Къде в Бургас (8) ...

• 66 143
  • 590
  •   1
Отговори
# 225
мами на момченца, в Кокодрило има страхотни момчешки дрешки на доста добри цени /екип анцуг - 30 лв, бодита по 12, ризки и тънки блузки 12-17/ За първи път влизам в магазин в който намирам повече красиви момчешки отколкото момичешки дрешки  Rolling Eyes Иначе и за девойките има красоти, но за момченцата ... ах, прииска ми се да имам и младеж  Blush

Много благодаря за информацията, може ли да ми кажеш и къде се намира този магазин  Embarassed От две седмици не мога да намеря сносен анцунг на дребния под 50лв и хубаво пролетно яке едва открих.   bouquet

# 226
Къде е тази Шоколадова къща?  newsm78
Първо само като прочетох , че си ги държала в хладилника! ами няма как да не са отврат - кои грамотен човек държи шоколад в хладилник - това означава, че му се е развалила структурата и съответно всички вкусови качества са отишли на кино, особено пък на такъв шоколад като на Шоколадова Къща, Valentino Chocolatier - това е ръчно правен, много качествен и фин шоколад, който НЕ СЕ ДЪРЖИ В ХЛАДИЛНИК Simple Smile
Мисля, че съм пробвала шоколадите на повечето белгийски работилници и мисля, че този е от най-добрите. Много се радвам, че го има в Бургас, аз съм редовен клиент - освен това собствени4ката е страхотно моми4е и съм сигурна, 4е ако отидеш и и каже6 оплакването си тя ще ти обясни това по-горе и ще се опита да разбере какъв е твоя вкус и ще те по4ерпи безплатно
Освен това, ако си свикнала с вкуса на Milka, например, е нормално този шоколад да ти се стори разли4ен, защото е такъв, и това е неговото предимство.

# 227
  • По света и У нас
iveto_ - на Богориди, като застанеш с гръб към Фото Кодак и х-л Плаза, Кокодрило ще ти се падне напред леко в дясно, горо-долу се намира в пряката срещу Полиема /магазина на Чико/ на Богориди ... Голямо обяснение дадох  Mr. Green

# 228
Влизам само за да оплюя белгийските бомбони на Шоколадовата къща. И преди щях да го направя , но забаравих, а днес открих бонбоните, които подарих на мъжа ми за свети валентин. Верно, в страхотна опаковка от органза, на по ужасно нещо не съм яла. Още на следващият ден наръфах от всеки бонбон половината с надеждата, че следващият може да е по вкусен, но уви. Просто са отврат. А 20лв дадах за 7 бонбона. Днес като разчиствах хладилника ги открих и хвърлих, та по тоя повод се сетих за тях. Не ви ги препоръчвам с две ръце.

Първо само като прочетох , че си ги държала в хладилника! ами няма как да не са отврат - кои грамотен човек държи шоколад в хладилник - това означава, че му се е развалила структурата и съответно всички вкусови качества са отишли на кино, особено пък на такъв шоколад като на Шоколадова Къща, Valentino Chocolatier - това е ръчно правен, много качествен и фин шоколад, който НЕ СЕ ДЪРЖИ В ХЛАДИЛНИК
Мисля, че съм пробвала шоколадите на повечето белгийски работилници и мисля, че този е от най-добрите. Много се радвам, че го има в Бургас, аз съм редовен клиент - освен това собствени4ката е страхотно моми4е и съм сигурна, 4е ако отидеш и и каже6 оплакването си тя ще ти обясни това по-горе и ще се опита да разбере какъв е твоя вкус и ще те по4ерпи безплатно
Освен това, ако си свикнала с вкуса на Milka, например, е нормално този шоколад да ти се стори разли4ен, защото е такъв, и това е неговото предимство.

# 229
iveto_ - на Богориди, като застанеш с гръб към Фото Кодак и х-л Плаза, Кокодрило ще ти се падне напред леко в дясно, горо-долу се намира в пряката срещу Полиема /магазина на Чико/ на Богориди ... Голямо обяснение дадох  Mr. Green

Благодаря   bouquet разбрах те  Simple Smile още днес ще го посетя.       

Ммм да и аз съм неграмотна  newsm78 Винаги съм държала шоколад в хладилника, как не ме е срам да не разбирам от тези неща ц ц ц  Embarassed

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 12:05 от iveto_

# 230
Първо само като прочетох , че си ги държала в хладилника! ами няма как да не са отврат - кои грамотен човек държи шоколад в хладилник

Ми аз не държа шоколад в хладилника но не съм и предполагала, че това може да ме издигне в очите на някого като много грамотна Rolling Eyes. И в крайна сметка първо е въпрос на вкус. Повечето скъпи бонбони, които съм купувала не са ми допадали.

# 231
специално регистрирала се личност, за да ни изтъкне неграмотността или за да направи реклама???

стана ми интересно...

# 232
  • Бургас
И аз се чудя  newsm78 и понеже и аз се изказах негативно - да поясня,че ги ядохме от магазина ,не сме ги държали в хладилник . Специално белгийски шоколад мисля,че не съм опитвала ,но от други държави -да и правя разлика.Не ми се вярва тези бонбони да ги носят от Белгия,най-вероятно се правят в Бг и затова вкуса им няма нищо с тези ,купувани от вън.Не казвам,че са чак толкова отвратителни,но не са и това ,което очаквах .

Иначе магазина е много хубаво и изкушаващо направен и подреден и съм сигурна ,че собственичката има вкус и е мила,но това няма нищо общо  Peace

# 233
  • Бургас
специално регистрирала се личност, за да ни изтъкне неграмотността или за да направи реклама???

стана ми интересно...

Също като личност, специално регистрирала се, за да каже колко е доволна от даден доктор   Naughty

# 234
Първо само като прочетох , че си ги държала в хладилника! ами няма как да не са отврат - кои грамотен човек държи шоколад в хладилник

Ми аз не държа шоколад в хладилника но не съм и предполагала, че това може да ме издигне в очите на някого като много грамотна Rolling Eyes. И в крайна сметка първо е въпрос на вкус. Повечето скъпи бонбони, които съм купувала не са ми допадали.

Ма много се засягате Simple Smile Ми има грамотни в различни области хора - например грамотни в изкуството или пък в случая - грамотни по отношение на храни и култура на хранене. Абсолютно е въпрос на вкус - но вкуса също се възпитава, в случай естествено, че човек е любопитен да пробва нови и по-нестандартни неща, с които не е свикнал /а в България, ако има и средства за това, разбира се/. Просто съм била в това магазин4е, което ме е о4аровало, яла съм от същия шоколад и в Белгия - и да, същия е, и не мисля, 4е нещо което се продава там може да се дефинира като 'отвратително' и изобщо да се дават такива крайни оценки - не е красиво спрямо хората, които се опитват да направят нещо ново, интересно, естетско в нашата смотана ина4е държава, и направено с любов  и старание

# 235
  • Бургас
Ма много се засягате
Ами като претендираш за грамотност поне не говори на МА. А такива личности, които първото им мнение е да прехвалят нещо сме ги чели и друг път  ooooh!

# 236
Къде в Бургас има продукти на Bed Head?
Ии някакви ярко червени сенки за очи?

# 237
  • По света и У нас
redandblack - някой в предишните теми беше писал за някой от по-хубавите фризьорски салони .... че там има продукти на Bed Head ... но за съжаление не си спомням точно кой салон  Blush

И аз имам ?-че .... къде продават на едро или има склад за фибички /от най-обикновените/, фуркети .... и неща от този род  Praynig Предварително   bouquet

# 238
Здравейте и   bouquet от мен! Бихте ли ми казали, къде в Бургас поправят електроуреди - става въпрос за прахосмукачка?  ooooh! Повредих една чужда и се чувствам ужасно! Първо искам да опитам с поправка, а после ако не стане - " Който чупи - купи!!!"  Simple Smile

# 239
eitalina, каква марка е прахосмукачката?
тъй като, доколкото знам, всеки сервиз е оторизиран да поддържа уредите в гаранция на определена марка. И май е по-добре при него да отидеш, нищо че не е в гаранционен срок или нямаш карта  Wink

.... е как един човек претендира за култура за хранене, без да има култура за писане...

Общи условия

Активация на акаунт