време е за слънцезащитен крем за лицето

• 63 037
  • 532
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, много моля за съвет  Flutter
В момента ползвам флуида на Биодерма 50 фактор и като го свърша мисля да пробвам Piz Buin Radiant Face SPF 30. Четох в предните страници много добри отзиви за тази марка.
Страх ме е обаче да ме лъсна прекалено, тъй като кожата ми е комбинирана. Много моля, ако някоя от вас е ползвала и двата да каже от кой е по-доволна?  Simple Smile
Предварително благодаря   bouquet
А, също се сетих да питам - в това кремче на Piz Buin има ли светлоотразяващи частици?  newsm78

# 361

Благодаря ти. Аз ползвах мостра на този на SVR, но ми стоеше като маска изобщо не ми попиваше и ми тежеше. Взех си този на Авене 40, на Биодерма имаше само спрей с фактор 30 но аз съм със слънчева алергия и реших с по-висок фактор да взема. Ти кой на Биодерма ползваш?
[/quote]
Ами аз миналата година ползвах на Биодерма 50+ за мазна кожа. Иначе имат и Биодерма 50+ spot-което работи и sreshty петната, а наскоро ми дадоха тестер на 50+ тоналния. Не мога да кажа много за тоналното кремче,защото съм го ползвала само 1 път,но определено е 100 пъти по-добро то SVR. Като цвят е по тъмно,придава на кожата \"загар\", но като че ли е малко по-мазен от 50+ нетоналния.
Пробвала съм и Daylong 25 и от него също останах доволна!

# 362
Много ви благодаря за отговорите.

# 363
Купих си, най-после. На Юсерин, същият като на кафе http://www.eucerin.bg/sensitive_skin_face_care/hydro_protect_fluid.asp

# 364
  • по пътя на светлината
Момичета,този фактор достатъчен ли е за горещото лято? newsm78

# 365
Факторът няма нищо общо с температурата, има със слънчевите лъчи

# 366
  • по пътя на светлината
Добре....,нали точно за това питам.... Simple Smile
А също се навивам на това кремче ,но едва ли ще ми защити кожата и ще трябва да слагам допълнително слънце-защитен....това ми беше мисълта....

# 367
За флуидът на Юсерин? Ми той си има фактор

# 368
А за Piz Buin Radiant Face SPF 30 никой ли не може да даде мнение за консистенцията му?  Praynig
А що се отнася до флуида на Юсерин според мен SPF 15 май не е достатъчна защита за лятото  newsm78 Поне за моята склонна към лунички и пигментации кожа...  Rolling Eyes

# 369
  • по пътя на светлината
На тези слънчеви лъчи в последните години,определено няма да ми е достатъчен... Simple Smile,но пък като предназначение за хидратиране е добър-спор няма.

# 370
О,да! Аз по принцип много харесвам продуктите на Юсерин  Hug
Този флуид е доста лек и не пречи върху него да се нанесе крем с по-висок SPF  Peace

# 371
Аз специално, както и по-горе писах, харесвам ного Piz Buin, освен това мирише страхотно, поне на мен ми допада миризмата. Така че го препоръчвам във всичките му видове. http://www.pizbuin.com/summer_suncare.jsp;jsessionid=B-HjxGiPeuG0QeLtyNjnmsnsRGA

# 372
Купих си, най-после. На Юсерин, същият като на кафе http://www.eucerin.bg/sensitive_skin_face_care/hydro_protect_fluid.asp

Hug
Надявам се, че ще си доволна!   bouquet
А според мен този крем (флуид) е достатъчна грижа за летните дни, тъй като така или иначе не сме по цял ден изложени на слънце, не го взимаме за предпазване на лицето, когато сме на плажа!
А и някой да не би да си нанася крема по няколко пъти на ден, защото траел само 2 часа?? Наплескани кой с пудра, кой с фон дьо тен и 2 тона сенки, ружове и прочее...

# 373
  • по пътя на светлината
Ей ,че ми е гадно...аз не мога да си позволя да разчитам на него през лятото...На мен са ми достатъчни само ходенето до спирката и чакането на  маршутката ,че дори и в колата ,когато ходя с нея на работа....... зависи от слънчевите лъчи и съм готова ,или с лунички..... или съм изгоряла....

# 374
Еми за кожа, склонна към пигментация, има други серии кремове!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт