С коси от свежи цъфнали цветя към ПАЗАРДЖИК пристъпва пролетта(19)

• 13 345
  • 309
  •   1
Отговори
# 120
Честита Баба Марта  момичета  bouquet

п.с. Мари_пз малката е цялата на татко си  Peace
С таткото бяхме нещо като колеги, преди години работеше в Тебикс-а, а аз в Кони-Ком...

С колко ли още мами и татковци се познаваме извън форума, но тук се Не знаем.   newsm78
Ето, и на Елфина мъжа и ми е познат от някъде, ама нали не съм физиономист и не помня откъде  newsm78

# 121
Добро утро  food010
аз да съм възмутена от нашите болници може би не е темата тук да пиша ама и там ще го копна
вчера от пустия  вятър ми влезе нещов окото какво не знам, мъжо гледа зяпа нищо не вида купи ми някакви капки за очи нищо ни помага. Обаждам се в "Хигия" за дежурен очен - нямаме такъв дежурен лекар, обаждам се на моя близка/мащехата ми/ която работи в болницата тя ми казва намалени са щатовете и викат очен само по спешност което ще рече операция,ако можеш да изкараш до утре #Crazy направих си сметка че и в "св. Екатерина" няма да има окото ми все едно има изсипана една кофичка пясък.
 Дойде брат ми и ми даде бабешки акъл да си сложа картоф на окото първо ми се видя много смешно, но човек като е на зор какво ли не прави. И това ме отпусна за няколко часа.
Та вече ще вярвам да бабините методи Peace
И като за последно да почерпя мъж ми има РД

обещал е да ни води на Циков чарк  Party дано да е хубаво времето
сори че ви натоварих  Hug Heart Eyes

# 122
 ooooh! ooooh! ooooh!

Айде, беж на Цигов чарк сега!   car003 newsm49
Да ти е жив и здрав мъжО и много да те слуша!

# 123
Духа-не духа, ние излизаме!  Crossing Arms

# 124
Честит Рожден ден Тед_   bouquet

за окото - още един лек, без лекар - беее кърмещи мами покрай теб няма ли? кърма в окото мнооогоооо успокоява - от личен опит знам  Peace

# 125
този вятър ни развали ходенето на Цигов чарк smile3514 smile3511
mother-of-pearl РД е на мъжо
да чукна на дърво днес нищо ми няма, за кърма се сетих и аз, ама няма кърмещи мами покрай мен Sad

Последна редакция: нд, 02 мар 2008, 11:39 от ted_

# 126
уфффф, сори за грешката....така е като правя повече от 3-4 неща наведнъж......

Нека ти е жив и здрав мъжо и много да те слуша   bouquet

# 127
честита Баба Марта

Честит ти  рожденик,Тед   bouquet да ти е жив и здрав и много да слуша  Wink

# 128
Тед, честит ти рожденик  bouquet
mother-of-pearl, ми що се скатаваш та не казваш беее. Значи и мен познаваш smile3506 А аз ще се сетя ли коя си или ще ми подскажеш Rolling Eyes

# 129
Ted_,да ти е жив и здрав рожденника!

# 130
Мари, ами тогава вие бяхте и двамата още студенти, може и да си ме виждала...когато мъжа ти работеше на бул. България , а Кони-Ком имаше втори магазин , точно до магазина на Тебикса, но офиса ни беше на канала, а после се преместихме на К.Величков.

Бе може и по име да ме помни - Гергана съм, ама тогава бях с поне 15 кг. по-слаба, та сега и да видиш снимки от форумските срещи едва ли ще се сетите. Това става въпрос за далечната 2002-2003 г.

# 131
Аааааааааа сетих се, сетих се  Laughing И сестра ти работеше там, нали?

# 132
Eее,  тя систър дойде когато вече бяхме на К.Величков,  аз бях на 4 години стаж и вече съдружник  Wink

# 133
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! bg bg bg

# 134
Честит празник, българи!

Общи условия

Активация на акаунт