Затуй че ФЕВРУАЧЕТАТА станаха на две - НАЗДРАВЕ!

• 15 063
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Честито на рожденниците!
Тинка, къде се губиш?
Пък Марти пие АБ, а аз и Пепи прогресиращо кашляме....Онзи ден бяхме в нашите и след 5 минутно обяснение от моя страна и нагледно показване, че е топъл котлона от страна на майка ми, Марти реши да се увери сам и го пипна...., а аз бях на една ръка от него  #Cussing out и като ревна това дете- 20 мин. не мога да го успокоя. В резултат на горчивия ни опит има 2 мехура на пръстите.... И за да не остане по-назад, Пепи следобеда падна от колелото и си цепна главата  този път от другата страна, за да е симетричен....нали помните, че си я беше разбил пак с колелото. Та и той рев, тече кръв, аз паника, защото не мога да видя колко е дълбока раната.... Абе много ми е спокойно. Моите деца нещо изобщо не ме слушат. Аз говоря, говоря ....никой не ми обръща внимание. И като викам положението е същото. Вашите деца слушат ли?

# 31
Честит Рожден Ден на патерици на  Лъчко и Калоян! Бъдете усмихнати и здрави, мили деца!!!

Slyn4o, наистина ни е дълга косата – като се къпем стига до кръста. Жал ми е да я отрежа сега. Ще видим колко още ще изкараме така. Вие какви прически си правите за яслата?

Олимпия, чудесно изглеждаш. Човек не може да каже, че си почти на финалната права. Весело парти се е заформило на рождения ден на Коко.

Мама Нина, с вълнение чета постингите ти. Наистина ще й е малко трудно на Ники в училище в началото, но съм свидетел колко бързо децата напредват с езика. Една прегръдка за Ники за първия й учебен ден от мен и кураж!!! Бързо оздравяване на Лъчко!!!

Мама Ели, много ми харесаха снимките с двете ти дечица. Какичката ви с кафяви очи, а мъника синеок! Много сладко.  Жалко, че така са се развили нещата за рождения ви ден.....

Скъпата, държат те в напрежение твоите слънца. Наистина могат да ти докарат 2-3 бели косъма. Пожелавам ви бързо оздравяване и възстановяване. И да слушкат повече малките палавници.

# 32
Здравейте мили мами пораснали дечица.
Честит рожден ден на всички дечица,които съм пропуснала да поздравя. newsm59
Вече мога да ви се похваля,след не по малко от 8 месеца ще си имаме второ бебче.Надявам се да изкарам една лека бременност.
Еми това е от мен,желая ви лек и спорен ден. Heart Eyes

# 33
Привет на всички сладури - малки и големи  Hug

Честитито на всички имащи и имали повод,  много радост, щастие и здраве!!!

Аз започнах английски и то интензивен, всеки ден, имам и работа да върша по един учебник, а за капак на всичко с Боби се разболяхме миналата седмица, и уж се бяхме оправили, но сега пак наново и то много по-зле. Днес съм малко по-късно на английски и се възползвам да ви напиша, че сме живи  Laughing за съжеление нямам време да пиша повече и не съм прочела какво сте писали, надявам се всички да сте здрави.

Много прегръдки и целувки от нас! Хубави слънчеви дни!   bouquet

Еййййй danida82 страхотна новина!!! ЧЕСТИТО, пожелавам ти една безпроблемна и лека бременост  Hug

# 34
  • София
Данида, честито! Лека бременност ти желая   bouquet!

Нинка, оздравявайте бързо, че рожден ден ви чака  Hug

Ели, много кофти се е получило с вашия рожден ден  Sad , но и вкъщи ви е било хубаво, както си личи от снимките Party.

Скъпата, при вас екшъна е пълен, много са ти палави юнаците.Бързо да им мине и на двамата  Hug Аз мога да ти влезна в положение, защото и Кали не е от кротките, а и вече си има подобаващи белези  Rolling Eyes

Тинка
, радвам се, че сте по-спокойни вече Grinning

Нинче
, как сте?

Боци къде изчезна  Sad?

Лек ден  Flowers Sunflower

# 35
  • БГ
Привет и от мен!!!   Hug  Днес Марти стана в 6,45ч, сам, без будилник ииии hahaha   беше пръв в групата в яслата!!! Ей, голям мерак, голямо нещо!

danida82, супер новина!!! Желаем ти крепко здраве и леко бременеене!!!

Скъпата, нали си имаме адашче, няма как ситуацията в къщи да не е същата - аз говоря, той слуша и си прави каквото си знае, абе с две думи хабя се напразно ... Бързо възстановяване на препатилите и по-внимателната!

mama-eli, жалко за пропуснатото парти, но от снимките личи, че и в къщи ви е било весело, а и подаръците ви са страхотни!

mama nina, как е Лъчето днес? Чакаме новини и от първия учебен ден на Ники!!!

tinka81, привет! Как е Вили, ходите ли на ясла?

Хайде стига толкова от мен, че готвене ме чака, довечера ще имаме гости!

# 36
Данида, Поздравленияяя! Много се радвам за теб  Hug

Еликс, де ти е тикера  Mr. Green

Божидарко ми е болен  Sad Нощес имаше над 38градуса Т, водих го на лекар-вирус. Днес не ходих на работа, но утре трябва.

# 37
  • Пловдив
Здравейте, мамчета  Hug

Остана ли дете от темичката, дето да не е болно  Mr. Green

Ние също бяхме 3 дни с Т 38+, която стигна до 39 почти и не падна под 37,6, та се наложи да вземем по-сериозни мерки. След консултация с лекарката по телефона, предложи антибиотик, ама аз настоявах да пробваме първо със Суметролим и сега даваме това. Добре, че стана така, вече сме на оздравяване и няма температура, от време на време покашля. Оказа се, че Хомеожена й действа много добре и го смуче с удоволствие, но за сметка на това Суметролима го давам с жестока борба и едночасов рев след това  Cry Но няма как...поне още 3 дни.
Четох в сп."Моето дете" хитринки как да даваме лекарствата по-лесно, пробвах всичко, ама при моята щерка не работи...Ако имате някакви скрити хитринки казвайте моля Praynig Сърцето ми се къса като я гледам как реве, а пък то е едно сладичко, какво толкова не му харесва newsm78
Скъпата, не знам какво да кажа, не ти е било ден явно  Confused И ние имаме такива дни, удря се някъде, после няма и 5 мин. и пак се удря, накрая ме хваща страх, че няма да оцелее до довечера и почвам да й викам да се стресне малко и да стои мирна...Постоянно се катери по столовете, по нощните шкафчета, диваните. Най-много обича да готви на моята печка, макар че си има нейна...взима стол, качва се, взима бъркалката и почва да бърка, направо  ooooh!
Данида, честито! Леко бременеене! Семейството как прие новината - детето, съпругът?
Нашата лекарка ми каза, че повечето деца се разболявали около рожденните си дни, на което аз се разсмях, ама като ви чета и почвам да се замислям, може би наистина е така... И другото, което ми каза е, че на тая възраст всички губели апетит, вашите деца ядат ли както преди? Руми яде наполовина от това, което хапваше преди и доста ястия отбягва, в чудо се виждам какво да готвя вече само и само да яде.

# 38
  • София, България

Пък Марти пие АБ, а аз и Пепи прогресиращо кашляме....Онзи ден бяхме в нашите и след 5 минутно обяснение от моя страна и нагледно показване, че е топъл котлона от страна на майка ми, Марти реши да се увери сам и го пипна...., а аз бях на една ръка от него  #Cussing out и като ревна това дете- 20 мин. не мога да го успокоя. В резултат на горчивия ни опит има 2 мехура на пръстите....

Скъпата, поне горчивия опит го е научил, сега можеш поне да си сигурна, че другия път няма да се залепи целия на котлона, а ще си има едно наум. Пък и се разминал само с 2 мехура, ще му мине ....

Не знам дали ви слушат децата или не, обаче нашия вече почна да се тръшка ужасно. Вчера само като казах, че е време за лягане и посегнах да го събличам и като почна да пищи, обикаля в кръг, хвърля играчки, удря наляво и надясно, направо побесня ...
(с баща му умряхме от смях - много смешна картинка беше, но гледахме да се кискаме скрито, та да не му показваме, че му се смеем). Голямо шоу беше ... Едвам го умирихме ...
Вие как се справяте в такива ситуации  newsm78 аз в край на сметка го съблякох малко насила, после смених темата - взехме да прибираме играчките по местата, та се успокои ...

Здравейте мили мами пораснали дечица.
Честит рожден ден на всички дечица,които съм пропуснала да поздравя. newsm59
Вече мога да ви се похваля,след не по малко от 8 месеца ще си имаме второ бебче.Надявам се да изкарам една лека бременност.
Еми това е от мен,желая ви лек и спорен ден. Heart Eyes

Данида, новината е чудесна, да се похвалиш и при младостките майки, че няма да се сдържа и ще те издам   Rolling Eyes
Лека бременност, и хубаво и здраво бебче на финала ... Какво искате да бъде - момченце или момиченце ?!?

Кате, за апетита, странна работа. Някой път изяжда порция - два пъти колкото моята, друг път не ще и да близне ... (тва го прави май от инат, но аз и не настоявам много, да не вземе да го приеме съвсем на инат, че тогава какво ще правим, не знам ...)

# 39
Мъжът ми я прие доста добре.Оказа се,че аз съм по шокирана от него.
За пола няма значение,само да се роди живо и здраво.
Момичета благодаря ви за милите пожелания.  bouquet

# 40
  • София

Еликс, де ти е тикера  Mr. Green

Mr. Green ами взех да го преправям като кг., но ми спря нета, а сега нещо не ми се занимава  Rolling Eyes
Много  Hug за Бужи, да му мине скорострелно, както и на всички болнички!

Данида, кога горе-долу се очаква бебо?

Кате, аз съм била от тези които се разболяват около рожд.ден и въобще около празници- Нова година,1-ви май, 9 септември...
За храненето няма коренна промяна, не сме от най-ящните по-принцип.

Радос, и при нас има такива моменти, приемам ги спокойно в общи линии и чакам да й мине нервата  Crazy

# 41
  • София

Честит рожден ден, Мериа! Желая ти здраве и само хубави поводи за много усмивки Hug!

# 42
Честит рожден ден Мериа!!! Желая ти здраве! Бъди усмихната и щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet

# 43
  • Букурещ
Момичета, много ви благодаря, много сте мили! Благодаря много и за пожеланията за РД на Филип, тогава точно беше болен и нямах много настроение за писане, но вече е добре.

Честит рожден ден на всички малчовци, които съм пропуснала-много, много здраве им пожелавам и прекрасна трета годинка!

# 44

Данида, кога горе-долу се очаква бебо?

Термина ми е 28 август.
Честит рожден ден Мериа!  bouquet
Много здраве,щастие и късмет  ти пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт