Придобивки пролет-лято 2008

• 44 004
  • 674
  •   1
Отговори
# 525
Хубави придобивки, честити да са на всички!

Лепидоптерия, не мога да се въздържа повече.. моля те, сподели откъде идва ника ти и какво значи, може и на ЛС.

# 526
Цитат
Смятах да се върна в мола, за да я заменя за друга, но нямах възможност да отскоча до магазина в рамките на тези 3 дена, в които е позволено да се върне стоката 
Али,ако имаш касова бележка и след 3м.можеш да замениш или върнеш стока!Ясно ти е как става,нали!? Peace

# 527
  • София

А за този магазин не се сещам къде е? Знам Зара на Солунска, ама тя съвсем не е на ъгъл май  Rolling Eyes

Иренка, магазинът се намира на Граф Игнатиев, където се пресича с ул. Ал. Батенберг. Това е от лявата страна на Графа преди да стигнеш площада с KFC, тоест точно преди тунелите с бабичките дето продават разни боклучета, пада се леко на завоя.

Магазинът не се води Аутлет и на витрината има супер обикновенни, семпли неща, за това и не се забелязва.

Между другото склада на този магазин е до моя блок, понякога пускат интересни неща, а и цените им са много ниски. Но като цяло няма нищо интересно.

Не вярвах да е наистина да е Зара това до деня, в който се върнах с пола на Зара от Франция за 30 Евро от разпродажба и я видях в това магазинче до блокът ми абсолютно същата за 12 лв.  #Crazy

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 10:54 от Иля

# 528
  • София
lepidopteria много ти е сладко якенцето! Sunglasses
мерси
Хубави придобивки, честити да са на всички!

Лепидоптерия, не мога да се въздържа повече.. моля те, сподели откъде идва ника ти и какво значи, може и на ЛС.
Лепидоптерия е вид нощна пеперуда/ много голяма и красива/ и тъй като съм нощна птица реших че това е моят ник  Embarassed

# 529
  • София
Иля магазинът от страната на KFC ли е или от другата?Защото се сещам за един магазин точно на завоя на Графа с Ал.Батенберг с разни семпли блузки,но никога не съм влизала в него.
На една редичка е с магазина на Дафне.

# 530
Аз пък ще изкажа възхищението си към якенцето на lepidopteria, може ли да попитам от къде е и колко струва  Heart Eyes

# 531
  • София
Аз пък ще изкажа възхищението си към якенцето на lepidopteria, може ли да попитам от къде е и колко струва  Heart Eyes
може  Embarassed
ул. пиротска 3 е магазина ,същия магазин го има и на пиротска 12
казва се кожен свят , струва 300 лв и даже получих талон с 50лв отстъпка при повторна покупка  Embarassed

# 532
  • София
Иля магазинът от страната на KFC ли е или от другата?Защото се сещам за един магазин точно на завоя на Графа с Ал.Батенберг с разни семпли блузки,но никога не съм влизала в него.
На една редичка е с магазина на Дафне.

Точно този е със семплите блузки.  Peace

# 533
  • София
Всеки път го гледам и никога не влизам в него.Влизам в Дафне,до него има китайски,след това има обувки 4 сезона,навсякъде влизам само в този не.
При първа възможност ще го разгледам!
Благодаря!  bouquet

# 534
И аз не бях чувала за този магазин,нито съм се сещала да разгледам какво има в него.
Иля,възхищавам се на търпението ти да обикаляш и да съпоставяш Peace

# 535
  • София
И аз не бях чувала за този магазин,нито съм се сещала да разгледам какво има в него.

Как да съпоставям ?  Rolling Eyes

# 536

Кое е по-добро като модел,качество и цена - това имам предвид.За да съпоставиш трябва да имаш достатъчно информация,т.е. - да си обходил доста магазини.Аз нямам достатъчно търпение и губя от това.В този смисъл ти се възхищавам  bouquet

# 537
  • София

Кое е по-добро като модел,качество и цена - това имам предвид.За да съпоставиш трябва да имаш достатъчно информация,т.е. - да си обходил доста магазини.Аз нямам достатъчно търпение и губя от това.В този смисъл ти се възхищавам  bouquet

Hug

Аз съм влизала веднъж в повечето магазини, които са ми привличали с нещо вниманието и после в зависимост от впечатлението с което са ми оставили, посещавам само определени вече редовно или не влизам повече в някои въобще.  Peace

Това магазинче на Зара примерно го посетих само веднъж и знам, че не е за мен.  Wink

# 538
моята пък си е наред.от димитровградския пазар ми е за 8 лв.пише зара ама едва ли  Thinking
Баш Зара си е.Мерих същата само че в жълто в Зара-та в Скай сити,ама беше доста повече от 8лв.

Точно от Зара в Скай сити си я взех моята... 10 лв  Mr. Green Ще пробвам да я заменя за друга парцалка, още си пазя касовата бележка

Пробвай се,все пак е  дефектна ,а не я връщаш щото ти е малка
едва ли ще имаш проблем--парите няма да ти върнат ,но поне може да замениш за нещо Wink

и ,настоявай  да я смениш,не се предавй

# 539
Айде и аз да се похваля
днес си взех много сладко кожено якенце, чантичка и потнице  Embarassed

страхотно якенце,да ти е честито Peace

Общи условия

Активация на акаунт