Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 4 -

• 20 713
  • 364
  •   1
Отговори
# 255
известна заралииска педиатърка с голяма практика към жена ми - ама как така още още кърмиш? за кога? /малката е на 1г 1м/. посинях като го чух... 

# 256

- С тази кърма с вируси? #Crazy

Joy Joy Joy
Ей това е най-доброто  hahaha
Още се смея като го прочета  Laughing
Не мога да повярвам, че е излязло от устата на медицинско лице  ooooh! И после тази ще лекува хора... божееее ooooh!

Да, това е уникално просто.  Shocked

# 257
  • София
ама как така още още кърмиш? за кога? /малката е на 1г 1м/. посинях като го чух... 
  Еми така де, докога ще продължавате, то скоро на училище ще ходи. Wink
  Мен скоро майките в квартала ме обявиха за най-дългокърмещата която познават и ме питаха до първи клас ли ще ги кърмя Simple Smile Но засега просто им е любопитно май, не съм чувала упреци, може би защото им е пределно ясна нагласата ми и знаят, че не бих обърнала внимание на съвети.

# 258
М/у другото защо всички ми викат " кърмиш вече 4 месеца?!! Браво!" Аз не знех, че да достигнеш до кърмене 4 месеца е геройство, но мисля да стана джедай в това отношение  Peace
Ей това и мен ме изумява- Кърмиш ли още? Ало, детето ми няма три месеца  #Crazy А, браво, браво Първото ми дете кърмих само 7 месеца и вече знам защо, но кога успя за 6 години толкова необичайно да стане кърменето над 40- дневна възраст  newsm78

# 259
[... но кога успя за 6 години толкова необичайно да стане кърменето над 40- дневна възраст  newsm78
Потребителско мислене и некадърни запечени лекари е причината... Туй то! Яд ме е.

# 260
Вчера пред блока се събрали и клюкарките и обсъждат кърменето по повод на това че се цедя още Едната ми вика а е млада и образована с дете на година и 10 м. "А той твоя син пие кърма още защото не суче ако сучеше отдавна да се е отбил" #Crazy

# 261
[... но кога успя за 6 години толкова необичайно да стане кърменето над 40- дневна възраст  newsm78
Потребителско мислене и некадърни запечени лекари е причината... Туй то! Яд ме е.
  bouquet що няма емотикон с шише?  newsm78  Laughing

# 262
Има имааа  Drunk даже с двенки  Mr. Green

# 263
Tonev, пиянЦки ли звуча? Drunk

# 264
  • До хладилника, който обичам
Та ето нейното мнение: "А, вече е крайно време да отбиваш, защото те заплашва критическа при това положение."
Колко жалко, че здравен работник бърка лактационната аменорея (липса на менструация) с аменорея, свързана с критическата възраст... Confused

# 265
   Надали ги бърка, но сигурно смята пациентите си за будали, които не могат да четат.

# 266
Та ето нейното мнение: "А, вече е крайно време да отбиваш, защото те заплашва критическа при това положение."
Колко жалко, че здравен работник бърка лактационната аменорея (липса на менструация) с аменорея, свързана с критическата възраст... Confused

Да, много е жалко, че голяма част от абсурдите, които публикуваме тук, са думи на здравни работници Confused

# 267
Ето и още една абсурдна реплика на здравен работник - акушерка -" Ще има по-малко колики, ако се цедиш и даваш от шише!!!"
Ха, така!

# 268
  • До хладилника, който обичам
Ето и още една абсурдна реплика на здравен работник - акушерка -" Ще има по-малко колики, ако се цедиш и даваш от шише!!!"
Ха, така!
Естествено. Много бързо забравихте нещо за вакуума, който се създава в гърдата - когато млякото свърши, тя се пълни с въздух (нещо трябва да замести млякото, разбира се!) и при сукане (вакуум, нали) детето суче какво? Въздух! Mr. Green

# 269
Ха, така!
Естествено. Много бързо забравихте нещо за вакуума, който се създава в гърдата - когато млякото свърши, тя се пълни с въздух (нещо трябва да замести млякото, разбира се!) и при сукане (вакуум, нали) детето суче какво? Въздух! Mr. Green
Случай, при кайто е казано това е такъв - слагам я на гърда, суче най-много 1-2 минути, а гърдата ми е препълнена(неможе да е свършило млякота) и заплаква. Това го правеше и като й дам от шише. Та в този случай ми звучи много нелогично

Общи условия

Активация на акаунт