Къде в Бургас (8) ...

• 66 113
  • 590
  •   1
Отговори
# 285
добро утро, благодаря на всички за бързите отговори   bouquet

# 286
здравейте момичета, мога ли да попитам къде мога да намеря бурканчета за детската кухня? Продават ли се някъде? 

Другите бурканчета /по-големите са малко по проблемни/ ... виждала съм най-вече лютеница и кьополу в тях ... както и люти чушки, сладко  Peace
Лютеницата се казва "Марко" Peace

# 287
Добро утро!
Знаете ли къде в Бургас се продават детските колички Giordani Gio Trio - комбинацията 3 в 1, лятна количка с кош за новородено и кошница за кола? Харесала съм тази количка, но не съм я виждала на живо. Мисля да пътувам до Бургас и ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете с инфо.
Хубав ден на всички!

# 288
divka , нашата количка е такава. Много съм доволна  Peace
В Бургас ги има на Полиема /магазина на Чико на Богориди/ и на Синди /срещу Механотехникума/

# 289
Знаете ли, че пак имаме в Бургас Дика? Може да е стара новина, но аз сега го видях магазина.
къде  Blush?
с този въпрос започна темата, вярвам, че няма да зъвърши с него  Whistling
в уличката на Света София, точно зад киното, в пресечката с другата улица, на ъгъла, преди там имаше магазин за детски дрехи.   Дано сте ме разбрали. Имаме и магазин на Еста, тези които обличат новинарките в сутрешния блок и обедните новини, в бившето Биг Шоп.

# 290
  • Бургас
Добро утро!
Знаете ли къде в Бургас се продават детските колички Giordani Gio Trio - комбинацията 3 в 1, лятна количка с кош за новородено и кошница за кола? Харесала съм тази количка, но не съм я виждала на живо. Мисля да пътувам до Бургас и ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете с инфо.
Хубав ден на всички!
Ние я взехме от "Синди", в другите магазини нямаше. Имай предвид, че и там имаше изложени само две разцветки и може да се наложи да поръчаш без да си видяла своя цвят "на живо". Поне при мен така се получи, но съм много доволна от цвета, който поръчах Peace

# 291

в уличката на Света София, точно зад киното, в пресечката с другата улица, на ъгъла, преди там имаше магазин за детски дрехи.   Дано сте ме разбрали. Имаме и магазин на Еста, тези които обличат новинарките в сутрешния блок и обедните новини, в бившето Биг Шоп.

Т.е като се тръгне от Света София надолу се пада на ъгъла. Аз останах с впечатление че магазина не е Дика, но има доста техни неща. В петък си купих от там страхотна ризка  Mr. Green

# 292
знам че вече сте го коментирали,но може ли на лични да ми дадете координати на добри фризьори и маникюристка,че на последак съм много разочарована.Благодаря ви предварително

# 293
Добро утро!
Хубав ден на всички!
При мен едно момиче с такава, модел 2008, много е готина, дори е по-хубава от Чикото. Laughing

# 294
  • Бургас
знам че вече сте го коментирали,но може ли на лични да ми дадете координати на добри фризьори и маникюристка,че на последак съм много разочарована.Благодаря ви предварително
Добрина - 0898602820 - салонът й е на Патриарха - новия - Бритон се казва.

# 295
Благодаря ви, майчета. Страхотни сте. Спестявате ми много лутане и нерви.    bouquet   bouquet   bouquet

# 296
Привет, бургазлийки!
Виждали ли сте някъде шкаф или гардеробче за тераса ?
В Практикер видях едни пластмасови градински шкафове, харесаха ми, обаче не са ми подходящи размерите ...

# 297
  • Бургас

Aз не съм виждала,но днес си поръчах през сайта,ще ги получа в събота Wink

Нина, получи ли си обувките? Flutter

# 298
  • Бургас

Aз не съм виждала,но днес си поръчах през сайта,ще ги получа в събота Wink

Нина, получи ли си обувките? Flutter

Според мен Нина е още в болницата. Може би днес ще ги изписват  newsm78

# 299
raqost,blagodarq ti mnogo za friziorkata

Общи условия