Затуй че ФЕВРУАЧЕТАТА станаха на две - НАЗДРАВЕ!

• 15 061
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, момичета!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАХА ТАЗИ СЕДМИЦА, И НЕ СЪМ ГИ ПОЗДРАВИЛА! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО УСМИВКИ И МНОГО ПРИЯТЕЛИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Еликс, благодарим за снимките  Heart Eyes
Олимпиа, Коко е търсен мъж  Joy , а теб човек ако не знае, че си бременна, трудно ще го види от снимките - изглеждаш страхотно  Hug

Марти е на антибиотик от вчера - ние се прибрахме и веднага го заведохме на лекар....и днес е много по-добре - даже се чудя, дали трябваше да го давам, ама може и от него да се е подобрил.
Ние изкарахме страхотна почивка - бяхме в Анталия и Германия - много съм доволна, само дето времето ми беше малко  Mr. Green Почти съм сигурна за лятната ни почивка, че пак ще е там.

# 16
Здравейте момичета!

На всички рожденици и рожденички пожелавам да са здрави, усмихнати и да ви радват с успехи!

На боледуващите - вързо оздравяване.

На бременните мами - лека бременност и спокойно раждане. Hug

# 17
  • под жаркото слънце
Здравейте, момичета!   bouquet
Пусти бременски акъл - трябваше време да се сети, че има нова темичка  Embarassed
Ако съм пропуснала някой рожденик - честито и най-добри пожелания  Hug
Кали и Вили бяха цветенцата на нашия рожден ден  Heart Eyes
Много са порастнали, вече ги няма бебешките бузки и са едни миниатюрни сладки госпожички  Heart Eyes
Радвам се, че отбора на февруарските ни мами и дечица е от толкова лъчезарни същества  Heart Eyes
Нямам търпение да се видим всички на общия рожден ден  Hug

# 18
Честит Рожден Ден на Калоянчо на мама-ели! Много усмивки и щастие!

Честита ни нова темичка!

Нямам търпение да се видим всички на общия рожден ден  Hug

Олимпия
, все по-често си мисля за теб-колко бързо дойде пак твойто време за бебче.... И аз с нетърпение чакам да се видим всички  Heart Eyes

Rumyana, винаги съм си мислила, че Ивана има уникално дълго коса за възрастта си (просто, защото не съм виждала друго дете с толкова дълга коса на нейната възраст) , но като гледам вашите снимки  #Crazy На Габи й е направо до кръста  Shocked

# 19
Честит рожден ден на Лъчко и на Калоян! Много здрави да са ви, щастливи и безгрижни!

# 20
Здравейте и от мен. Hug
Да се запиша и аз в новата тема.Дидунчо,много хубава тема си направила.  bouquet
Да поздравя всички рожденици.Много здраве,щастие и безгрижни детски игри им пожелавам.  bouquet

# 21
ЗДРАВЕЙТЕ!
Съжалява много, че не успявам да се включвам често, то аз май цяла тема пропуснах.
Затова искам сега да поздравя всички дечица

bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИ ДЕЦА! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И  ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С УСМИВКИ И ВЕСЕЛИ ИГРИ! bouquet

На всички болнички скорошно оздравяване.
Черешка, четох за проблема при Маги. Много се надявам  нещата да вървят вече към подобрение. Стискам палци бързо да се оправите.

Ние сме добре, Вили расте и става все по-забавна и по-буйна. Посетихме специалист УНГ и сега съм по-спокойна и се надявам по-малко да боледуваме. Аз вече работя, сигурно разбрахте от отсъствието ни, почивам само в неделя, а вечер се прибирам към 18.00. Вечер така сме се затъжили с Вили, че ми е съвестно да седна на компютъра, пък и тя не ми дава много много. Но заедно поне успяваме да разгледаме всички снимки.
Надявам се другата седмица пак да успея да драсна някой ред.
  Hug Hug Hug

# 22
  • София
Честит рожден ден на Лъчко и Калоян! Да са здрави , палави и винаги усмихнати!

# 23
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЪЧКО И КАЛОЯН! ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

# 24
  • София
Честит втори рожден ден на Калоян и Лъчко! Да растат здрави, весели и щастливи!

А Рая е болна. От една нищо и никаква хрема сега е с температура, зачервено гърло и кашлица. Че даже и повърна веднъж, но това го отдавам на Хексалгина, че повърна веднага, след като й го дадох. Ще си остана в нас да я погледам няколко дни - дано се оправи бързо. Днес към 19 ч звънях на детската лекарка /тя живее в Божурище, а другата е в София/, да я питам какво да правя - дори не си вдигна GSM - а, а на домашния й телефон се чуваше как се вдига слушалката и се затваря. Е, ясно ми е, че е почивен ден, но те не са сключвали договор с никоя поликлиника, за времето през нощта и почивните дни - на кого да се обадя, ако не на тях. НА другата /която в събота след прегледа, ми каза, че кашлицата била от хремата, и ако спра хремата щяла да се оправи, дори и не звъннах.

# 25
Blagodarq na vsichki,koito sa se setili za nas.Priehme pojelaniqta s golqma radost.
Nie otlojihme RD na Luchko za drugata nedelq,zashto e bolen.kashlq,hremav e i ima T.Za sega se lekuvame sas siropcheta ot BG,zashto nqmame oshte zdravni osugurovki i ne mojem da polzvame uslugite na lekarite.Chakame da poluchim social securiti number na decata.Tova e neshto kato EGN v Bg i bez tozi nomer ne mojesh da napravish nishto.Dano se razminem po-leko i da ne se nalaga da tarsim lekar.
nashata kaka utre tragva na uchilishte.Mnogo e pritesnena,kak shte se spravq tam.Dnes i nakupihme drehi,botushi i belio...malko shoping terapiq Wink za uspokoenie...imame dosta snimki i se nadqvam tezi dni da imam vreme da gi kacha v albumcheto.
Pozdravqvam vsichki,koito sa praznuvali..  bouquet
Mnogo pregradki i celuvki ot nas za vsichki vas. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 26
  • София, България
Мами много назаднала темичката  Simple Smile

Мама Нина, много е гадно като се разболееш толкова далеч от дома, дано не станат нещата по-сериозни и да се разминете с ходенето до лекаря, че там тия услуги са ужасно скъпи.  Пиши как е минал първият учебен ден и как се адаптира каката в училище. Тя в кой клас тръгна, ще и терсене малко, че е на средата на годината, но няма начин ...

Еликс, Олимпия, много са хубави снимките от рождения ден на Коко, сигурно сте изкарали страхотно, искаше ми се и ние да бяхме там ... Но нищо, ще се видим в неделя (да са здрави само дечурлигата)!

Лека седмица, на всички работещи мами!

# 27
  • БГ
Привет мамета и двугодишни бонбончета!!!   Hug  Ние малко се поизгубихме, но ненадейно в петък вечер разбрах, че в събота сутринта трябва да пътуваме за София, оттам останахме за седмица в Пловдив и сега имам на главата си сто неща, но преди това реших да драсна ред-два. Марти е добре, от днес е на ясла, направо се е затъжил, милия, сутринта стана преди нас и беше готов за минимум време!

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН на всички сладурчета,
които са празнували и съм пропуснала да поздравя -
Тома на mirage и Чечо на tonita76, Тони на "Гали" и Боби на botzi,
Калоян на bilqna и Чечо на chere6ka, Вероника на ribkata и Филип на Мериа,
Дани на magica, Лъчко на mama nina и Калоян на  mama-eli,
честит рожден ден и на мама ribkata и мама magica!!!
Бъдете здрави, щастливи и много обичани!!!

mama nina, приеми и нашите прегрътки и целувки!!! Благодарим ти, че ни направи част от щастливото събитие, радваме се от сърце, че отново сте заедно, дано нищо никога не ви разделя! Успех на Ники в училище, дано бързо се адаптира и скоро да се похвалите с отлични резултати!!! А, на Лъчето много сили и кураж, бързо да се справя с неразположението и да щурее на воля!!!

Мами, грип ли е, простуда ли е, но май вилнее навсякъде. Ние с Марти сме добре, но докато бяхме в Пловдив, татито ни беше на легло цели два дни! На болничките желая бързо да се възстановят!

Чао, от мен, отивам да чета старата темичка!

Желая ви приятен, слънчев ден и успешна седмица!!!  Heart Eyes

# 28
Здравейте мами сладурани и февруарски сладурченца!

Благодаря на всички за поздравленията!   Heart Eyes Hug

Аз се изгубих от хоризонта за известно време, че бях заета с организация на РД, посрещане на гости, готвене на сто манджи, уреждане на връщането ми на работа за 10-тина дни с цел актуализиране на заплатата и така.
  Гостите пристигнаха, клубчето резервирано и вечерта преди празника наш Калоянчо вдигна температура  Sad На сутринта беше с Т и възпалено гърло. Отменихме партито, звъняхме на поканените със сто извинения и си останахме вкъщи. Рожденика беше доста кисел, но пък събра емоции и впечатления, та чак се шашна. Много ми е криво, че така стана! Дребчо не е боледувал от октомври и тъкмо си мислех, че избутахме зимата без болести, а то точно, когато трябва да е здравичък се разболя. По тоя повод да кажа две неща.
1. Ако не сме съвсем здрави ще пропуснем общия РД в неделя  #Cussing out
2. Май Еликс ме питаше, дали съм доволна от Имунобор. Ами доволна съм. Пихме го около 7-8 седмици вместо препоръчаните 12, но пък 4 месеца без никакви настинки и грип си е добър резултат.
  Ето малко снимки от импровизирания празник
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219446&photo=8

На всички, които пропуснах да поздравя, желая много здраве и безгрижно детство!

Отивам да наваксам с четенето.

# 29
  • София, България
мама Ели, много са хубави снимките !!! жалко, че рожденника се е разболял точно преди рождения ден. Нищо, другата година ще направите вече партито както си му е реда!

Общи условия

Активация на акаунт