Къде в Бургас (8) ...

• 66 247
  • 590
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
в Трията Канц вече нямат магазин-само този до стамотологията е

# 181
  • Бургас
В предната тема, някой беше споменал, че склада на Стар Нейлс се намира в блока на Трансимпекс, но не го открих, да не са го преместили?
Там трябва да е още.Доколкото знам е в някой от входовете в апартамент. newsm78

На входовете не видях табела, а не ми се обикаляше, някой ако знае с точност- вход, етаж?

# 182
 От една маникюристка знам следното-последния вход, най-далечния от гарата, заден, в смисъл не от главната улица, а отзад, първи етаж.Дано съм запомнила правилно, че по принцип съм разсеяна.. Simple Smile

# 183
Да питам има ли нова стока в адидас ???някой да е ходил тези дни ?Трябват ми хубави детски маратонки  номер 29 В трията на парвия и втория етаж няма абслолютно нищо ,надеждата ми е в адидаса

# 184
В предната тема, някой беше споменал, че склада на Стар Нейлс се намира в блока на Трансимпекс, но не го открих, да не са го преместили?
първият вход от страна на църквата. Минава се отзад, на първия етаж, десен апартамент. Отвън няма табела, ако входът е заключен, звънни на звънците. И аз доста се лутах първия път

# 185
  • Бургас
Да питам има ли нова стока в адидас ???някой да е ходил тези дни ?Трябват ми хубави детски маратонки  номер 29 В трията на парвия и втория етаж няма абслолютно нищо ,надеждата ми е в адидаса
за голям избор не зная дали ще има, но ние винаги купуваме маратонки на Надежда от Аутлета с/у х. Космос, препоръчвам ти да провериш там  Peace

# 186
Момичета, преди нали имаше някаква кампания против рака на гърдата. Сега има ли такъв пунк, и изобщо къде може да се отиде? Аз съм на 22 и знам, че над 30 се ходи на мамограф.
За кампания не знам да има. Помня, че за 2007-ма беше през есента. Мамограф се прави над 40 даже. Дотогава мануален преглед или ехограф. Аз съм ходила в Св. София на преглед и в една клиника в сградата, където е Адидас-а.

# 187
  • London, baby
Момичета, преди нали имаше някаква кампания против рака на гърдата. Сега има ли такъв пунк, и изобщо къде може да се отиде? Аз съм на 22 и знам, че над 30 се ходи на мамограф.
За кампания не знам да има. Помня, че за 2007-ма беше през есента. Мамограф се прави над 40 даже. Дотогава мануален преглед или ехограф. Аз съм ходила в Св. София на преглед и в една клиника в сградата, където е Адидас-а.
А при какъв лекар се ходи? И с направление става ли? Мерси за отговора!!!

# 188
Някой ползвал ли е услугите на фирма за вътрешен интериор, да ми препоръча такава?

И на нас скоро ще ни трябва, така че и на мен ми е интересно.Само че за търговски обект.
 Миленика, ако откриеш нещо , пиши.

Непременно.
На doreta препоръчах за магазин (мисля) дизайнера Красимир Капитанов, но приемам и др. предложения (за жилище става дума).
За което съм ти много благодарна   bouquet !
Много сме доволни от дизайна.

# 189
viessmanka, ходила съм на двете места без направление. В Св. София бях при д-р Доманова. Тогава имаше промоция някаква, която мисля, че е през месец. Т.е. гледат на ехограф: млечни жлези, щитовидна, черен дроб и още нещо беше общо за 20 лв тогава / 2006 пролетта /. А в другата клиника ходих лятото сега преди да замина. Докторът мисля, че се казваше Иванов и ми струваше 10лв. Дано съм ти била полезна.
Иначе мамолог-хирург е д-р Хрусанов, който работи в Св. София също, а и има частен кабинет.

# 190
  • Paris
за голям избор не зная дали ще има, но ние винаги купуваме маратонки на Надежда от Аутлета с/у х. Космос, препоръчвам ти да провериш там  Peace
Оня ден взехме на Евгени от Аутлета маратонки за 52 лв, чудни. Имаше доста детски моделчета.

# 191
  • Бургас
Ji, тенкс  bouquet

първият вход от страна на църквата. Минава се отзад, на първия етаж, десен апартамент.

Предполагам, може да се пазарува на дребно newsm78

А при какъв лекар се ходи? И с направление става ли? Мерси за отговора!!!

Взимаш направление за ехограф, а лекаря си избираш ти.
Хрусанов прави физически преглед, в частния си кабинет приема и с направление по ЗК.
В Св.София, ехографията на млечна жлеза през месец е на промоция - 5лв.

# 192

Няма още, чакат.

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 10:48 от Ji

# 193
       А освен Аутлета с/у Космос другаде има ли в Бургас?

# 194
  • Paris
Бургас не е чак толкова голям, един стига.

Общи условия

Активация на акаунт