Iskam da pozdravq Krasi i vsichki malki rojdennici,koito sam propusnala_da ste jivi,zdravi i mnogo shtastlivi.malko mi e machno,che taka propusnah meseca na nashite RD(minalata godina ne propusnah nito edin ot rojdennicite),no vremeto mi e mnogo ogranicheno.Ponqkoga nqmam vreme dori i za decata.Dnes naprimer rabotih 14 chasa i kogato se pribera,ne moga da sedna da vecherqm,vseki iska da mu obarna vnimanie,osobeno Luchko,razperva racete i tarchi kam men,gotov za pregradki i celuvki,mnogo se zatajva za men miliq.takova e tuk,iska se zdrav grab za rabota,ponqkoga i veche vse po-chesto ne mi ostava vreme da qm.Dosta sam otslabnala,vsichki drehi ,koito nosih predi 4 meseca,sega mi se vartqt okolo krasta. :roll:no taka e po-dobre,otkolkoto da pazq dieti

BLAGODARQ na vsichki za savetite,koito mi davate,no tuk naistina e adski trudno osobeno v nachaloto.,kadeto sme nie.Az za sega nai-mnogo se darja,tatkoto ni go e hvanala edna depresiq,az sam razkasana na 5mesta,mislq za nego,mislq za Luchko(kak prekarvat denq s maika mi) i nai-mnogo se trevoja za Nikoleta.Tq si ima 2 priqtelki ,tuk v nashiq bilding i dvete sa na neinata vazrast,zapochnaha da i pomagata s domashnite,obqsnqvat i zadachite i se nadqvam v skoro vreme da vi se pohvalq,che hodi s jelanie na uchilishte.Sega e dobre,zashtot sa pochivni dni....shte q vidim pak v ponedelnik.V chetvartak pak otidoh da si q zabera izvanredno,zashtot i stanalo losho,korem,glava... i vsichko tova i stava ot pritesnenie.....dano skoro imame uspeh s uchilishteto. :pray:Taka kato sam pritesnena za vsichko, mi e trudno da se staraq na rabotata,dobre che imam strahotni shefove,koito me razbirat i vinagi mi vlizat v polojenie,pomagat mi sas saveti i imame veche priqtelski otnosheniq.rabotniq grafik mi go pravqt sprqmo moite vazmojnosti i az sam shtastliva,che ima i tuk takiva dobri hora.Tova e okolo nas.Skoro pak shte vi pisha kak varvqt neshtata okolo moqta dashterq

Mnogo pozdravi za vsichki vas ot men,Luchko,Niki i cql New York

И това, ако ме питате, е от парното, дето го надуват в блока /ние нали сме в общежитие и сме с локално парно и парнаджия/. Не мога да си го спра от кранчето, че пък капе и слагам тавичка с вода, която сутрин е вече празна
Не могат ли тия хора да преценяват според температурата навън колко градуса да надуват и парното - ще ни уморят. Взех детето при нас да спи и отворих прозореца - веднага се успокои /е, дадох и една лъжичка сироп, че тя просто не спираше да кашля/. А ето, че сега е спокойна и много й се радвам. Аз от толкова учене не можех да им обърна напоследък достатъчно внимание и сега ми е кеф, че детенце си остана вкъщи да си я погушкам
, здраво учене 
Така съм се разправяла вчера и днес ходих да ги подсетя. Имаше уговорка, че поне през деня ще го спират, но от 3 дена пак си го пускат и това е 24 часа в тая жега навън. Ние си го спряхме от кранчетата, те си капят и така... ама тази нощ поне се спа на по-приятно /Рони много кашляше пак и не че сме спали, де, но се дишаше по-спокойно/. Разбира се, сметката ми ще бъде същата като при пуснато парно /нямаме топломери, живеем в миналия век/. Ще ги чакам до утре и ще ходя по съседите да ги видя какво ще правим, ще ги събера във входа на съвет. На всички им е жега, а никой нищо не прави.
Хубав ден, мами, бъдете усмихнати!
Докато има такива хора няма да се оправи държавата ни 
- колкото по-големи стават, толкова по-проблемно става даването на лекарства, инжекции и т.н. Направо не ми се мисли, като ни дойде и на нас реда как ще се боцкаме.