Къде в Бургас (8) ...

• 65 869
  • 590
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Наде, намери ли си "герданче"? Днес гледах в индийския магазин в уличката с/у кино "Септември", има страшно много такива накити.

# 421
   Не съм още, Миленка Blush Още не съм имала време да пообиколя Rolling Eyes

# 422
Къде да заведа детето, да му пробият ушите? От къде сте най-доволни?
И аз водих моята дъщеря при Шик, но беше съпругата му.Също възрастна жена, много бързо и безпроблемно си свърши работата.

# 423
  • Ах, морето
Благодаря на всички, които ми отговориха.   bouquet

# 424
Момичета,тоя магазин GEORGO`s  се убих да го търся и неможах да го намеря.Аз имам клин от преди 2 години на тази марка.Купих си го от София и съм страшно доволна.На тази експлоатация на която е подложен е железен Simple Smile.Много се зарадвах,че има тука вече такъв магазин,но неможах да го намеря.Помагайте! Hug

Като тръгнеш по Богориди от бившия Метропол нагоре в дясно  има един голям магазин за обувки (не знам как се казва) Има изкарани отвън обувки и чанти. Точно от дясно на този магазин има нещо като малко тунелче в което е магазина на Georgo's(много е малък)  има изкаран манекен на Богориди и щендер с тешни дрехи отстрани на обувките  Wink

# 425
Като тръгнеш по Богориди от бившия Метропол нагоре в дясно  има един голям магазин за обувки (не знам как се казва) Има изкарани отвън обувки и чанти. Точно от дясно на този магазин има нещо като малко тунелче в което е магазина на Georgo's(много е малък)  има изкаран манекен на Богориди и щендер с тешни дрехи отстрани на обувките  Wink
А как са цените там ?

# 426
  • Бургас
Цените са нормални най-скъпия екип е 76лв.Аз вчера си купих.Доволна съм.Има и мн сладки потнижи тениски,клинчета и мн други работи.

# 427
Къде да заведа детето, да му пробият ушите? От къде сте най-доволни?

В блок Народен юмрук, отзад където са входовете, м/у 10 и 11 вход има козметично студио където пробиват. Много съм доволна.

# 428
Здравейте момичета,знае ли някой дали има козметичен център в Бургас където правят фотолифтинг.Четох много за тази процедура сега остава да открия дали се прави и къде в Бургас.Ако някой е правил таково чудо моля ви да сподели и за какви цени иде реч.Благодаря ви предварително!

# 429
  • Бургас
Момичета, търся свестен обущар, ако може и с машина за разтягане. В последно време попадам все на едни ooooh!

# 430
  • Бургас
Момичета, търся свестен обущар, ако може и с машина за разтягане. В последно време попадам все на едни ooooh!
Аз най-съм доволна от един обущар в блоковете до Младост. Ходила съм само за капачета, но ми слага такива, че издържат по един сезон, а от други обущари се износваха за месец.

# 431
Аз съм най доволна от обущаря,който е до пиците на светофара на новата поща и от този,който е до спортното училище.

# 432
  • у нас
момичета, я кажете къде е този детски оказион? Знам, че този в Изгрев е затворен вече, ама някой беше споменал, че някоя мама от форума имат оказион, ако не се бъркам.  newsm78

# 433
  • На морето!
момичета, я кажете къде е този детски оказион? Знам, че този в Изгрев е затворен вече, ама някой беше споменал, че някоя мама от форума имат оказион, ако не се бъркам.  newsm78
В к-с "Зорница" бл 6- това е първият висок блок зад Мак Доналдс драйв-тухлен, долу на партера е оказиона- има голяма табела и ще го забележеш със сигурност. ТУК има снимки на стоките, които има в наличност, но ако искаш нещо да оставяш най-добре е да отидеш на място. Wink

# 434
  • България
Момичета, искам да попитам нещо , ама незнам дали ще успея да го обясня как се казва. Има ли тук в Бургас от къде да купя една рамка с глина , в която да отпечатам крачето( стъпалото) на малката  и да го подарим на тати за РД  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт