време е за слънцезащитен крем за лицето

• 63 023
  • 532
  •   1
Отговори
# 435
Доволна съм от Спот.Лек е ,като флуид,не лъсвам от него ,но е само 30 мл.А флуидът който си ползвала какво количество е и как точно му е заглавието-гледах в сайта но всички там са кремове newsm78

# 436
Момичета, бихте ли ми казали ориентировъчна цена на Биодерма слънцезащитен лосион?Ползавам обикновено продукти на Авен и Нукс и не съм се интересувала от Биодерма, но като ви чета се навивам да си взема. Около цените на тези две марки ли се движи? Благодаря предварително.

# 437
Момичета, бихте ли ми казали ориентировъчна цена на Биодерма слънцезащитен лосион?Ползавам обикновено продукти на Авен и Нукс и не съм се интересувала от Биодерма, но като ви чета се навивам да си взема. Около цените на тези две марки ли се движи? Благодаря предварително.

около 30 лв.са слънцезащитните кремове на Биодерма Hug

# 438
  • по пътя на светлината
Bioderma
Photoderm Max
SPF50+
Fluide/Fluid
40ml

# 439
# 440
Още веднъж -БЛАГОДАРЯ!  bouquet
Ще хуквам към аптеката днес. явно няма да се размине без слънцезащитен. сега мажа с един силно хидратиращ крем на ести лаудер / мъжлето ми ме запаси с такива от израел/.много е приятен за кожата, но не е слънцезащитен, а последните три години кожата на лицето ми започна да става на петна макар и на определени зони, но е достатъчно гадно- скули и мустачки. сигурно аз съм си виновна защото точно преди толкова време изгорях на плажа и ей на как се подредих. сега зимата хлепам с един избелващ серум на лирак, луди пари, файда- почти никаква, а лятото потъмняват още повече. Sick

# 441
Shapokliak ,пиши ,моля те,после какъв крем си си взела и дали ти харесва

# 442
Живанка, реших да взема биодерма +50. струва ми се добър по отзивите, но ще попитам допълнително и в аптеката.

# 443
  • Пловдив
зНАЕТЕ ЛИ КЪДЕ В ПЛОВДИВ СЕ ПРЕДЛАГА БИОДЕРМА И НА КАКВА ЦЕНА Е?ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!
Има и в Кичука, Пере Тошев 7, червената аптека на ъгъла - Максфарма

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 12:34 от Катерина78

# 444
БИОДЕРМА - ползвах го миналато лято и съм доволна. Взех си някакъв вариант с потъмняване(нещо като фон дю тен), но тази година ще си взема само слънцезащитен. Миналата година струваше 30лв., мисля че и сега е толкова.

# 445
Реших да сменя кремът на Биодерма с този на Авен.Определено много сгреших-този на Авен стои тежко и ужасно белее.Странното е ,че уж кремчето е оцветено ,а пък белее на лицето.Дайте идея какво да слагам отгоре,че да съм толкова бяла!

# 446
днес взех биодерм слънцезащитен +50, цена 26.97лв. 40 мл.
утре като се нахлепам ще споделя. Wink

# 447
  • София
Реших да сменя кремът на Биодерма с този на Авен.Определено много сгреших-този на Авен стои тежко и ужасно белее.Странното е ,че уж кремчето е оцветено ,а пък белее на лицето.Дайте идея какво да слагам отгоре,че да съм толкова бяла!

Пудра, според мен. Втори крем ще е много тежко и мазно, а пудрата изсушава и ще е добре.

# 448
  • София
Според мен, Биодерма 50+ за градска среда не е подходящ.И на мен ми идва тежък, но аз си го взех с друга цел-да се предпазвам от слънцето след лазерна епилация.За плаж е идеален PeaceПредставям си пък какво чудо е на Авен, щом е по-тежък от Биодерма.

# 449
  • по пътя на светлината
За флуида ли говориш или за крема?

Общи условия

Активация на акаунт