Кой ли рита в ЮЛСКОТО тумбаче - малко лъвче или сладко раче

• 15 092
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Ей,много ви се радвам така като си говорите да си уреждате срещи и се виждате от време на време. Няма ли някоя бъдеща мама и от Плевен.    Rolling Eyes

# 91
Извинявам се...има си под форуми по градове. Сега погледнах  Whistling

# 92
Их, че хубав ден беше днес. Така се заредих с енергия, дано и утре е толкова хубаво времете Heart Eyes
Мойто дете няма температура, слава Богу.
Ходихме в Зоопарка и помолих мъжът ми да ме снима до слона, да се знае, че има и по-тлъстички от мен. Много си отиваме - слон и слоница Flutter
Понеже сте говорили до каква възраст се вози едно дете в количка - погледнете ми лентичката и вижте как юнак на 3,5 години спи в лятната си количка. Обикновено е изморен от разходката и заспива в колата, мъжът ми го мести в количката(не можем да го носим, вече е доста тежък) и той продължава съня си, а ние продължаваме да обикаляме. Май е добре да си взема количка за породени деца Joy

# 93
  • Sofia

Да се похваля,снощи прегледа мина отлично,всичко на бебчо е наред и .......Стойков каза МОМИЧЕ-102%! ShockedМисля да се довера на него,при положение,че ме глада на ехограв,много по-висока класа от този в нашата болница,а и на 3Д!Щастливи сме!Така че,сменете ми беберона с розов!

Абе много грешки вече с пола имаме, как става така?! newsm78
Мислех си че няма как на ФМ да объркат момченцата поне, ако са видели пишка значи няма какво да се обърка.
Май ще почакам с мисленето на мъжко име, да не станем и ние на девойка  Sunglasses

# 94
inka 26, нещо не разбрах, защо да се обезсмисля покупката на легло, като имаш второ бебе? newsm78 Нали първото трябва да спи някъде? На мен точно това ми харесва на тези легла, че стават за бебета, а после и за доста големи деца. Все пак дължина 160 см. си е доста. Това си е сериозно легло за ученик. Е, ако не е някой гигант като мъжа ми, де (той е 194см. и 100 кг.  #Crazy Като решиш за второ дете, просто купуваш още едно легло.
 newsm07 newsm07
А другия вариант е да си вземеш от тези сгъваемите кошари. Мен две приятелки ме агитират за такива, ама не ми се виждат много сериозни легла. Удобни са за пътуване, но са до определена възраст. И двете ми викат"Ако сега бяхме майки, щяхме да си купим от сгъваемите кошари". Да, ама и двете си имат стабилни дървени легла и децата им спят в тях, сгъваемите ги ползват за пътувания само. Друга приятелка ми сподели, че нейната дъщеря се обръщала заедно с кошарата (макар, че ми изглеждат стабилни и тежки, не знам как го прави това newsm78). Има доста противоречиви мнения за леглата, ама аз нали съм инат голяаам и съм си решила вече за тези.
Купи си каквото ти казва сърцето, все пак бебчето си е твое и ти като негова мама най-много знаеш какво е най- добре за него ( може малко тъпо да прозвучи, но мисля, че всяка жена, която иска бебето си и го чака с нетърпение има някакъв майчински инстинкт и няма да купи нещо, което да му навреди). Е, това си е разбира се мое мнение, както казваше един познат - "моя лична глупост". Wink 
Момичета, да ви питам нещо странно. newsm78 От няколко дни усещам едни пробождания в гърдите, ту в едната, ту в другата. Днес ме пробожда дясната - само от време на време, но много силно. Shocked Нормално ли е това и що за чудо е? newsm78

# 95
Нип, мислила ли си за вариант сгъваеми кошари, а на по-късен етап двуетажно легло?

# 96
Ами да, мислила съм, обаче ние и без това ще трябва да вземем кошари за при майка ми, защото май често ще бъдем при нея, та ще ги използваме тях за пътувания. Абе, честно казано много още мисля по въпроса за леглата, щот` тия кошари не ми приличат много на мебел, аз съм малко "задръстена" и "консервативна" в това отношение.
Но си права, че двуетажното легло е много добър вариант. Той даже баща ми мислеше да ми прави такова, като деца със сестра ми спяхме в направено от него, обаче няма време, работата му е много натоварена.
Тъпото е, че ние сега сме в гарсониера, т.е. сега не ни стига мястото, а като поотраснат децата ще се сменяме със свекърва ми ( техния апартамент е по-голям). Аз не искам сега да се сменяме, щото тъкмо си направихме ремонт както на мен ми харесва, а те скоро се нанесоха в техния апартамент (заварено положение), продадоха стария. Не ми се прави нов ремонт, не`ам нерви вече.
Та затова още се колебая какво да правя, ама ще го измисля някак.
Много смешно, защото баща ми ми е направил мебелите в малък мащаб на компютър и съм си ги изрязала от хартия заедно със стаята и сега ги въртя в различни варианти да видя кое как най-добре да се нагласи, че да заема по-малко място. Thinking Циркът при нас е пълен! Joy

# 97
Според мен като поотраснат децата сама ще даваш зор да се преместите Mr. Green
На нас сега ни е много тясно, нямам търпение да се преместим. Представям си ако сме все още тук с двете деца ooooh!

# 98
Ух, прочетох ви отгоре отгоре, много пишете. При мен две нови неща - вече със сигурност мога да кажа, че съм яко наритана отвътре. Също така ме сърбят зърната на гърдите, много е смешно като ми се случи на улицата. като се къпах май видях нещо като засъхнала коластра, сигурно от това ме е сърбяло.

# 99
И ние мислим да взимаме двуетажно легло - каката ще го ползва отсега, а пък бебето ще наследи нейното "бебешко". То също е с размер 140/70, но все пак ми се струва непрактично да вземем още едно такова...

Аз не бих купила за постоянно легло от преносимите кошари - не ми се струват достатъчно стабилни матраците им.

# 100
  • София
Здравейте и от нас.По въпроса с леглата ние също сме пред дилема двуетажно или ъглови.Малкия засега все още си спи в бебешкото,то е 140/70,но имам 4увството,4е ве4е му окъсява,така расте това дете,4е няма спира4ки Laughing.Но както и да е,ве4е сме говорили с него,4е на него ще купим ново легло,а в това ще спи бебето и за момента е съгласен.Въпроса е оба4е за неговата стая,която след време ще им стане обща живот и здраве,какво да купим-ъгловио или двуетажно.Дори ходихме в разни мебелни магазини и разглеждахме двуетажните,има много готини модели,останаха ми о4ите,а цените им са от 350лв. нагоре,зависи от доста неща...При мен оба4е като 4е ли надделява за ъглови,вярно пове4е място заемат,но....незнам мисля,4е много по-дълго ще се ползват.Аз също с брат ми като деца сме спяли на двуетажно,но за кратък период.За вас Nip,мисля 4е като ви е малък апартамента ще са ви по-удобни двуетажни,но те могат ли да се използват за новородени newsm78,май не съм в 4ас.Много взех да мисля,а това не ми се отдава много в последно време Laughing.Ина4е за сгъваемите аз също ще купувам,4е като си ходя при майка ми,бебо трябва да спи някъде,а една спалня е доста малка за 4 4овека.Но незнам има едни,при които дъното се вдига и е на 2,3 нива,но те сгъваеми ли са.....

# 101
  • Варна
Ей тва много ми харесва ...

Ама може и да ми дадат по-обикновено едни приятели..
За кошарка нямам претенции големи, мога и стара да взема, виж количка ще си купя нова и повече пари съм като че ли склонна да дам ...

# 102
Еййй,Vessi_to, много е сладурско т`ва легло. Кажи къде може да се намери?

# 103
  • Варна
Еййй,Vessi_to, много е сладурско т`ва легло. Кажи къде може да се намери?

Ето в този сайт ги има , имат магазини на доста места , дори и във Варна..

http://dizainbaby.com/bg/index.php

Интересното е че кошарите Аделина лукс, сега гледам се преобразуват в легло и бюро за голямо дете...

Последна редакция: сб, 23 фев 2008, 21:42 от Vessi_to

# 104
Дуци, и ние бяхме днес в зоопарка и супердълго стояхме пред слончето - ама то мнооого ако имаше милото, дано бебетата не го минават  Wink

Да ви кажа корема ми започва да расте много бързо. Ще се щракна утре да ви демострирам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт