Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо не трябва да се подстригвам по време на бременност?
Как мога да изчистя запушения си нос по време на бременност?
Какви са рисковете при раждане след цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо не трябва да се подстригвам по време на бременност?
-
Как мога да изчистя запушения си нос по време на бременност?
Запушеният нос по време на бременност може да бъде причинен от различни фактори като настинка. Някои методи за облекчаване на запушен нос включват използването на физиологичен разтвор, капки за нос, смучене на бонбони с лукчета, вдишване на пара и други домашни средства. Важно е да се консултирате с лекар, преди да използвате каквито и да било методи за облекчаване на запушен нос.
-
Какви са рисковете при раждане след цезарово сечение?
Раждането след цезарово сечение може да бъде свързано с определени рискове, като например повишен риск от разкъсване на рубцовата тъкан на матката, възникване на инфекции, повишен риск от кървене и други. Важно е да се консултирате с лекар, който може да ви предостави информация за индивидуалните рискове и ползи, свързани с избора за начина на раждане.
-
Как мога ефективно да се справя с бюрокрацията и проблемите, свързани с пререгистрацията на моята фирма?
-
Какви са методите за отпушване на носа по време на бременност?

Пожелавам ти много скоро да имаш повод за голяма радост и този път до край!
.
.
. Искаха ми доклад от Социални грижи, който взех след като ходих до там точно 3 пъти, документи от банката, за които пак ходих 2 пъти. Накрая събрах всички документи, отидох в Брачната колегия за тъпото съдебно решение, убедена, че вече ще ми го дадат и ме върнаха за още документи
. Вдигнах скандал, разплаках се и цял ден ми беше ужасно. Тази брачна колегия е точно на другия край на София, аз си вземам трети път отпуск заради тях, а те ме връщат отново. В крайна сметка се отказах и се предадох.
. Дори си мисля, че може да има връзка с дългото пиене на Магнерот, но това са си само мои предположения.
. Щях да кръстя момиченцето Каролина, но ... . Сега имах 3 идеи за момчешко име - Филип, Максим и Илия. Предложих ги на мъжа ми и той си избра Илия. Така че и ние сме готови с името
Другите са Дани - Даниела/така се казва сестра ми/ и Димана /така се казва съпругът ми-Димо/. И всичките започват с буквата Д, защото ми се иска и тримата да започваме с тази буква /аз се казвам Десислава/. Абе, изобщо много объркана и трудна работа е този избор с имената. Моят пък се бъзика, че ще кръстим бебка Каролина
, не знам защо, но това име ми звучи някак си травеститско и курвенско едновременно. Така се казва най-харесваната от него манекенка /Каролина Куркова/. Но няма да я бъде тая
Къде ги? На мен никакви линкове не ми излизат