април, ох от сега ми призлява...)...
От къде взимате идеи за спалните, за детските? или сами ги мислите? Или на място в магазина ви хрумват идеи?
май трбява да се насоча към форума с домашните и битови проблематики.

Толкова се отплесвам и притеснявам на тая тема, че май забравям кое е най-важното - бебетооо.. А то рита. редовно. Ако пийна две глътки вино и почва да танцува. Рита ме основно в червата и в пикочния мехур, много е смешно. До миналата сдемица беше все седалищно, та крачетата му бяха, а и явно още са, обърнати навътре, към мен рита навътре. Иначе май мога да позная къде му е гръбчето, защото там ми е по-издут корема, от дясната ми страна.  Миналата седмица, в края на 23тата ми, беше 630 грама, а в четвъртък пак сме на лекар и да идим колко ще е наддало до тогава. А за моето наддаване... ох, вече 9 съм нагоре. С тая лежачка, не знам после какво ще нося и как ще отслабвам.

MeryLu  - и мен ме бяха почнали киселини, но една приятека ме научи да пия много прясно мляко и от тогава нямам никакви оплаквания. опитай?

Много ми е мило, че сте се сещали за мен. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт