време е за слънцезащитен крем за лицето

• 63 036
  • 532
  •   1
Отговори
# 375
Някой ползвал ли е този спрей на Биодерма, да даде отиви?

Аз го ползвам от месец насам, но не съм много доволна. От жегите лицето ми здравата лъсва, а уж ми го препоръчаха за мазна кожа. А и кой го измисли...спрей...според мен въобще не е удобно за нанасяне! Whistling
Аз вече писах за него в темичката за мазна кожа и фотозащитен крем.
Момичета, и мен ме заинтересувахте с този Piz Buin! Може ли някой да ми каже къде да го търся в Бургас? Ще ходя другата седмица там.
А и кой от всичките бихте ми препоръчали....с мазна, акнеична и пигментирана кожа съм newsm45

# 376
dany_vas, бих те посъветвала да си вземеш флуида на Биодерма - той е точно за мазна кожа и, както писах и по-нагоре, е страхотен Hug 
Изобщо не "лъсвам" от него и като цяло много добре ми понася. Единственият му недостатък е, че върви много бързо, защото е по-течен или може би аз повечко слагам  Grinning
Можеш да видиш и флуида на Avene, но той е една идея по-мазен от флуида на Биодерма  Wink

# 377
  • София
И аз имам на Биодерма 50+.Взех си го покрай лазерната епилация, но и на мен ми идва мазен и тежък.Излизат ми и пъпчици, пак от него.Сега съм само с Нюкса и съм почервеняла на очила Laughing

# 378
.. и съм почервеняла на очила Laughing
о, съжалявам Hug

# 379
  • Countryside
dany_vas, бих те посъветвала да си вземеш флуида на Биодерма - той е точно за мазна кожа и, както писах и по-нагоре, е страхотен Hug 

Този ли е флуида?

Аз си взех спрея за мазна кожа и за второ нанасяне съм доволна  newsm78 Не белее, не мазнее и точно факта, че е спрей го прави много удобен за нанасяне. Пръскам си и на врата, и на ръцете, май тази година ще спестя от слънцезащитен спрей за тяло  Mr. Green

# 380
Този е флуида,да Wink И аз го имам същия от известно време-допада ми,но като консистенция и на мен ми идва малко мазничък...А за този спрей какво ще кажете? Доволни ли сте от него,колко е(като грамаж) и като цена? Аз се замислям дали да не си го взема него,ако се окаже,че е по-добър от флуида  newsm78

# 381
Аха, Камамбер, точно това кремче имах пред вид   bouquet
Предполагам, че спреят би трябвало да е по-лек дори от този флуид  newsm78
Ако някой има впечатления и от двата продукта - флуида и спрея - моля да ги сподели  Hug

# 382
И в темата за Ягода писах,но и тук ще споделя .Много добър слънцезащитен крем който използвам сега е този на Шисейдо http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=46866&goChar=S
Бързо попива.Не оставя бяла следа.Матира.Ухае много хубаво.Защитен фактор 55 РА+++

# 383
А "PA +++" какво означава?  Embarassed

# 384
  • Countryside

Ако някой има впечатления и от двата продукта - флуида и спрея - моля да ги сподели  Hug

В момента ползвам спрея - ами доволна съм, не е много мазен. Сравнение с предишния ми Авен, направо си матира  hahaha Флуидът на Биодерма не съм ползвала, но съм ползвала оцветения им крем с фактор 50 и ми беше мноооого мазен.  Thinking Сега ме разколебахте за флуида  ooooh!

# 385
Този е флуида,да Wink И аз го имам същия от известно време-допада ми,но като консистенция и на мен ми идва малко мазничък...А за този спрей какво ще кажете? Доволни ли сте от него,колко е(като грамаж) и като цена? Аз се замислям дали да не си го взема него,ако се окаже,че е по-добър от флуида  newsm78
Спрейчето е 100 мл/вижда се и от картинката/ и наистина е доста икономично. Така като гледам....ще мога и догодина да го ползвам  Laughing Аз си го купих от Франция за 12 евро. Там ми го препоръчаха пред флуида и кремчето на Aven...специално за мазната ми кожа. На него пише и "Non-comedogenic", но ми омазнява и това е  Sad
Камамбер, не е ли много силен за тялото? Ще хванем ли тен от него? sun

# 386
 Аз да се оплача, че от крема на Биодерма ми излизат ужасни пъпки. Такова чудо не съм виждала от години по лицето си  Tired

# 387
Аз да се оплача, че от крема на Биодерма ми излизат ужасни пъпки. Такова чудо не съм виждала от години по лицето си  Tired
Ох, и аз затова трудно експериментирам. Само се навивам, навивам, и накрая пак си оставам с моите си неща, защото толкова съм се напатила ooooh! Дано бързо ти се оправи лицето, Касиди. Вероятно е алергична реакция. Вземи си алергозан, пантогел или фенистил да ти се успокои лицето

# 388
Здравейте!
Аз ползвам на EUCERIN 50plus.
Много съм доволна.Скоро бях на рафтинг.Там си изложен на слънце почти час и половина.Намазах се преди старта и на финала нямах никакви следи от изгаряне Simple Smile

# 389

Общи условия

Активация на акаунт