Къде в Бургас (8) ...

• 65 877
  • 590
  •   1
Отговори
# 450
похвалиха ми много този в парфюмерията ivis на александровска

# 451
  • По света и У нас
Да сте виждали някъде платове с великденски мотиви  newsm78 ... Не ми трябват готови изделия, а самия плат ....
Предварително   bouquet за инфото

# 452
Черния солариум на Джимбото е със сменени лампи.Аз ходя там и съм доволна,но ръцете ми нещо изостават с тена в сравнение с корема.2 житона са 10 минути-6 лева.

# 453
Момичета бихте ли ми казали кои фирми правят детски рожденни дни?И в кои заведения?Всякаква информация ще ми бъде полезна.Благодаря предварително!

# 454
Черния солариум на Джимбото е със сменени лампи.Аз ходя там и съм доволна,но ръцете ми нещо изостават с тена в сравнение с корема.2 житона са 10 минути-6 лева.

То там корема винаги напредва най-бързо,от години.  Laughing Аз също бях така.

# 455
  • Бургас
Момичета, искам да попитам нещо , ама незнам дали ще успея да го обясня как се казва. Има ли тук в Бургас от къде да купя една рамка с глина , в която да отпечатам крачето( стъпалото) на малката  и да го подарим на тати за РД  Heart Eyes
В Щъркрла нямат в момента , ако някой се сеща за другаде?
в магазин Premaman в София имат. Можеш да им се обадиш по телефона и да поръчаш да ти изпратят с куриер с наложен платеж!
http://www.premaman.com/wapr/ms/index.jsp?country=BGR

# 456
aX`He,приятно пекане Simple Smile и като се върнеш да разкажеш после Wink

# 457
  • Бургас
Момичета бихте ли ми казали кои фирми правят детски рожденни дни?И в кои заведения?Всякаква информация ще ми бъде полезна.Благодаря предварително!

Последният РД го правихме в караокито във операта - децата останаха мн доволни, налудуваха се на воля gsm:0899/923039 и 056/841637

Също така организират и в Смартипарти - 0894/788828 и 0896/846622

Лятото ходихме на РД във усмивка, но аз останах разочарована(много е тясно )

Успехи във организирането Wink

# 458
Къде има дрехи за бременни?
По назад в темата научих за магазин в подлеза на операта и някакъв до младежкия дом.
Други предложения?

# 459
ani4ka,благодаря ти  bouquet.Магазин за бременни има и на Републиканска.

# 460
  • Бургас

Много хубави рожденни дни правят в един детски кът, който се намира на улица успоредна на Фердинандова. 0888 726 755 Христина. Собственичката е кукловод по професия и сама си води портитата.

# 461
момичета,никой нищо неказва по моя въпрос за фотолифтинга,възможно ли е в Бургас да не се прави,пак ще помоля някой ако знае къде в Бургас има такъв апарат да сподели.

# 462
  • Бургас
момичета,никой нищо неказва по моя въпрос за фотолифтинга,възможно ли е в Бургас да не се прави,пак ще помоля някой ако знае къде в Бургас има такъв апарат да сподели.
http://www.ajorova.com/
http://www.el-masri.org/Bulgarian/Aesthetic/start.htm

Не е споменато конкретно за фотолифтинг,но може да се обадиш по телефона и да питаш!Успех!

# 463
Здравейте на всички! Бях 1 месец без комп, че ми сменяха дънната платка Rolling Eyes #Cussing out Много ми липсвахте... Blush

Кажете в момента кой е най-мощният солариум в града и какви са цените.  Simple Smile

Фитнес зала "Джъмбо ''.Има 3 солариума, но черният е най - силен.

Не са 3, а са 5. Има един жълт Ерголайн, той е най-силен.

# 464
Naomi, знам си аз,че не е добър черния ама снощи беше затворено горното Джимбо на БСУ,та слязох до икономическия. Стоях 10мин. на черния и изгорях на корема и бедрата. Останала част на тялото ми не е мръднала.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт