Кой ли рита в ЮЛСКОТО тумбаче - малко лъвче или сладко раче

• 14 944
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Маймунка, чак сега, благодарение на Душичка успях да ти видя снимките. СУПЕР СТЕ!!! Laughing

Момичета, благодаря за хубавите думи! Laughing

Против кървене на венците: Вода за плакнене на устата Oralprotect - синята. Само това ме оправя!!!Мноооого ми кървят! Като вампир съм! Twisted Evil

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 11:26 от nip1977

# 241
Маймунка, чак сега, благодарение на Душичка успях да ти видя снимките. СУПЕР СТЕ!!! Laughing

Ох, явно и аз съм гледала погрешните снимки на Маймунка. Сега вече е поправено - много сте сладки Simple Smile
Нип, и вие МНОГО   bouquet
Това с рисуването по корема е супер идея. И ние така ще се снимаме, мерси  Hug

# 242
Мерси, майра, това обяснява нещата.
Нип, Маймунка, страшни снимки, много сте хубавички.
Прочетох тази книга, за която стана дума преди, "Близо до бебето"и има доста неща, представени от друга гледна точка. На мен повечето ми звучат логично. Та там пише и за гледането на ехограф, цитирам"не го правете за забавление". Идеята беше че не е желателно да се прави много, защото било вид облъчване, но не си спомням с подробности. Довечера мога да си опресня паметта, някой ако го интересува.

# 243
Мацки,вие как се справяте с кървенето на венците?Моите кървят ужасно,а зъболекарят ми каза,че няма оправия...каза ми да намеря аптека в която продават лекарства,а не само кутийки Joyи там да помоля да ми забъркат-глицерин и алергозан #Crazy #Crazy #Crazy,някой да е чувал за такава комбинация?Освен това ме предупреди,че този дето ще го забърква,трябва и преди да го е бъркал...да не вземе да ме отрови #Crazy

Миналия месец ходих на зъболекар и след това писах във форума - сигурно не си обърнала внимание  Hug. След лечението се чувствам перфектно. Изписа ми паста за зъби Paradontax (5 лв.) - сутрин и вечер, вода за уста Corsodyl (6 лв.) - само вечер след измиване с пастата (в продължение на 3 седмици, не повече) и след водата за уста - гингивален паста Arthrodont (към 17  лева), с която се прави масаж с пръст на венците, но само там където кървят. След 3 седмици се чувствам перфектно, кървене няма, но продължавам с двете пасти. В момента ми растат и мъдреци и си представи какво ми беше. Сега и болката я няма. Тъй като имам и чувствителни зъби после ще сменя пастата с Lacalut sensitive - имала активни съставки и за кървящи венци!

Е това е от мен, дано да съм била полезна!

Момичета снимките ви са страхотни  lovekiss

Pearl твоите и аз не успях да видя  Crossing Arms

# 244
Та там пише и за гледането на ехограф, цитирам"не го правете за забавление". Идеята беше че не е желателно да се прави много, защото било вид облъчване, но не си спомням с подробности. Довечера мога да си опресня паметта, някой ако го интересува.
Мен ме интересува определено. Звучи ми все едно автора си го е изсмукал от пръстите Naughty
Не съм много наясно с устройсвото на ултразвуковия апарат, но доколкото знам по този въпрос - това са звукови вълни, а не "облъчване". Същите звукови вълни, които се произвеждат от прилепите и делфините. Облъчването е третиране с йонизиращи лъчения, които са високоенергийни - като радиацията например. Ако може да ми цитираш какво точно поше в тази книга, ще съм ти признателна. Аз не съм съгласна с това, че било облъчване.

# 245
  • София
Аз съм супер доволна от Лакалут актив. Още на второто измиване ми спря кървенето от венците Shocked Направо не знам как го направи тази паста, но е страшна!!!

# 246
НИП, Маймунка, много сте хубави и двете! Като от каталог за булки!   newsm03 Пожелавам ви най-красивите бебенца на света!   bouquet
Мацки,вие как се справяте с кървенето на венците?Моите кървят ужасно,а зъболекарят ми каза,че няма оправия...каза ми да намеря аптека в която продават лекарства,а не само кутийки Joyи там да помоля да ми забъркат-глицерин и алергозан #Crazy #Crazy #Crazy,някой да е чувал за такава комбинация?Освен това ме предупреди,че този дето ще го забърква,трябва и преди да го е бъркал...да не вземе да ме отрови #Crazy
Това ми звучи направо като смес за бомба!  Mr. Green  не съм чувала за такава комбинация. По-добре пробвай рецептата на Катинче.

# 247
В първите месеци започнаха да ми кървят венците, но от месец вече спряха: Ползвам бръмчащата четка на Орал Би Пулсар и мога да й направя реклама, че ми почиства добре в основата на зъба и венеца. Паста Лакалут или Сенсодин за стягане, също ми действат добре. И водичка за уста Биодент (жълтата) с Прополис, за изплакване. Проблеми нЕмам и съм много доволна Simple Smile

П.П. Да ми пише на лични кой каквото иска от мен, ще му пратя.

# 248
  • София
Ха ха,и на мен така ми прозвуча,ще пробвам благодаря ви

# 249
Ninche да преди три седмици ми го гориха и не е страшно!След четири дена всичко беше ОК!

Бих искала да се изкажа за УЗ!Това са звукови вълни с много малка дължина на вълната подобни на тези от микровълновата печка!Именно поради това водят до известно загряване на тъканите и околоплодната течност!Не е доказано че е вредно за бебето,но пък и така масово не се е използвал както в последните 3-4 години!Така ,че съм съгласна ,че наистина не трябва да се прекалява с тези прегледи!

# 250
И аз споделям написаното от Душичката, че не трябва да се прекалява с УЗ прегледи. С нищо не трябва да се прекалява. Едно време бременните са ги снимали на рентген, сега всеки знае, че е изключително опасно. Да се видят важни неща в точните седмици за това е добре, ако при наличието на проблем може да се помогне с някаква лекарска намеса. Но иначе така за кеф - аз не смятам, че е добре. Още не съм ходила на 3Д, радвам се на вашите бебоци. Страхотни са, чак се изумявам колко са развити вече. Не заради това, разбира се, просто не съм толкова нетърпелива да видя всичко - отложеното щастие е по-силно  Mr. Green

# 251
  • София
Благодаря ти Душичката - на мен също са ми го правили, но доста отдавна и ме интересуваше ако се налага нещо и по време на бременност.

# 252
  • София
Аз понеже ходя и по здравна каса и на частно и ми се събира 2 пъти в месеца ехограф. Това много ли е според Вас. При Вас как е. НА 3Д мисля да не ходя.

# 253
Сега изчетох каквото намерих в нета за ултразвуковите прегледи.
Пишеше за ефекта на загряването. По-старите ултразвукови апарати досега не са показали вредно влияние върху децата. Опасението идвало от високочестотните апарати, 3Д и 4Д, цветни и Доплер, тъй като се използвали отскоро и нямало достатъчно статистика за да стане ясно дали вредят или не.
Човек може да лудне напълно, рисковете са навсякъде - мобилните телефони, ултразвук, ксерокси, принтери, за въздуха който дишаме да не говорим... #Crazy Горките дечица, във все по-смахнат свят се раждат  Cry

# 254
Ами те заради това в другите държави също са ограничили ехографиите до две-три за цялата бременност. Две в месеца е много. Пък и е излишно някакси. виж, в 8 и 9 месец миже да те погледнат допълнително - тогава е важно да се види състоянието на плацентата и околоплодните води, да не би да има вече някаква инфукция, водите да са потъмнели, защото е малко рисков този период, плацентата почва да се изнася ли какд а го кажа, бебето в някои случаи да се мъчи малко или много. Но това пак може само добър специалист да го види...

Ето моя снимка с корем от неделя. Сякаш изведнъж съм забременяла или са ми сложили възглавница. В изправено положение и с други дрехи не ми личи, а тук си давам 6-7 месец.

http://lh4.google.bg/martinmilev/R8KPApr7qOI/AAAAAAAACKU/Qj_CrFc … 85.jpg?imgmax=512

Общи условия

Активация на акаунт