БЕБЕТА ЮНИ - 20

• 12 196
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Катенце, и аз като прочета нещо му го разказвам на мъжа ми, пък и той идва на прегледи (когато може), но все ми се струва, че на тези курсове за бъдещи родители се отделя внимание и на грижите след раждане и за татковците Peace.
Пък и той си е едно такова порастнало дете hahaha, поне няма да се притеснявам за малката, ще си играят заедно Joy

# 76
purshing пълна ти е пощата затова пиша тук:До Зоната можеш да стигнеш като караш по Сливница(идваш от центъра) и преди Модерно предградие завиваш  вдясно по Адам Мицкевич( на самото кръстовище е магазина)   или   ако караш по Тодор Александров и след подлеза на светофара завиваш вдясно(покрай Лабиринта) и от там караш направо и трябва да го видиш вдясно
 newsm78 дано да съм ти помогнала да го намериш!

# 77
  • Стара Загора
Докато се наканя и то станало вечер, та Добьр вечер!
Днес си спретнахме страшна разходка с Дари75 и Офиоли-5 часа, прибрах се като пребита.  Party Някой хора вече си харесаха и количка.  Wink
Честито на всички, които вече научиха цвета на гащите. The sleeping beauty  не беше ли днес на док., ЧАКАМЕ новини и от нея.
По темата за педиатрите- ЗАДЬЛЖИТЕЛНО е посещението на педиатьр до 24-часа след изписването. Този пьт аз ще сьм подготвена, защото сьм доволна от педи-то на Сами и смятам и бебо да запиша при нея.
А всъщност първото посещение след изписване не е ли от педиатрите в болницата, в която раждаме, или съм с грешка?
Не, не е. Посещението е от педи-то, който ти си си избрала.
Дали мога за бебето да си избера друг лекар или и аз трябва да съм при него???
Или си мисля за вариант на частно, ама пък нали има разни имунизации и задължителни прегледи. Въобще не съм наясно как да постъпя Confused
Можеш да си избереш друг лекар за бебчо, не е задьлжително и ти да си при него.
Според мен, си избери лекар по здравна каса за консултациите и имунизациите, ако пьк не си доволна от него като диагностик може да ходиш и на частно.

# 78
  • Пловдив
Здравейте момичета! Hug
 Отдавна не съм писала, но редовно ви 4ета и се радвам , че и Пършинг се включи накрая, че и аз я мислех  Heart Eyes, радвам се , че сте добре, но виждам , че имаме еднакви проблеми, и ние сме в ремонт. Положението взе да става трагично. Вижте само в какво състояние е сега кухнята ни http://images23.snimka.bg/005216487.jpg , http://images23.snimka.bg/005216488-big.jpg , сега готвя в коридора  и мия чиниите в банята, просто ужас...Така е защото почнахме стаите една по една и така постоянно трябва да 4истя, горе комшиите също правят ремонт и после ще дават апартамента под наем, даже искат да ни купят страите мебели та се замислихме снощи с мъжо дали да не им вземем апартамента ние докато стане нашия, щото сигурно няма да ни стигне времето... И аз в на4алото много исках да се свържем с интериорни дизайнери ама моя не дава, много пари щели да вземат, което сигурно си е така де...утре ще ни поставят дограмата на целия апартамент, ами ние сме с к-стъкло, явно ще е горещо лято, кво да се прави Wink Само да сме живи и здрави и с бебетата всичко да е наред, другото ще се оправи. Айде стига съм плямпала за ремонти, отивам да гледам 4та серия на Lost ( верно няма друг такъв!), ама и Бягство от затвора си го бива де smile3521

# 79
А , samimami благодаря ти за отговора, ама ако може още нещо да запитам.
Примерно препоръчват ми свестен педиатър сега. И аз как да си запиша бебето при него?То нали трябва да се роди(нали трябва да имам някакви негови документи) или някаква предварителна уговорка се прави с лекаря и после като се роди бебето  аз му се обаждам. Ох, хич не съм наясно каква е процедурата...
Последният ти вариант за сега ми допада
Цитат
Според мен, си избери лекар по здравна каса за консултациите и имунизациите, ако пьк не си доволна от него като диагностик може да ходиш и на частно.
Ама ще поразпитам още, поне има време Blush
А , офиоли е голяма хаймана май Joy Браво на нея и на вас за разходката!!!
А кой си хареса вече количка?

# 80
Здрастии на всички слънчасали като мен.  Hug

Леле днес много жега бе направо пролет вече, и аз като отмъкнах колчето и цял ден по парковете. даже си купих едни мъънички дрешки после ще ги кача и сега висят на гардероба и им се кефя, а продавачката ми вика : Не е излезнала пролетната колекция чакай до другия месец  Crazy ... Викам давай щото ще влезна да си взема зад щанда Twisted Evil ..хихи (тя  ми е позната) така де като ми се харчи много важно че бил дълъг ръкав бодито, нали и такъв ще ни трябва ама ха!

Много добра идея това с албумчето за стаи аз обичам да гледам за идейки и всеки привършил одисеята с ремонта да качва снимки.
аиде отивам да хапна че бебо много рита като ям... забележете и вие.
лека и до после де   bouquet

# 81
Самимами кажи кой каква количка си хареса, че на мен още са ми  болна тема.  Crazy
И къде бе хора в Стара Загора, аз там обикалях като луда и нищо не намерих, искам пълен с колички магазин и не намерих.  Crossing Arms

Но ще ходя следващия път в Пловдив вече да си търся. ( а там моля дя помагат пловдивските мами, къде да ида)

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 21:41 от _ALISA_

# 82
Скъпи мамчета, най-после имам новини!!!!!!   Hug

Ще си имаме МОМА !!!  newsm03

Още не мога да повярвам!! Аз наистина много исках момиченце и сега съм на 7-мото небе!  newsm44 Но съм сигурна, че и на момченце много щях да се радвам!  smile3521

Сега отивам да си лягам, че от толкова емоции, много се уморих... Исках само това да споделя набързо, а утре ще се включа с повече!
Лека нощ и сладки сънища! 

# 83
  • Бургас
 Здравейте и от мен! Hug
Искренно завиждам на слънчасалите мами днес....аз слънцето през прозореца на кабинета го гледах,а май и утре ще е така Sad

Вече не искам да чувам за ремонти иначе...добре,че през октомври и ноември сменихме дограмата(2 седмици ни я слагаха)и пребоядисахме стаите.А междувременно се разбра,че чакаме бебчо... PeaceОстанаха още някой интериорни дооформления,ама чакам таткото да се върне от кораба-в това отношение сме с много различни вкусове,та реших да не се моря с избиране на мебели(за хола),които след това да отидат на вилата newsm78.Само като се сетя как 2часа седяхме в един магазин и умувахме в какъв цвят  да боядисаме хола,накрая аз не издържах и отстъпих..сега не съжелявам...в цвят праскова сме там.Иначе спалнята ни е виолетово,кунята с трапезарията в зелено,а бъдещата детска(едва ли ще се ползва поне още 2 год. и е  празна)е с цветоветв на Чико-две стени са в светлосинъо,а другите две-розовеещи.....Изобщо сме многоцветни в къщи и ни е много свежо Joy

# 84
  • Бургас
The sleeping beauty честита дъщеря Peace

# 85
Sleeping Beauty, чудесна новина! Хубаво е да се поддържа баланса Joy, едно мъжко, едно женско и така... до юни; пък може и някоя изненада да ни поднесат тогава малките вързопчета Wink

Лека нощ от мен Hug

# 86
Честита МОМА, Sleeping Beauty!    bouquet
Оказа се предчувстието ми вярно, че ще си имате мома!  Sunglasses
Хубава вечер, момичета!  newsm68

# 87
  • Стара Загора
The Sleeping Beauty честита дьщеричка!
Самимами кажи кой каква количка си хареса, че на мен още са ми  болна тема.  Crazy
И къде бе хора в Стара Загора, аз там обикалях като луда и нищо не намерих, искам пълен с колички магазин и не намерих.  Crossing Arms
Не сьм аз за това ще оставя човека сам да се похвали. Магазина е "Гарфилд" до частната болница.

# 88
The Sleeping Beauty, честито миличка!!! Много се радвам за теб!!!   bouquet

_ALISA_ , аз си купих днес количка Джема 3в1, изглежда удобна, надявам се да ми е полезна.

Между другото днес бях на преглед при д-р Павлова в клиника "Св.София" на Мазнейкови и да Ви кажа мисля за свга на там да се насоча с раждането.

# 89
Sleeping Beauty, честита МОМА! Много хубава новина - ти момичка искаше! Ейии, чак позавидях благородно. Поне за снаха даваш ли я?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт