Кой ли рита в ЮЛСКОТО тумбаче - малко лъвче или сладко раче

• 15 129
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
nip1977, неисках да досяждам с дълго обяснение. Понеже си имаме и детска стая, а искаме да си имаме поне две дечица невиждам смисъл те да остават в трансформираните легла. Има толкова хубави мебели за по- големи дечица. Та си мислех по- добре едно креватче обикновен размер и за двете. А после нещо по- интересно. Със сигурност не ъглови легла. Нас ни гледаха в такива и са ми скучни. Много дълго се обяснявах. Незнам дали ясно обаче Simple Smile. Няма да бързам, защото всичко ми харесва. Просто исках мнение от по- опитните мами. Защото всеки ден мисля различно, а нямам опит.
Днес водих моя малък мъж на баскетбол Joy. Май го проспа newsm78, неусетих да рита.

# 106
Момичета, да ви кажа за двуетажните легла, че 2 години съм спала на такива - не наказвайте децата си с тях!! Преди да ги опитам все си мислех колко са готини, но се оказа ужасен опит. Ако спиш на горното легло, таванът е супер близо. Ако си на долното - виждаш матрака на горното и пак е клаустрофобично. Ако имате място в стаите сложете две отделни легла  Simple Smile

# 107
  • София
Ние в крайна сметка се спряхме на двуетажно легло, но за да избегнем недостатъците, които jollity е описала, избрахме "полуетаж" - т.е. втория етаж не е на високо, а сравнително близо до първия, но не е над него, а са перпендикулярни едно на друго. Представете си ъглови легла, ама второто е на по-височко. Пространството под втория етаж оползотворихме със скрин с чекмеджета. Мисля, че е добро решение. Чакаме монтаж съвсем скоро, ще се похваля Hug

# 108
Белинда, точно същото щях да пиша. Непременно пусни снимка като стане готово. Вие много рано обзавеждате с големи легла.... Thinking Но пък е хубаво да се поръчат заедно Simple Smile

# 109
Големи сте писателки Simple Smile

Ето го и нашият левент, пресен от тази сутрин:  Simple Smile

Ако клипчетата не се отварят отвреме навреме - youtube са виновни. Довечера ще го качим на нашия сървър и няма да има проблем, но засега така. Simple Smile

Пърл, много бързо си ги махнала от поста - пусни пак за малко да го видя Simple Smile

# 110
Бухтичка, какво точно и къде го усещаш, в коя седмица е. Аз моят бонбон го усещам най- много докато вечерям- седнала. Но той вече сякаш ми размества стомаха. Явно е позаякнал Simple Smile. Но в началото и аз не бях сигурна, че е той. Сега съм сигурна, че е било бебето и следващия път ще е по- лесно. Понякога дори ми потреперва корема. Вече направо подскача Joy.
Започвам 19-та седмица сега. Усещането не мога да го опиша точно, като някакво балонче вътре го усещам. И е там където би трябвало да е бебето, но понякога се случва да усещам подобни неща и доста по-нагоре, над пъпа. Шантава работа, може и да не е то. Ще си почакам явно още докато го усетя.

Веси, леглото е страхотно, ще ходим да го гледаме май Mr. Green Всъщност на мен най-много ми хареса този шкаф (май скрин му казват), който е отделно от леглото, защото ще имам нужда от място да държа на бебето нещата.

Иначе на мен сега ми е малко криво. Днес не отидох на срещата във Варна, защото искаме да си купим място и да си строим къща, но от няколко месеца нищо не можем да намерим. Та най-сетне си бяхме харесали един парцел, в агенцията бяха обявили цена, която е малко висока, но все пак бяхме съгласни на нея. И днес отидохме да се видим със собствениците защото си мислехме, че ще можем с тях да договорим по-ниска цена (без комисионните), а те решиха да се направят на интересни и поискаха повече пари, което направи мястото прекалено скъпо, за това което всъщност представлява. А за този път наистина се надявах, че ще се получи Sad

# 111
vessi_to и на мен ми хареса леглото.Не е нужно да е шаренко,ако не се връзва с останалите мебели според мен. Аз незнам още ,като наближи раждането ще го мисля .На мен леглото ще ми е подарък от моя баща (дърводелец).Прави наскоро едно и ми хареса много,но нямам снимка да покажа отстрани има чекмеджета а над тях е място за повиване на бебето с две преградки от ляво и дясно,много е удобно и има място за всичко от памперси до всякакви мазила и мехлемчета.

# 112
Ние в крайна сметка се спряхме на двуетажно легло, но за да избегнем недостатъците, които jollity е описала, избрахме "полуетаж" - т.е. втория етаж не е на високо, а сравнително близо до първия, но не е над него, а са перпендикулярни едно на друго. Представете си ъглови легла, ама второто е на по-височко. Пространството под втория етаж оползотворихме със скрин с чекмеджета. Мисля, че е добро решение. Чакаме монтаж съвсем скоро, ще се похваля Hug

И ние мислим такава комбинация. Ето нагледно модела, който сме харесали

Тук предимството е, че леглата могат лесно да се разглобят и да се ползват и като 2 отделни при желание. Има ги в 2 височини - 183 и 155см. Та ако е 155 съвсем няма да гледа в тавана Peace

# 113
  • Бургас
Майра....чудесен избор..мн ми харесва това...не е претрупано и може да си го реаранжираш,когато искаш да смениш интериора...

Браво  Hug

Моля дайте ми сайт за спортни кошари????Аз веч харесах две - едната е ораж (мн приятно), а другата тъмно син със сиво...

Иска ми се да разгледам и в нет-а ...ходихме в чико и там има много ,но както някой беше писал...някои са по поръчка при наличност...и отнемат около 2-3 седмици доставка....

# 114
Здравейте, как мина срещата вчера? На мен много ми се искаше да дойда и аз и да се запознаем, но ми изникна нещо и не можах, надявам се другия път да успея.
Наистина е сладко това легло, аз си бях харесала в сайта на дибо, но това, което ми хареса най-мого не е легло-люлка, а една моя колежка, която роди наскоро, каза че люлеенето много я улеснява и сега се двоумя, така че като се върне мъжът ми ще отидем да ги видим и тези.
Maimunka2, ето в тези сайтове има по няколко модела http://shop.danet.bg/index.php?cPath=23_69&sort=2a&page=2; http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/53. Има и други, но сега в момента не се сещам.
Днес денят е прекрасен отново! Дано вече да е все така, че тази зима и този студ ми омръзнаха. Хайде весел ден на всички.

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 10:14 от kupa

# 115
Моят съвет е направо да купувате и обзавеждате детска стая с нормални легла, без тия супер мънички бебшки легла, които бързо стават излишни. И аз ще чакам снимка от Белинда, че ми е любопитно и също мислех за този вариант. ние имаме познати, които са тийнейджърки, ученички. Направили са им по поръчка две супер стабилни легла едно над друго, персон и полвина едното, супер стабиляк. Изобщо не изглежда клаустрофобично, даже създава уют, а иначе малката стая изглежда по-просторна.
За мен единственото предимство на леглото с решетките е, че детето като стане на 7-8 месеца и почва да се набира по тяхи да става, да се държи за тях и да се разхожда вътре. Иначе за нощното спане на голямо легло може да го опазиш да не падне като сложиш големи възглавници.

# 116
Уморих се от газове тая нощ, а и напоследък. Не знам дали е от това, което ям или по принцип, с Яна не е било така. А нямам запек, хич даже. Много е гадно през нощтта едновременно да ти е подут стомаха, бебето да рита като лудо, да ти е жега, абе луда работа. Вчера "горния" стомах ми беше по-голям от "долния", където е бебето...  Laughing Ама аз съм си виновна, ядох такава сурова риба, от тази малката - копърка, маринована, на филийка, с изцеден лимон отгоре, много ми се ядеше. Има абсолютно вкус на онези витаминчета червените, рибеното масло, явно съм имала нужда от витамин А или квото там има друго из вътре.

# 117
Добро утро мамчета!
Виждам,че не сте ми оправили беберона....чакам Joy!
ДеЩоВиди,и ние ще копуваме направо детско обзавеждане с легло/легла за голямо дете!Бебока ще спи в леглото на баткото!
Ох,и аз понякога страдам от тия газове! CryТази сутрин се теглих +5 съм вече и реших малко да се поразтоваря днес с плодове!
Щях да ви питам,на някоя предписвали ли са витамини О,Мами и Zymafluor?Това второто се пие и след раждането!

# 118
Vessi_to, много ти благодаря за линка.  HugТова са най-суперските легла, които до сега съм виждала. Обиколихме много магазини, но това бие всички рекорди. Страшно ми допадна идеята за леглото-люлка, което после става на легло и бюро. Даже и баща ми се впечатли, а той не се впечатлява лесно. Жалко само, че не може той да ми ги направи, защото няма време, а има златни ръце. Сега остава само да разбера от къде в София мога да си ги поръчам.
На Майра идеята също е страхотна, това с перпендикулярните легла е много хитро, обаче ние нямаме толкова място, защото ще бъдем всички в една стая(мама, тати и бебоците). Може да помислим за по-нататък, като се сменим със свекито.
Пърл, аз ли съм застреляна newsm78, ама не можах да ти видя снимките на бебока. Пусни ги пак, моля, за любопитната публика.
Ние ще ходим на ФМ в четвъртък, дано вече да ги видят какви са, че ми омръзна да чакааам! baby_neutral baby_neutral
А иначе и аз усещам бебоците, докато стоя свита през компютъра, май не е задължително да съм легнала, даже докато ходя ги усещам. Много е приятно - едно такова като пърхане на пеперудки.

# 119
  • Sofia
Ох, много съм затъпяла с тази бременност, постоянно се бъркам в коя седмица съм. Чета тук за 19 сума време, а сега се усещам, че като ми пише на лентичката 19 седмица и 2 дена значи всъщност съм в 20 нали? newsm78 Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт