През СЕПТЕМВРИ бебета ще дундуркаме, сега само кротко мъркаме

• 13 370
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
По принцип в четвъртия месец правят вагинален преглед. И пак взимат някакви рутинни изследвания Thinking за второто не съм сигурна Rolling Eyes

Асе, я припомни моля за какво правят отново вагинален преглед в 4-тия месец... newsm78 Нещо не се сещам да са ми правили при първата бременност... Thinking Нямам спомен...и се чудя какво ли ще търсят в 4-тия, което да не са намерили при първия преглед... ooooh!
Ааааа...единственото, което се сещам е да се търси недостатъчност на маточната шийка и да се определи необходимостта от серклаж.... newsm78

# 91
Здравейте момичета!

Шейла, много мерси за полезните съвети. Аз някак си интуитивно съм се настроила предварително, че трябва да продължа да спортувам
по време на бременоста максимално колкото мога. А този сайт дето си го намерила - вече съм гонорила с тя и ще се записвам на гимнастика за бременни за целия период.
Хапването за двама въобще не е правилно и навсякъде го пишат по книгите.
А като прочетох първия път за твоя козунак и наистина ми се прияде. После си викам - ей я се стягай кви са тия козунаци без великден! Naughty
Желая ви прекрасен и усмихнат ден на всички Hug

# 92
  • Бургас
Хей, слънчица, здравейтеее!:) Тъкмо се връщам от разходка, повече седянка беше, де..та да ви похваля едно наше квартално детско заведенийце. Пинокио се казва. Намира се на ул. 22 септември на ъгъла с ул. Съединение( до пазар Ситняково). Бях с една приятелка и детенцето и. Та не се заплаща за детенцето и, за гледане и т.н. Имаше детски рожден ден, беше много весело, нямаше проблем и ние да сме там, нищо, че сме клиенти просто. Вътре на бара има всевъзможни вкуснотии, сокове, какво ли не. Приятелката ми разказа, че там празнували рожденния ден на Рафаила( дъщеря и), било зимата и в едната стая били гостите пушачи и гледали какво правят децата в другата стая на камера, можело да си гледаш през цялото време детенцето. Сега вече идва пролет и няма нужда от това, но за зимата е перфектно. Ако таткото примерно е пушач и е седнал с приятели също пушачи да си лафкат, а дечицата са им в детската стая с хиляди играчки. Пожелавам на всички мами идващата зима да можем да си водим дечицата здрави и усмихнати там:)! Мисля си някой ден, имаме мами с деца, защо да не се съберем там, ще ви хареса! Какво ще кажете?  Целувки и с някои до утре:)!

# 93
Привет и от мен!

Шейла смятам да раждам в България, за Финландия може и да замина, но не по-рано от 6 месеца след раждането - живот и здраве. Моя приятел приема решението ми и си е резервирал самолетни билети за няколко месеца напред.  Grinning (не съм предполагала, колко е трудно да си далеч от приятеля си (съпруга си) като си бременна - искам толкова неща да споделя ... ) Благодаря и за полезните съвети. Упражненията на Кегел много ме впечетлиха. Аз също обичам да спортувам, но не съм почитател на фитнеса. Колкото и да е модерен винаги ми мирише на лошо и на прах. Аз карам кънки - http://cid-587321894fc9889d.spaces.live.com/photos/cns!587321894FC9889D!133/ - тази снимка е от преди 4 години. Днес времето беше страхотно за каране, но смятам да изчакам да мине 12 гестационна седмица и тогава. Само че ще карам по-бавно, че да не ми изскочи някой и да се пребия. Никога преди не съм се замисляла за такива неща ...
Много са ви сладки щерките.  Grinning Искам и аз момиченце  Crazy , но и ако е момченце не си го връщам  Laughing 

Хубава вечер  newsm51

# 94
  • Бургас
Момичета, обадете се на Ева- бръмбъзъче, ако срещата утре отпада. Телефона и го има в темата. Ася, ти искаше на друго място да се съберем. Знаеш ли, че за 11.30 на входа на Южния парк става въпрос за утре? Мисля, че и Ирина с детенцето ще дойде. Не знам за други със сигурност. И за себе си не зная. Сутринта като се събудя, ще видя как съм.. Аз на Ева ще се обадя дали ще идвам при всички случаи, защото само нейния телефон имам. Лека нощ!:)

# 95
  • жителство на место
весела срещичка утре lalalala
да не стоите много, че ще ви чакаме с инфо
ние тука от дълбоката цензура................ atwork

# 96
Sheila, страхотни съвети си дала за бременността, храната и фитнеса. За мен е трета бременност (само едната е успешна) и искам да кажа че нещата са коренно различни и трите пъти. Най важното е да следим тялото си, здравословната храна и спокойствието. Така ще осигурим най необходимото за бебето. Това разбира се е моето мнение.
Желая ви всичко най- добро а на тези болните да оздравяват.
Весела среща ако ще се виждате.

# 97
Влязох за малко.Хей ще ходите ли на среща? Весело изкарване.И да се похвалите, пък може и снимки да качите. Hug

# 98
Момичета, аз на среща не мога да дойда, защото още съм при нашите Grinning Ще тръгваме днес към обед, живот и здраве Grinning

Шейли, ей тез стойки направо ме разбиха Shocked Изобщо не съм си представяла, че човек може да заеме поза, подобна на първата Shocked ПРедната бременност ходих на гимнастика, но сега не мисля,ч е ще стане Confused За сметка на това смятам да стартирам леки йога упражнения. Може би точно заради тях предния път не съм имала сериозни проблеми, при все, че имам 6 см. разлика в краката, крив и ошипен гръбначен стълб... Thinking
Обещавам вкъщи да прегледам подробно инфото Hug
Вчера бях на едно от училищата за родители, организирани по инициативата на Еврофутбол. Беше доста полезно за тези, на които ще им е за пръв път, въпреки че се води от лекторите на 9месеца. Хич не им харесвам лекциите, но явно напоследък са ги осъвременили Wink

# 99
Преди да изляза навън на разходка да пожелая приятна среща на софийските мами Wink и чакаме снимки.
vilistar за температурата можеш да пиеш Панадол хапчета, които са разтворими. Те са с парацетамол и няма да се налага да ги гълташ, след като имаш проблем с това. Но аз късно се включвам с този съвет, дано вече да си свалила температурата. Аз също бях болна преди две седмици и доктора ми каза, че ще ми изпише антибиотик, ако не мине само с парацетамола. Така, че не се притеснявай. Може би докторите все пак знаят какво правят...понякога newsm78
Онзи ден като бях на преглед, доктора каза, че всичко е наред, вече бебето преминава на плацентарно хранене. Критичните 12 седмици вече отминават и може по-спокойно да се диша.
Освен това, вие с вашите козунаци Grinning...накарах майка ми да ми направи, защото не можах да си ги избия от главата Simple Smile Ама съобразявайте се хора...тук има бременни Mr. Green
Пожелавам на всички прекрасно настроение, каквото е времето навън Hug Hug Hug

# 100
  • Бургас
vilistar, как си, човеко..мина ли температурата..така като не мога да дам съвет и ми кофти, ама поне се помолих..чакам да кажеш..запиши си 40 свети литургии за здраве, ако искаш, разбира се..аз това направих..сега съм спокойна:)
момичетата пият кафенце, а аз си останах в къщи..не ми беше пак добре, сега съм горе- долу( гадене, отпадналост, главоболие)..
предлагам следващите срещи да са следобед, когато вече сме пили кафе, посвършили някаква работа и готови за излизане..
Направи ми впечатление един виден клубар, ама не тук, а в дир- пpoф. д-p И. Kpeмeнckи Simple Smile! Прочетете тук:
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=budeshtimaiki&Number= … ;part=11&vc=1
Радвам се, че вече имаме възможност да говорим с лекари и тук!
Някой бил ли е вече при него? Разкажете подробно за самото иследване.Благодаря. Hug

# 101
  • София
Момичета, имам проблем Sad
Съвсем неочаквано преди малко имах няколко капки ЯРКОЧЕРВЕНА кръв на бельото. Досега не бях имала никакви проблеми. Когато бях бременна с Павел, имах на два пъти кървене, което овладях с лекарства и лежане, но кървенето беше кафеникаво, зацапващо. А сега този цвят  Shocked Засега престана, ама хич не ми харесва Cry

П.П. Допълвам, че забравих покрай шаша преди малко. Бяхме на среща - Бръмбъзъче, Ради 78, аз и Павел, който много успешно си показа рогата, та чак изплаши Ради да не е и нейното такова бясно Wink

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 21:59 от irinaradeva

# 102
  • Бургас
Съжалявам, мила. Утре иди на лекар, ако можеш..Дано да спре! Аз се чудя и аз вече какво да правя. Док каза, че щом има плацента, няма проблем, нямало да ми текне..ама уви..от време на време..
Но ти не се притеснявай! Лягай да спинкаш сега спокойно и нека Бог те пази! Споделяй какво става. С тебе сме.

# 103
  • София
irinaradeva, лягай да почиваш, консултирай се с гинеколога си и се опитай да поспиш до утре до прегледа. 
Да не са дни около обичайния цикъл, щото тука каквото съм чела е възможно да има кървене около цикъла.
Всичко ще е наред! До утре! Сигурно си се преуморила около "бясното" братче...     

# 104
  • София
irinaradeva  Sad дано всичко мине  Praynig и повече нямаш проблеми  Peace да пишеш утре какво е казал докторът  Confused
лека и спокойна нощ на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт