Къде в Бургас (8) ...

• 65 865
  • 590
  •   1
Отговори
# 435
  • у нас
Момичета, искам да попитам нещо , ама незнам дали ще успея да го обясня как се казва. Има ли тук в Бургас от къде да купя една рамка с глина , в която да отпечатам крачето( стъпалото) на малката  и да го подарим на тати за РД  Heart Eyes

Да, преди имаше в Щъркела. Ако не се лъжа бяха около 19 лв. Скоро не съм ходила натам, но знам че сега имат ново работно време. Пък аз все ходя като е затворен магазина.  Mr. Green

# 436
  • у нас
момичета, я кажете къде е този детски оказион? Знам, че този в Изгрев е затворен вече, ама някой беше споменал, че някоя мама от форума имат оказион, ако не се бъркам.  newsm78
В к-с "Зорница" бл 6- това е първият висок блок зад Мак Доналдс драйв-тухлен, долу на партера е оказиона- има голяма табела и ще го забележеш със сигурност. ТУК има снимки на стоките, които има в наличност, но ако искаш нещо да оставяш най-добре е да отидеш на място. Wink

Голямо благодаря   bouquet 

# 437
  • България
Благодаря, Синара   bouquet
Днес ще проверя, макар че в този магазин не ходя вече , тъй като изобщо не съм доволна от обслужването и последния път направих малък скандал

# 438
  • Бургас
Момичета, искам да попитам нещо , ама незнам дали ще успея да го обясня как се казва. Има ли тук в Бургас от къде да купя една рамка с глина , в която да отпечатам крачето( стъпалото) на малката  и да го подарим на тати за РД  Heart Eyes
На мен такава рамка ми подари моята приятелка, но е от Лондон. Трябваше да направим отпечатъците и леко да я запечем във фурната. Много ми харесва, има и място за снимка. Дано да намериш в Бургас.

# 439
  • у нас
Някой знае ли къде мога да ми ушият калъф за дивана. Днес обиколих няколко тапицера и шивача, ама без резултат. Искам да дойде в къщи да ми вземе размер и да ми го ушие.

# 440
  • Ах, морето
Синара, и аз съм на тази вълна.  Laughing Вчера вече поръчах във фирма "Жана". Дори мисля, че миналата седмица се разминахме пред фирмата, но ти май не ме позна.

# 441
  • у нас
Абе, аз мернах позната физиономия, даже се и обърнах, ама ти поне що не се обади. Аз приказвах си спомням и докато включа.  Laughing Laughing
Жана и Дора - дъщеря й са ни познати, редовно от там си поръчвам комплекти за спалнята. Миналата седмица взех два. Ама незнам дали ще може да ми ушие калъф за дивана. А да ти кажа не се сетих тогава да я питам.
Ти за какъв диван си поръча - само за седящата част или и за гръб. Защото нашия диван има тапицерия само, където се сяда. Гърба е кожа. И днес ходих на един тапицер и тя ми вика, че не е виждала досега такива дивани  ooooh! Я драсни някой ред на лични колко лева ти излезе. И някой дойде ли до вас да ти мери колко дамаска да вземеш или ти беше предварително си взела.

# 442
  • България
В Щъркрла нямат в момента , ако някой се сеща за другаде?

# 443
Кажете в момента кой е най-мощният солариум в града и какви са цените.  Simple Smile

# 444
aX`He! много силен солариум има в Поморие,ако имаш възможност и нямаш проблем с превоза си заслужава.Намира се в новия Балнео-хотел Поморие на Лукойл.Цената е 1лв. на жетон което се равнява на 1мин.Купуваш 10 жетона,а след това друга процедура не ти трябва дълго време.Излизаш със хавайски тен и траен. Wink

# 445
aX`He! много силен солариум има в Поморие,ако имаш възможност и нямаш проблем с превоза си заслужава.Намира се в новия Балнео-хотел Поморие на Лукойл.Цената е 1лв. на жетон което се равнява на 1мин.Купуваш 10 жетона,а след това друга процедура не ти трябва дълго време.Излизаш със хавайски тен и траен. Wink

Душицо,благодаря ти,ама ти ме застреля. Да ходя до Поморие за солариум.  Laughing  Но ще се замисля...  Thinking

# 446
Кажете в момента кой е най-мощният солариум в града и какви са цените.  Simple Smile

Фитнес зала "Джъмбо ''.Има 3 солариума, но черният е най - силен.

# 447

Фитнес зала "Джъмбо ''.Има 3 солариума, но черният е най - силен.

Едно време знам,че беше най-силният ама това преди 2 години. Сега още ли той е най-силният в града?  Thinking

# 448
потрай до утре,ще питам за повече информация една приятелка която си ходи в Бс на солариум и е видимо доволна.Ще питам и за цените. Simple SmileЧувала съм за  Спайдър-а,намира се по Богориди

# 449
потрай до утре,ще питам за повече информация една приятелка която си ходи в Бс на солариум и е видимо доволна.Ще питам и за цените. Simple SmileЧувала съм за  Спайдър-а,намира се по Богориди

О,аз вече намерих съмишленик да ходим до Поморие.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт