Къде в Бургас (8) ...

• 66 143
  • 590
  •   1
Отговори
# 315
              Къде в Бургас продават слънчеви очила със защита на прилична цена. Не смятам да плащам за марка, но държа да имат защита  Peace

Във всяка оптика трябва да има обикновени слънчеви очила със защита. В "Пикадили" в оптиката им има и цените са поносими. Миналата година вървяха между 30 - 100лв.

# 316
  • Бургас
А някой да ми каже къде продават Kwiat и какви са цените ориентировъчно?

# 317
              Къде в Бургас продават слънчеви очила със защита на прилична цена. Не смятам да плащам за марка, но държа да имат защита  Peace
Ако питаш мен си вземи просто някоя от по-евтините марки... На ул. Кирил и Методии виж оптиката, нищо не пречи да разгледаш Peace

# 318
  • Бургас

Зад Краставицата в една от пресечките има магазин за очила. Не съм сигурна точно за името на улицата, тази, която е покрай детската градина. Има доста модели.

# 319
Зад Краставицата в една от пресечките има магазин за очила. Не съм сигурна точно за името на улицата, тази, която е покрай детската градина. Има доста модели.

Това не е ли склад за тези обикновените очила без защити...  newsm78

В подлеза на Операта гледах миналогодишната колекция поляризирани очила намалени на 35лв. Аз лично съм много доволна. Моите си ги купих миналата година пак от там пак на такава разпродажба от минала колекция. Моделите, които видях там според мен ще са актуални и този сезон  Peace

# 320
  • London, baby
Слънчеви очила има е Euro Optic , с/у задния вход на TRIA (входа на паркинга)
Някой беше питал за дрехи за бременни преди време, по Гладстон има, с/у едно тото и под подлеза за операта.

# 321
  • Бургас

Това не е ли склад за тези обикновените очила без защити...  newsm78

В подлеза на Операта гледах миналогодишната колекция поляризирани очила намалени на 35лв. Аз лично съм много доволна. Моите си ги купих миналата година пак от там пак на такава разпродажба от минала колекция. Моделите, които видях там според мен ще са актуални и този сезон  Peace

Не мисля, че е склад за очила без защити. Може и да има неполяризирани, но аз тях не ги и поглеждам. Имат собствена марка. В момента не знам какво има, но със сигурност преди имаше поляризирани и доста богат избор на модели.

# 322
Запис,че все я търся тази тема. Simple Smile

# 323
  • Бургас
А някой да ми каже къде продават Kwiat и какви са цените ориентировъчно?

На Пикадили в оптиката съм виждала,май не бяха  от най-евтините,аз гледах обаче само рамките .

# 324
  • Бургас
За очилата - аз пси купувам от този зад краставицата. Има и дръвца, но като питаш кои са със защита и тя ще ти посочи въртележките. И надписа над вратата можеш да пробваш. За 50-60 лв можеш да вземеш прилични очила.

Да питам и аз притежателите на Рейнбоу или други модели перящи прахосмукачки. От къде да си купя препаратите за почистване, ароматизатори и анти пяна или да си поръчам от  някъде  newsm78

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 09:05 от шушоната

# 325
..........
Да питам и аз притежателите на Рейнбоу или други модели перящи прахосмукачки. От къде да си купя препаратите за почистване, ароматизатори и анти пяна или да си поръчам от  някъде  newsm78

ами аз си взимам от представителството на Рейнбоу направо  Peace
на ул. Поп Грую, ама номера забравих  Rolling Eyes между Републиканска и Експрес Банк се пада

# 326
  • Бургас
ул.Поп Георги 10,телефона е  82 16 26

За ароматизатори ми казаха,че могат да се ползват и други освен техните и смятам като свършат да пробвам с ароматни масла.

# 327
  • Бургас
Тенкс, виждала съм табелата, но не знаех че са там, а и не ми мина през акъла. А само там ли има, щото аз нямам Рейнбоу, да не вземат да ме нахокат.

# 328
  • Бургас
Тенкс, виждала съм табелата, но не знаех че са там, а и не ми мина през акъла. А само там ли има, щото аз нямам Рейнбоу, да не вземат да ме нахокат.

Нали ще ти вземат парите,едва ли ще те нахокат Simple SmileАз имам този адрес от визитката и мисля,че е само един офис в Б-с .

# 329

ами аз си взимам от представителството на Рейнбоу направо  Peace
на ул. Поп Грую, ама номера забравих  Rolling Eyes между Републиканска и Експрес Банк се пада

уличката м/у Републиканска и Експресбанк е Поп Георги  Peace така че остава този адрес

ул.Поп Георги 10,телефона е  82 16 26
       Grinning     

Благодаря на всички отзовали се по моя въпрос днес ще обикалям оптики   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт