Къде в Бургас (8) ...

• 66 160
  • 590
  •   1
Отговори
# 210
Валя наистина е добра , но за официална рокля не знам. Освен това работи бавно и обикновено има доста работа Peace

# 211
Валя наистина е добра , но за официална рокля не знам. Освен това работи бавно и обикновено има доста работа Peace
Да , и за официални дрехи също е добра. Аз съм си шила. Ама наистина е доста заета.Най-добре на място да говориш с нея и тя ще ти каже дали ще може Peace

# 212
  • Бургас
мами на момченца, в Кокодрило има страхотни момчешки дрешки на доста добри цени /екип анцуг - 30 лв, бодита по 12, ризки и тънки блузки 12-17/ За първи път влизам в магазин в който намирам повече красиви момчешки отколкото момичешки дрешки  Rolling Eyes Иначе и за девойките има красоти, но за момченцата ... ах, прииска ми се да имам и младеж  Blush

# 213
Аз май малко късничко се сещам Blush , но знаете ли къде в Бургас (по възможност по-близичко до Лазур) има места за 8ми... Ходих в Мърфи, във Водопада и дори в Черно и Бяло... Само две двойки сме и мислех, че ще се сместим някъде, но никъде нямаше места... Crossing Arms Други идеи?

# 214
Аз май малко късничко се сещам Blush , но знаете ли къде в Бургас (по възможност по-близичко до Лазур) има места за 8ми... Ходих в Мърфи, във Водопада и дори в Черно и Бяло... Само две двойки сме и мислех, че ще се сместим някъде, но никъде нямаше места... Crossing Arms Други идеи?

Сънито?

# 215

Предполагам, може да се пазарува на дребно newsm78

да, може. Има и стока на други фирми

# 216
  • Бургас
ако обичате китайска кухня- Китайската стена  newsm78

# 217
  • Бургас
   Момичета, благодаря на всички, които ми писаха на лични Hug Вече имам доста адреси и телефони, всички, които имат въпроси по темата, могат да ме питат Hug
Моля те изпрати ми на лични информацията, която си събрала, защото аз също преглеждам по тази тема редовно изказванията! Благодаря ти за упоритостта!
за мен темата също представлява интерес, така че вместо да те бомбандираме на лични с въпроси напиши тук всичко по темата!  Praynig
  bouquet  bouquet  bouquet

# 218
Аааа ,сетих се и за още една  жена където можеш да си ушиеш, ама тя е дизайнер ,което е доста по- добър вариант. Платовете са от нея, много са и хубави. Казва се Вяра Станчева, преди беше до пожарната на Гладстон 44 , ама отдавна беше.Сега се е преместила, знам със сигурност. Давам ти  телефоните и-надявам се поне един от тях да е все още същия Rolling Eyes
Дом. 68 80 38   / Сл. 4 56 48  /    GSM 0887 915 479
Тя работи точно за официални случаи, невероятна е. Сега се сетих, че на майка ми една колежка си ши при нея скоро за една сватба, така че ако не отговарят тия телефони, защото са от както завършвах средното Mr. Green(тя ми прави дрехите за бала), ще я питам. Стига да имаш интерес Peace Wink

# 219
   Момичета, благодаря на всички, които ми писаха на лични Hug Вече имам доста адреси и телефони, всички, които имат въпроси по темата, могат да ме питат Hug
Моля те изпрати ми на лични информацията, която си събрала, защото аз също преглеждам по тази тема редовно изказванията! Благодаря ти за упоритостта!
за мен темата също представлява интерес, така че вместо да те бомбандираме на лични с въпроси напиши тук всичко по темата!  Praynig
  bouquet  bouquet  bouquet

Темата наистина много ме касае, а след въпроса ми виждам, че и много от вас, момичета. Благодаря отново на Рибка и Люсил, която ми даде възможно най- изчерпателната информация. Признателна съм за вашата подкрепа Hug

Tatti, приветства идеята да систематизираме инфото за частните градини в Бургас, ще ги пратя като мейл на Mamma и скоро ще си имаме актуална информация и линк по темата. Заела съм се да ги обиколя всички и да събера лични впечатления, за да направя възможно най- правилен избор. Прекалено рекламно би било да пуснем отделна тема  в "Нашите деца"(допитах се) и за това ще имаме компромисен вариант, който ви описах!
Копирам ви безценното инфо на Луси, а на лични ви обещавам подробна информация, по конкретни питания  bouquet

Цитат
Частната ясла, за която говорите, че се плаща 170 лв такса се намира зад РДВР и се казва Защо?Защо? /вече е зад 3та поликлиника, между Оборище и Републиканска; моб.тел. 0888 261174/. Но преди месец вече таксата за нови деца беше 240 лв, сега може и още да е скочила..Другата ясла, за която се сещам /частна/ е на ул. Д-р Нидер и се казва Надежда. Там обаче трябват връзки...Освен това през декември дори и с връзки не приемат...Последно знам, че таксата е 200 лв.
Много са доволни майките, които познавам от частните ясли...А и децата им много лесно са свикнали, почти не боледуват.
Това е инфото от мен

Цитат
mousy , оказа се както и аз предполагах е градина, а не ясла - Детски център Надежда.
Къща с двор, където децата и играят, за разлика от Приемна "Ани" 
Таксата е 200лв. На този етап обяд не осигуряват, работят по въпроса и смятат че до два месеца ще имат разрешение от ХЕИ.
За сега или си носят децата в раничките по нещо или някой ги взима на обяд, храни ги и ги връща в градината. Намира на ъгъла на Антим I и ул. Софроний. Телефона е 0886816031-Надежда

« #120 четвъртък, 17 май 2007, 22:45 »
Ние ходихме в "Защо,Защо"?Намира се на ул.Пробуда №53,тел.0888 261174.Базата им не ми хареса особено,миришише ми малко като на мухъл ,обаче беше близо до нас,и на мене ми се налагаше да ог оставям за по два часа само след обед.Иначе имат много играчки.Занимават го определено.При тях има готови пакети от часове за цял месец.Аз бях купила карта за 20 часа на цена 45лв.Не съм го оставяла да спи там на обед и не са го хранили.Но ми казаха,че през седмицата има течен обяд/т.е готвена храна/и за след обедна закуска дават бисквитки,вафлички,солетки.
.................................................
"Пипи",ул.Поп Георги№7,тел/0878 671168,              0886 470342        /Таня/,тук съм разглеждала ,намира се в апартамент на 1-ви ж.етаж.Хубавичко е вътре,чистичко.Двете госпожи с които разговарях ми се сториха изключително спокойни и търпеливи.Те казаха,че водят децата на разходка в морската градина преди обед.Но нещо ми се видя скъпичко.10лв за цял ден и 5 лв на час,за 2 часа,което ме интересуваше ми искаха 7 лв.Храна също има,но незнам точно каква,защото не съм се интересувала понеже аз нямаше да го оставям повече от тези 2 часа.
Тази както и ти разра от Темата, вече са я преместили в Лазур, в блока на Захаро 

А ето и още нещо отделно като информация, моя позната е ползвала услугиге на Защо, Защо миналото лято за момченцето си, което по това време е било под 3 год. и е останала много доволна /доста са се занимавали с децата, имали са нещо като приложно изкуство-занимания; партитата са им били атрактивни с изкусно направена украса от самите момичета, които работят там/.
[/quote]

# 220
А някой да знае къде продават в Бс сутиени за кърмачки и бикини за бременни? Thinking

# 221
  • Бургас
Благодаря на да аМа Не за информацията за детски дрешки на Кокодрило.  bouquet
Точно за момче ми трябват и отново се сблъсквам с "феномена" - още е рано, не сме заредили, а ето, че се постопли и нямаме дрешки. Ще намина там да проверя.
Между другото на Маркитата (Кирил и Методий и Оборище) има страхотни чадъри, дъждобрани и гумени ботуши за дъжд. Аз купих много красив чадър на детето - с любимата ми тема - рицар на кон, целият в доспехи!
За момичета има на точки, на овце. Другата седмица щели да получават пролетни якета, аз си харесах две от каталога им, много добре изглеждат.

# 222
  • Бургас
А някой да знае къде продават в Бс сутиени за кърмачки и бикини за бременни? Thinking
На Републиканска в Миро стил имаше миналата година. Но аз си купих сутиен от Триумфа в Трия.

# 223
Що на лични? Не е ли хубаво и другите да четат,на мен ми е интересно така. Научавам доста неща, които не зная...
Препоръчвам ти да отидеш в базар Европа ,нагоре към стоматологията, слизаш надолу по стълбите-сутерена. В първото шият на Минон, а ти отиваш на второто ателие. Шивачката се казва Валентина Маринова.Много е добра и си изпипва нещата.  Peace
Дано да няма много работа и да ти приеме поръчката Wink
Мерси,момичета.Хуквам по задачата   bouquet
А за личните..ми не знам защо така го писах...може би за да не отегчавам другите.Щом има интерес,накрая ще пиша какво е станало и дали съм доволна.

# 224
  • Бургас
На Републиканска в Миро стил имаше миналата година. Но аз си купих сутиен от Триумфа в Трия.
И в магазина за бременни в подлеза на Операта има Peace

Общи условия

Активация на акаунт