С коси от свежи цъфнали цветя към ПАЗАРДЖИК пристъпва пролетта(19)

• 13 320
  • 309
  •   1
Отговори
# 240
Аз му свикнах, а на Никол и беше интересно в началото - ама сега да я видите, като и кажа да си чисти стаята  Mr. Green   беснеее, щото това не било стая...

В целия вход живеят 10 семейства, от които (с изключение на нас) най-младия е на 60 години. И на никой не му пречим, освен на комшията отдолу (76г.) Не му пречим че правим ремонт, а че сме ПРОМЕНИЛИ фасадата на блока  newsm78

Мъжо вика: нека е жив и здрав, да доживее, когато след 2-3 години продам апартамента на едно голямо и задружно ромско семейство, да му се разкарват кокошки м/у етажите, да пасе кон долу пред блока и цялата челяд да е много музикална  Mr. Green

А за апартамент на пъпа на града - циганите и в този вариант дават мило и драго... Mr. Green

# 241

Мъжо вика: нека е жив и здрав, да доживее, когато след 2-3 години продам апартамента на едно голямо и задружно ромско семейство, да му се разкарват кокошки м/у етажите, да пасе кон долу пред блока и цялата челяд да е много музикална  Mr. Green

А за апартамент на пъпа на града - циганите и в този вариант дават мило и драго... Mr. Green
голям цирк ще е Joy Joy Joy
И моят мъж като се ядоса на комшиите излиза със същия мохабет Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 242
Да ви се оплача,днес  едната ми щерка си е разбила физиономията в училище Sad,отидоха с нови обувки с малки токченца и ето какво стана..ще мине,ама е много красива сега Confused

spoko

# 243
 GrinningАбе като я видях на обяд не ми беше смешно,но сега вече да Simple Smile

# 244
Учителките във форума, знаят ли кога е следващото състезание по математика  newsm78
От нашето училище мълчат Sick  пък аз искам малката, да свикне с този вид изпити...така де..тази година и матура ни престои..

# 245
"Кенгуру" - на 22 март.  Peace
Все още не знам къде.  Thinking

# 246
"Кенгуру" - на 22 март.  Peace
Все още не знам къде.  Thinking
Обикновенно го провеждат в СОУ"д-р Петър Берон"

1. Състезание - тест за учениците в VII клас :
- Общински кръг – 17. 02. 2008 г .
- Областен кръг – 09. 03. 2008 г .
- Национален кръг – 20. 04. 2008 г ., София
2. Зимни математически състезания , 02 и 03.02.2008 г .,
Русе -Плевен
3. Европейско математическо състезание “Кенгуру :
- Областен кръг - 22.03.2008 г .
- Национален кръг -30.05.2008 г .
4. Пролетен математически конкурс „Атанас Радев ”, 29.03
и 30. 03. 2008 г ., Ямбол
5. Математическо състезание между профилирани
гимназии и паралелки на СОУ с чуждоезиков профил , 30 и
31.03.2008 г ., Ловеч

# 247
Благодаря за инфото  Peace

# 248
Aз пак да питам  Laughing

Бе малката сега ми каза, че УТРЕ (15 март) има турнир по математика в Климент Охридски,  ама е забравила от колко часа  #Cussing out  ...някой знае ли повече инфо   bouquet

# 249
# 250
Бе аз си знам, кой ще ми даде вярна информация   bouquet

А вече правех планове, къде ще пия утре кафе докато я чакам  Mr. Green

# 251
Ето ме пак - и пак с болно дете Cry
Вече втори път след консултация на другия ден е болна. Пак получи спазъм, та добре, че комшийката е лекар та веднага реагирахме и започнахме пак с лекарствата! Вече незнам на кой свят се намирам. Е, оплаках се.

А сега ЧРД на Николета на патерици, да е жива и здрава и много щастлива  bouquet

И да питам - Абе mother-of-pearl, тоз младеж на първата снимка с раираната блуза - не се ли занимава с продажба на софтуер Rolling Eyes

# 252
mari pz не се притеснявай и ние сме така даже не може да отидем на консултация
аз пьк ще си изкажа мнението за тези консултации пьк каквото ще да става дано някой ме подкрепи
там кьдето ходим ние на консултация е някакьв абсолютен хаос и в някакьв абсолютен час в14 часа на обед когато на децата им се спи и не им е до мерене и ваксини.Кабинета не оборудван нито с теглилка нито с каквото и да е друго нещо необходимо за провеждането на консултация.Ползваме другия кабинет до него и една рьждясала теглилка от на баба времето.Оф какво да ви кажа то нее за разправане а на нашите джипита не им се дават пари за хубаво обзавеждане на кабинет за детска консултация та човек с удоволствие да ходи.е това изказах си мнението

# 253
ТЕД,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

# 254
ето почерпка и от мен

благодаря Виви,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт