С коси от свежи цъфнали цветя към ПАЗАРДЖИК пристъпва пролетта(19)

• 13 313
  • 309
  •   1
Отговори
# 255
Честит имен ден, Тед!

Весел празник на празнуващите!

# 256
И да питам - Абе mother-of-pearl, тоз младеж на първата снимка с раираната блуза - не се ли занимава с продажба на софтуер Rolling Eyes

Ми този "младеж"  Mr. Green  (тук Лили трябва да черпи за думичката) е съпруга на WINTER, която е до него на снимката...и ДА - не само че продава софтуера, ама го и пише  Wink

Ч.И.Д. Тед_   bouquet

# 257
Цитат
И да питам - Абе mother-of-pearl, тоз младеж на първата снимка с раираната блуза - не се ли занимава с продажба на софтуер

ЕЕЕЕЕЕЕ тоя голяма работа бил, мен съседското дете ме нарича леля, а моя мъж тук е младеж Joy Joy

# 258
Честит празник , Тед!   bouquet   bouquet

# 259
Честит празник Тед!

newsm51

# 260
bobi min,честит ти именник!

# 261
         Честит имен ден, Тед!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 262
    Ние днес водихме Марио на състезание в Пловдив. Да припомня, че той тренира баскетбол.  Simple Smile
    Първата среща паднахме  Twisted Evil, втората - победихме!  newsm18 newsm18 newsm18
    На 05 април ние ще бъдем домакини.  Hands Clap Hands Clap  Hands Clap
    Събрах много приятни емоции! newsm18 newsm74 newsm18

# 263
Благодаря, за поздравленията Hug Hug Hug
bobi min,честит ти именник!
Да ти е жив и здрав и много да радва всички в къщи!!!
Nellina дано като домакини победят момчетата.

# 264
Тед, честит имен ден!
Много здраве ти желая, любов, спокойствие и много здрав кръст оттук нататък с Младен Heart Eyes

bigdance2  bigdance2  bigdance2
Борянче, честит ти именик!
Много да ви радва и да  се гордеете с него!

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 17:25 от Елфина

# 265
Честит именник на Боряна!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 266
# 267
Добро утро,

# 268
# 269
Цитат
И да питам - Абе mother-of-pearl, тоз младеж на първата снимка с раираната блуза - не се ли занимава с продажба на софтуер

ЕЕЕЕЕЕЕ тоя голяма работа бил, мен съседското дете ме нарича леля, а моя мъж тук е младеж Joy Joy
Ааааааа аз на всички мъжове викам "младежи" да не се сърдят Mr. Green

ЧИД на всички на патерици! Да са живи и здрави! (ние нали болни та от време на време пропускам)

Общи условия

Активация на акаунт