Затуй че ФЕВРУАЧЕТАТА станаха на две - НАЗДРАВЕ!

• 15 430
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
CHESTIT PRAZNIK I OT MEN!  :bouquet:Mnogo lubov i sbadnati mechti!
Iskam da pozdravq Krasi i vsichki malki rojdennici,koito sam propusnala_da ste jivi,zdravi i mnogo shtastlivi.malko mi e machno,che taka propusnah meseca na nashite RD(minalata godina ne propusnah nito edin ot rojdennicite),no vremeto mi e mnogo ogranicheno.Ponqkoga nqmam vreme dori i za decata.Dnes naprimer rabotih 14 chasa i kogato se pribera,ne moga da sedna da vecherqm,vseki iska da mu obarna vnimanie,osobeno Luchko,razperva racete i tarchi kam men,gotov za pregradki i celuvki,mnogo se zatajva za men miliq.takova e tuk,iska se zdrav grab za rabota,ponqkoga i veche vse po-chesto ne mi ostava vreme da qm.Dosta sam otslabnala,vsichki drehi ,koito nosih predi 4 meseca,sega mi se vartqt okolo krasta. :roll:no taka e po-dobre,otkolkoto da pazq dieti Wink
BLAGODARQ na vsichki za savetite,koito mi davate,no tuk naistina e adski trudno osobeno v nachaloto.,kadeto sme nie.Az za sega nai-mnogo se darja,tatkoto ni go e hvanala edna depresiq,az sam razkasana na 5mesta,mislq za nego,mislq za Luchko(kak prekarvat denq s maika mi) i nai-mnogo se trevoja za Nikoleta.Tq si ima  2 priqtelki ,tuk v nashiq bilding i dvete sa na neinata vazrast,zapochnaha da i pomagata s domashnite,obqsnqvat i zadachite i se nadqvam v skoro vreme da vi se pohvalq,che hodi s jelanie na uchilishte.Sega e dobre,zashtot sa pochivni dni....shte q vidim pak v ponedelnik.V chetvartak pak otidoh da si q zabera izvanredno,zashtot i stanalo losho,korem,glava... i vsichko tova i stava ot pritesnenie.....dano skoro imame uspeh s uchilishteto. :pray:Taka kato sam pritesnena za vsichko, mi e trudno da se staraq na rabotata,dobre che imam strahotni shefove,koito me razbirat i vinagi mi vlizat v polojenie,pomagat mi sas saveti i imame veche priqtelski otnosheniq.rabotniq grafik mi go pravqt sprqmo moite vazmojnosti i az sam shtastliva,che ima i tuk takiva dobri hora.Tova e okolo nas.Skoro pak shte vi pisha kak varvqt neshtata okolo moqta dashterq Praynig
Mnogo pozdravi za vsichki vas ot men,Luchko,Niki i cql New York Heart Eyes

# 136
Здравейте!

bouquetЧестит празник мили мами!   (на патерици) bouquet

Честит рожден ден, Краси! Желая ти много здраве и късмет!
Тортата е страхотна мммммммммммм.

Иринополис май не е писала, дано вече са добре и скоро да ни зарадва с добри новини.
Атракция, браво за първия успешен ден на ясла. Пожелавам ви да ходите с най-голямо желание всеки ден.
По повод яслата Вили  е спокойна през деня, но сутрин е доста трудно, не иска да става и плаче, едвам тръгваме.

Благодаря на всички за пожеланията за рождения ни ден. Той мина чудесно. В яслата са направили тържество и снимки. В къщи също купона беше на 6. Ако не ми достигне времето да кача снимки, ще остане за другата неделя.
Общо взето това е при нас, аз работя под пълна пара, нали сега сме в кампания и много се затъжваме с Вили. Като се прибирам вечер, се залепва за мен и дори до тоалетна сме заедно. Joy

Как си Олимпия? Hug

Лека вечер и много  Hug Hug Hug на всички

# 137
Здравейте, майчета  Hug
Честито на Краси, най-сърдечни пожелания   bouquet
Честит ви женски празник на патерици   bouquet
Браво на Бужито за яслата  Hug
Утре ще отида до 3-та Градска да видя или поне чуя нещо за Райчето и майка й. Моля, ако някой има телефон или поне истинското име на мама Иринополис - да ми пише на лични  Peace

# 138
  • София
Стефи, супер изглежда почерпката  newsm74 newsm22

Краси
, а твоите торти са невероятни  smile3501

Атракция, браво на "ученика" , дано е спокоен и щастлив в яслата  Grinning

Нинче, трудно е в началото, но ще намерите нови приятели и нещата ще се нормализират постепенно. Поздрави от мен и Кали  Hug

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 18:56 от elix

# 139
Мама Нина, не е никак лесно в началото. Стресът наистина е огромен, а да не говорим когато имаш и деца, за които да се тревожиш и мислиш. При мен всичко си дойде на мястото, когато падна езиковата бариера. После постепенно свикнах с непривичните и необичайни за мен неща, нагодих се според тукашния начин на живот, правила и порядки, започнах да приемам нещата такива каквито са, а не да търся българското във всяко нещо или да правя съпоставки и накрая .... дори започна да ми харесва тук. Пожелавам ви по-бърза адаптация, особено на Ники!  Hug

Олимпия, как сте с бебка? Още малко и ще се гушкате. Как се справяш с бременността и с грижите за малкия ти чаровник?

И ние сме планували второ бебче, но на моменти направо се плаша, че няма да мога да се справя. Габи е научена да получава цялото ми внимание и енергия. Като си спомня как в началото на бременността си лягах в осем часа.... Сега вече няма кой да ме остави на мира.  Laughing Ще ми е интересно майчетата с две деца да споделят опит.

Аз утре имам интервю и от сега ми е едно такова притеснено... През уикенда четох въпроси, отговарях  им – ще видим какво ще стане в крайна сметка.

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 03:54 от Rumyana

# 140
Здравейте, мами и дечица!
Ние с Рони днес ще си се гледкаме вкъщи - чакам само да се постопли навън и ще я изведа на разходка. Нощес направи пристъп на кашлица и стигнахме до яко повръщане  Sick  И това, ако ме питате, е от парното, дето го надуват в блока /ние нали сме в общежитие и сме с локално парно и парнаджия/. Не мога да си го спра от кранчето, че пък капе и слагам тавичка с вода, която сутрин е вече празна  ooooh!  Не могат ли тия хора да преценяват според температурата навън колко градуса да надуват и парното - ще ни уморят. Взех детето при нас да спи и отворих прозореца - веднага се успокои /е, дадох и една лъжичка сироп, че тя просто не спираше да кашля/. А ето, че сега е спокойна и много й се радвам. Аз от толкова учене не можех да им обърна напоследък достатъчно внимание и сега ми е кеф, че детенце си остана вкъщи да си я погушкам  Heart Eyes
Някой ме питаше какво уча - Електроника  в Технически университет - София, а там няма лесно  Crazy  , здраво учене  Mr. Green

Мама Нина, това, което преживява Ники в момента, съм го преживяла и аз  Rolling Eyes  Сама виждаш, че за нея е много трудно, помагайте й взаимно за езика, защото в училището няма с кого да си говори и ще се свие и затвори вътре в себе си. Знаеш, че и децата се развиват различно - някои момичета на тази възраст още нямат данни за растеж на гърдички или пък още не им е дошло, това е момент, в който започват подигравки и остри нападки, ако си различен или по-бързо се развиваш. Аз пък и на височина избързах да порасна, освен гореизброеното, и това още повече ме подтискаше, защото всички бяха ниски и аз едва ли не бях различната. Разбира се в последствие, в техникума нещата си дойдоха на мястото, защото и момчетата всяко лято растяха с неузнаваема скорост и ме надминаха по височина  Laughing  Ако искаш, пиши ми на лични, можеш да ме питаш всичко  Peace  Това е много труден момент в нейния живот и в никакъв случай не трябва да се мисли, че тя се глези или се преструва, или че драматизира. Много търпение и изслушване от ваша страна ще свършат чудесна работа  Heart Eyes  Искрено се надявам, тя да е борбена и да не се свие в себе си, насърчавай я да споделя с теб как е минал деня, имала ли е някакви разговори, сблъсъци с децата в училище. Това се сещам засега, най-вероятно и ти ги знаеш тези неща, едва ли ти казвам нещо ново, но ме върна много назад във времето и си спомних много неща  Rolling Eyes 

Хубав и слънчев ден на всички!

# 141
Здравейте!
За съжаление няма да стигна до 3-та градска, за да видя как е Райчето...На днешната разходка с Коки клекнах да му събера тебеширите от земята и получих болезнени контракции...Сега лежа вкъщи, пих Магнерот и Но-шпа и стискам до другия понеделник...

# 142
получих болезнени контракции...Сега лежа вкъщи, пих Магнерот и Но-шпа и стискам до другия понеделник...
  Можем ли да очакваме включване по-скоро?    Почивай си и се пази!   Hug

# 143
получих болезнени контракции...Сега лежа вкъщи, пих Магнерот и Но-шпа и стискам до другия понеделник...
  Можем ли да очакваме включване по-скоро?    Почивай си и се пази!   Hug
Надявам се, че не...Все пак терминът ми е 26, но секциото е на 17.03. Искам бебка да е натрупала килца дотогава.
Виждам, че и други мами питат как съм и как се справям - ами няма да се правя на герой- трудно ми е...
Свекърва ми ще дойде за 2седмици да ми помага с домакинството и децата, ама после....
Като знам сега за 2дена какво гладене ми се струпва - с бебата ще се зарина с дрехи за гладене...Ще си взема жена да глади, чисти и готви 3пъти седмично  Peace За детегледачка не си и помислям - не мога да допусна чужд човек да ми гледа децата  Naughty
Коки ще ходи на градина чак като се преместим в Гърция да живеем - на 3.6-4годинки. Дотогава ще се гледаме и възпитаваме...
Някакви новини за Райчето???
......
Току-що разбрах, че секциото ще ми е на 20.03, а не на 17.03 и ми стана гадно - толкова исках по-скоро да се видим с бебка...
Нищо, тъкмо ще нашишкавее дотогава 

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 17:21 от Анонимен

# 144
Олимпия, аз нещо май съм пропуснала  Rolling Eyes Защо със секцио? Надявам се да нямаш здравословни проблеми  Peace

# 145
Олимпия, аз нещо май съм пропуснала  Rolling Eyes Защо със секцио? Надявам се да нямаш здравословни проблеми  Peace
Костаки е роден със секцио заради двойно пристегната пъпна връв около вратлето и голямо тегло (за моя таз) - 3750гр.
Препоръчва се и последващо раждане да бъде по оперативен път, заради риска от руптура (разкъсване) на матката при контракции и напъни.
Оф, много ги мисля Иринополис и Райчето, вече почти седмица нямаме новини...

# 146
Аааа, ок! Стискам палци всичко да е ОК!
Аз мисля, че Нина е при Рая в болницата и затова нямаме новини. Скайпа им не е светвал скоро, надявам се скоро да ги изпишат и да ни съобщи добри новини  Peace

# 147
Брееейй, всички ли сте навън по разходки  Mr. Green  Тука няма никой...
Олимпия, всичко ще е наред, почивай повече   Hug  Много гушки и цунки от мен и Рони  Heart Eyes
Да ви се оплача, че не искат да ни спрат парното в блока  Crossing Arms  Така съм се разправяла вчера и днес ходих да ги подсетя. Имаше уговорка, че поне през деня ще го спират, но от 3 дена пак си го пускат и това е 24 часа в тая жега навън. Ние си го спряхме от кранчетата, те си капят и така... ама тази нощ поне се спа на по-приятно /Рони много кашляше пак и не че сме спали, де, но се дишаше по-спокойно/. Разбира се, сметката ми ще бъде същата като при пуснато парно /нямаме топломери, живеем в миналия век/. Ще ги чакам до утре и ще ходя по съседите да ги видя какво ще правим, ще ги събера във входа на съвет. На всички им е жега, а никой нищо не прави.
И така... Днес биха на Сузи ваксина Манту, горката си е поревала и тати я завел на пица и сокче да се успокои. Като малка не ревеше толкова, колкото сега.

Ние си направихме разходката, ама много духа, ще видим като се наспи дали пак ще излизаме  Thinking   Хубав ден, мами, бъдете усмихнати!   bouquet

# 148
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Рибче, аз съм на линия...Тия вашите параджии акъл нямат, за какво го пускат това парно, отчитат дейност ли? Или сметките да ви надуват излишно?  newsm78 Докато има такива хора няма да се оправи държавата ни  #Cussing out
Пробвай за кашлицата на Рони хомеопатичното Хомеожен или Хомеовокс. На Руми много й харесаха, постоянно викаше искам хапче  Laughing Смуче се по 1 на всеки час, аз лично мисля че доста помага...и със сигурност не вреди Peace Руми къде го глътне, къде го сдъвче, ама пак действаше...за 2-3 дни спря да покашля.
А за Сузи  Cry - колкото по-големи стават, толкова по-проблемно става даването на лекарства, инжекции и т.н. Направо не ми се мисли, като ни дойде и на нас реда как ще се боцкаме. Confused

Олимпия, полежавай си, да не си се преуморила нещо? Аз точно като гладих ми се пукна мехура и точно на последната дрешка  Laughing Нещо натиснах с ютията и се чу едно пук...Така че никакво гладене Naughty Всъщност колко кг е бебка? Ти беше споменала, че е мъничка нещо, ама колко ти казаха, че е горе-долу? И мислех, че за секцио можеш да си избираш дата, ама то май те ти я избират? Sad

Ох, и аз се надявам Рая да е добре Praynig

# 149
Пък нашият батко е с мононуклеоза  ooooh! - днес го водихме на доктор и след кръвна картина, диагнозата е тази... Сега чета всичко, което изровя от нета - уж не е много страшно, но си е сериозно  Tired
Олимпиа, ако получиш по-силни контракции няма да те върнат от родилния дом - бебка, ако е решила да се видите по-рано - добре дошла  Hug , пък докторът ти ще си нагажда ангажиментите спрямо теб.
Руми, относно двете деца - хем е двойна радост (умирам от щастие, когато си играят и се смеят, прегръщат и целуват) , хем си е двойна грижа и ядосване. Но аз винаги съм искала много деца и може би ще имаме и още - кой знае  Mr. Green
Атракция, как е Бужи - строява ли ги малките непослушковци  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт