Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли други бременни жени, които са преживели силен страх и вече имат здрави бебета?
Какви са примерите за преживявания по време на бременност, които са причинили силен страх?
Какви са резултатите от тези преживявания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли други бременни жени, които са преживели силен страх и вече имат здрави бебета?
-
Какви са примерите за преживявания по време на бременност, които са причинили силен страх?
-
Какви са резултатите от тези преживявания?
-
Какви са съветите за справяне с безпокойството по време на бременност?

Но не се притеснявай, всичко бързо се забравя и отминава. Аз бях в 5-6 месец, когато докато се разхождахме с милото по центъра една фигура прелетя покрай мен, грабна ми якето и ............... аз така се изплаших, направо щях да прпадна от уплаха, а 5 секунди по-късно се оказа, че един приятел ни видял и решил да се избъзика. Аз 2 часа след това бях с учестен пулс,а не съм от най-плашливите. А милото такъв скандал му дръпна .......
Също така и в края на 4тия месец се наложи да приспим кучето ми, което гледах от 13 години и с което израстнах, толкова ме болеше като гледах как я отвеждат

и по едно време се усетих и спрях,имаше хора и никои не се затича и никой не ги спря да му се невиди!После отидох до кафето където се събираме и от там един мъж се затича и успя да ги намери.не ме беше яд за каквото и да било вътре в чантата,самият стрес тогава и това че после трябва да се разправям за всичките документи беше ужасно,но дано да не се е отразило на бебчето.Иначе ходих тогава на доктор препоръчвам за всеки случай да отидеш и ти !