Къде в Бургас (8) ...

• 66 148
  • 590
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, знаете ли вече, че в Бургас ще има moll? Иееее... Ще бъде отстрани на Метро, до Киров Бош. Откриването на едната част ще е на 11 май, а на другата през есента.

аз пък разбрах, че от едната страна на Практикер ще е МОЛ а от другата страна ще е Кауфланд  Rolling Eyes

иначе за това място с/у Трия , аз не се надявам. Помня закусвалнята там и лимонададжийницата и отстрани аптеката дето ми бъркаха сиропите... било е преди 25 г. сигурно, когато ги събориха и започнаха да правят БУМ /като ЦУМ, ама бургаски/...за толкова години нищо не стана...ще е чудо, ако се разберат и построят нещо най-накрая... Crossing Arms

# 256
  • България
Това улицата където беше "Кахуна" ли е? newsm78
Да не би за нея да говориш Reny27?
Май да , аз от скоро съм в Бургас и затова ми е трудно да го обясня. До  него има един рибен магазин.

# 257

А пък аз разбрах, че Мол ще става мястото срещу Трията, където се очаква строежа да започне. ..

За този мол има спор м/у инвеститорите. Иначе аз съм виждала лятото проекта на единия какво ще е и изглеждаше повече от добре, дано се разберат и в тоз живот ако може да е  Mr. Green

# 258
...
Това е по улицата зад новия свободен университет. Улицата мисля беше Вардар...  newsm78 По тази улица е един от клоновете на ДСК. Магазина се пада малко по-встрани на отсрещния тротоар.  От всичко което съм си купила от там съм доволна като качество, а целите са много земни  Peace
Срещу "Премиер" ли се пада някъде newsm78

Точно срещу "Премиер" и точно улицата, където е "Кахуна". Слиза се по 2-3 стъпала. Има си табела и няма как да се обърка. Peace

А относно МОЛ-овете, аз чух слухове, че и голямата дупка  на гърба на училище Васил Априлов също ще става МОЛ, но нямам идея дали е вярно...  newsm78

# 259
  • Бургас
Мерси, Смайл  bouquet Сетих се къде е, но не съм влизала. Ще се поправя Blush
За МОЛ-а Амелия е права - на мястото на Винпром ще е Peace И Кауфланд ще е някъде тук, но все още не мога да се ориентирам кое къде ще е точно. Представям си каква лудница ще стане ooooh! То и без това вече не мога да си отворя прозорците от шум и мръсотия  #Cussing out

# 260
хихихи ,като някакви клюкарки сме се събрали тука , особено с тия Молове,те много трябва да станат по нашите думи:35: Дано поне един направят най-накрая.
Цитат
Точно срещу "Премиер" и точно улицата, където е "Кахуна". Слиза се по 2-3 стъпала. Има си табела и няма как да се обърка.

Благодаря ти!  bouquet

# 261
  • По света и У нас
Относно Мол-овете, за дупката зад Васил Априлов, по-скоро прочетох, че Сан Сити щяла да строи административна сграда +2-3 етажа магазини + ресторанти .... но поне в статията не пишеше мол  Thinking ... дори и да ми прилича на нещо подобно  newsm78 Само не си спомням дали ще има киносалон и други от този род  Thinking

# 262
  • Бургас
Кауфланд ще бъде до Практикер.

# 263
  • Бургас
благодаря за идеите за фибичките   bouquet ...

Точно преди 3-та поликлиника, посока Чадъра, има едно магазинче/склад за синци, шнурове и разни, та там съм виждала фиби. Има една много голяма цветна табела на цялата стена, няма начин, да не го видиш.

# 264
  • Бургас
Относно Мол-овете, за дупката зад Васил Априлов, по-скоро прочетох, че Сан Сити щяла да строи административна сграда +2-3 етажа магазини + ресторанти .... но поне в статията не пишеше мол  Thinking ... дори и да ми прилича на нещо подобно  newsm78 Само не си спомням дали ще има киносалон и други от този род  Thinking

И аз това чух, и по-точно бизнес-център. А за молове, доколкото знам, има издадени повече от едно разрешения за строеж. 2 ли, 3 ли, 4 ли - не помня и не мога да се сетя къде го четох, но се очаква предлагането значително да надхвърли нуждите на града ни.

# 265
  • Бургас
Аз гледах проекта за МОЛ-а, който ще е до нас на мястото на Винпром. Щял да има 9 кинозали и не знам си какви чудесии. И все се питам кой ще ги напълни тия кинозали или ще са като 3-ти салон на кино "Септември" Mr. Green И уж трябваше да е готов до следващата година, а само заравниха терена и пасуват newsm78
Иначе, доколкото разбрах от работниците, които се мотаят около нашия блок, ще развалят складовете на Пиргосплод и търговците ще преместят в новите халета, които строят м/у Пиргосплод и яйцекоопа Thinking Обаче какво ще строят на мястото на старите складове, никой не казва.

# 266
да Goldie, и така съм разбрала  Mr. Green

Обаче какво ще строят на мястото на старите складове, никой не казва.

доколкото знам идеята е там да продължи пътя и да излизат камионите направо на Трапезица някъде и да не влизат през града - а да заминават направо към Созопол и подобни дестинации... абе някакъв околовръстен път с този на зеленчуковата борса комбиниран, нали и нея ще развалят...голямо обяснение дръпнах  Embarassed

# 267
         Като стана въпрос за складовете там ли си е още онова магазинче за техника на входа им дето беше? /дано ме разбрахте  Embarassed /

А иначе версии най различни съм чувала, но най често чувам, че там щели да строят комплекс от затворен тип, като този който правят до М. Рудник

# 268
  • По света и У нас
Миленика -   bouquet за идеята, не се бях сетила за това складче  ooooh!

И аз подочух, че зеленчуковата борса ще я развалят .... и ще я местат на ново място ... до колкото разбрах в Славейков /само че ги бъркам дали беше Пиргосплод или Немцов   Embarassed/

# 269
  • Бургас
Ивето, тук е още  "ДОЖЕ"-то засега;
lucyl30 , то е същото Simple Smile Срещу Пиргосплод преди да построят нашия блок е имало общежития и се е водело кв."Немцов" Peace

Общи условия

Активация на акаунт