През СЕПТЕМВРИ бебета ще дундуркаме, сега само кротко мъркаме

• 13 372
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • жителство на место
само се опитай да си спокойна
почини си наспи се и утре на доктор
стисккаме ти палци всичко да е нормално

# 106
Да се включа и аз,очаквам нашето малко съкровище да се появи на 08.09.08.
А това за кървенето и аз го имах преди седмица,но слава Богу всичко се размина,и както са казали момичета повечко почивка.
Дано всичко да мине по-бързо и при теб  bouquet

# 107
  • София
irinaradeva от сърце се моля всичко при теб и бебчо да е наред.Чакаме утре да ни кажеш как си.Спокойна вечер на всички.

# 108
Ирина, почини си и се опитай да не се трефожиш много. След като са били капки и няма болки, най-вероятно не е опасно. Отиди да те види доктора и да си чуеш сърчицето за да се успокоиш.

Хайде маменцета, кажете как мина срещата.

# 109
Ирина, присъединявам се към общото стискане на палци Hug Дано цялата ни положителна енергия помогне Praynig

Ние вече сме на софийска земя Confused ПРиемам прибиранията винаги със смесени чувства. Още повече, че сега сме "затворници", защото в групата на Сияна има Варицела. Аз съм я карала и не се тревожа, но от друга страна не я пускам, защото има шанс да не се е заразила... Хем искам да я изкара, но ако може да прескочи тази година, защото още няма да имаме сили да я накараме с баща й да не се чеше..., догодина с бебето (живот и здраве) също ще се пазим... пък после да я карат двамата (или двете) Wink Нооо, ще видим какви са божиите планове по този въпрос Rolling Eyes

# 110
Ох, Ирина, стискам ти палци мила, дано всичко е наред!!!
 Питате как беше срещата - ами слънце, парк (макар и още в сиво-кафяво) и много тичащи наоколо хлапета - чак свят ми се зави Wink А, и обмяна на мнения, тревоги, съмнения (главно от моя страна) и успокоения и оптимизъм (от страна на бръмбъзъче и Ирина).
Абе, с две думи - хубаво е някак да се убедиш, че не само ти си в това положение Wink

# 111
Абе, с две думи - хубаво е някак да се убедиш, че не само ти си в това положение Wink
Ммм, това му е най-хубавото Peace Човек винаги има нужда от други в неговата ситуация... Социални животни сме си и туй то Crossing Arms Имаме нужда един от друг и от опора... опора от някой, който го е преживал, по дяволите Wink
Ей това им е хубавото и на форумите Grinning
Дайте сега да видим кой ще си стои тук следващия уикенд и къде ще се видим Hug

# 112
  • жителство на место
вчера си купих дрешки за бременни- след първоначалния шок, че дънките не са с паднала талия, а ми стигат до ушите даже си ги харесах
имам и екип и още един костюм- спортен
обаче като видях какви гащи ще се налага да обувам просто онемях fingerscrossed Rolling Eyes Rolling Eyes
хора такива гащи просто няма- то е вярно, че стези голи пъпове забравихме къде си на талиите, но тези  гащурляци пък стигат до ушите Joy Joy Joy
имаше и клинове и рокли- много хубавички

# 113
  • София
Здравейте момичета! Ведра последнофевруарска седмица!
Ние с детето си стоим вкъщи няколко дни и вече пощръкля. Учудващо дисциплинирано не си чеше пъпките, които са ужасно много и навсякъде.....
Му name, откъде си купи бременските дрешки? Със здраве да си ги ползваш! Има хубави дрехи за бременни в един магазин на Борис І, до кръстовището със Солунска, но са доста скъпи. Навремето си купих оттам един чудесен гащеризон, но преди близо 4 години беше към 70-80 лева. Обаче го скъсах от носене. Кумата ми, която живее в Аглия  беше пратила и нейни дрехи /приятно трико, модерни кройки, комплекти от две части/,вече обаче след носения от две бременни са доста износени..
Определено вече панталоните на талията ми се закопчават изключително трудно, а и с този зверски апетит, нуждата от бременски дрехи нараства всеки ден. Моичета внимавайте с неразумното ядене, аз първия път качих 25 килограма, бях като танкер...сега вървя по същия път, ако не се взема с ръце!

# 114
Добро утро.
Сега се връщаме от прегледа, животинчето мърда. Цели 4 см и беше много сладко, маха с ръчички и крачета (много важно според лекаря ми, ако не мърдало имало подоzрения zа спина бифида), клати главичка.

Ирина, дано всичко е наред, прегръдка от мен.

Не мога да раzбера zащо толкова се плашите от вагиналните прегледи. Вие секс не правите ли? Та оная работа на мъжете ви е много по голяма от накрайника на ултраzвука и да не споменаваме кое от двете неща влиzа по навътре (иzвинете zа подорбностите). Мен и днес ме гледаха с вагинале и да отбележа, живея в Германия. Просто с вагиалния нещата се виждат много по ясно. При първия преглед и на магарето бях zа да ми вzеме секрет, по друг начин не става. Виж, прегледа с ръка е опасен. Ако лекаря ти натисне силно матката с ръка, може да стане опасно. Но такива прегледи вече не вярвам да прави някой.

# 115
Ирина ,с теб съм и аз стискам палци всичко да е наред. HugОчакваме да се включиш с хубави новини.На всички момичета спорна седмица Simple Smile

# 116
Здравейте мили мами,
как сте днес?
аз в4ера спах до 11 и излязох доста късни4ко, към 12,30 на разходка.
Sheila, много готина програма си написала. Аз също мисля много сериозно за тези неща и се надявам да успея и да ги направя, да не ме домързи.
Ирина, ходи ли на лекар?сигурна съм, че висчко ще е супер  Hug

# 117
Иринка, пиши, ходи ли на лекар вече?
Аз сега се връщам от моя. Видях си го мъничето, 48мм, сърчицето му тупа ли, тупа, изобщо всичко си му е наред! НАправо много съм щастлива. До сега само в 6тата седмица бях ходила и се виждаше само едно топче! Поуспокоих се, че каквото разстройство и стомашни болки ме бяха хванали събота и неделя Sick, направо се бях уплашила. На вас случва ли ви се да ви се вие свят при движение? Че се чудя от бременността ли е или от неразположението?!?
Пожелавам хубави мигове на всички през новата седмица!

# 118
привет и от мен момичета и много слънчево настроение - аз бях гроги тези дни и проспах целия уикенд Sad..иринче, мила, как си, ходи ли на лекар?

# 119
  • Бургас
Добър ден, момичета! Провокирана от постинга на :Geri:. ще отбележа, че тук в Бг, Гери, се случва следното с мен в Шейново- не ме беше страх от вагиналния преглед, но..като вкара тия пръсти вътре, дет са вика тая ръка..е те такова нещо не очаквах..при това бях във втория месец..не знам има ли значение..после с другата ръка ме натисна по коремче долу няколко пъти, с лявата нещо напипваше там вътре, та вика" С обърната матка сте, да знаете, ама тя ще се оправи при израстването на плода..живо е ембриончето..всичко е наред", та като каза живо, ми мина и изцъклянето и всичко..Simple Smile и дет се вика забравих за ръката:), ама е на- сега ти ми припомняш:)!
bora, искам да кача и аз 25 кг:)))))), е, може и 10:), уж ям..ама май е малко..дай нещо за усилване на апетита:)
Ася, добре дошла, аз съм си все тук, но нека дойде уикенда, искам, ама нали знаеш..Simple Smile и моля да е наблизо..ако искате в това заведенийце за майки с деца, за което ви споделих тези дни, на пазар Ситняково, ул.22 септември, можем да се чакаме на Румънското посолство примерно. Аз и през седмицата мога, ако ми е добре, така че ако някоя мама иска, нека дойде!
 А бре, мами, от бозата циците растат ли:))))))))))))))))), да взема да се наливам сега, да видим какво ще стане, м:)?!
И друго- на вас коремите друскат ли ви се от смях? Моят любим ми се присмива вече и вика, че като топка ми бил подскачал и да сме правили любов сега по- често, че после нямал да ме иска:)))), щото щяла съм да заприличам на..дуда..(не знам какво е дуда, ама ме кефи) Joy
Гуш на всички Hug!

Общи условия

Активация на акаунт