време е за слънцезащитен крем за лицето

• 63 030
  • 532
  •   1
Отговори
# 420
  • София
в момента съм с Hydra+SPF 15 на RoC-много леко кремче, с лек аромат и лека текстура, за по-топло време - направо разкош!  bouquet

Peace
Ползвала съм го, и наистина е така.

# 421
  • Пловдив
Не изчетох цялата тема, но видях няколко противоречиви отговора... Rolling Eyes
Някой може ли да ми направи сравнение между Аvene 20+ и Eucerin 25? Кой от двата е по-тежък и по-мазен?

# 422
  • София
Някой може ли да ми направи сравнение между Аvene 20+ и Eucerin 25? Кой от двата е по-тежък и по-мазен?
Ами аз съм имала и двата.
Но Авенският ми беше по-тежък и мазен.  Wink
Накрая едва изчаках да свърши.  Не знам, може и до кожа да е, може и до партида да е било. Но не бях много очарована.
Иначе кожата ми е суха. Wink

# 423
Определено Avene е по-тежкия.

# 424
зНАЕТЕ ЛИ КЪДЕ В ПЛОВДИВ СЕ ПРЕДЛАГА БИОДЕРМА И НА КАКВА ЦЕНА Е?ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!

# 425
  • София
зНАЕТЕ ЛИ КЪДЕ В ПЛОВДИВ СЕ ПРЕДЛАГА БИОДЕРМА И НА КАКВА ЦЕНА Е?ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!

Би трябвало във всяка добре заредена аптека да ги има.  Peace

# 426
Купих си лосион Кокона и майка с фактор 30.До сега бях ползвала само крема.В аптеката ми казаха,че е много добър.Някой ползвал ли го е да сподели ефекта?

# 427
аз си взех тестер от 1 аптека на 6-ти септември. Посока от прелеза към р-т стадиона, се пада от ДЯСНА страна. Аптеката е на ъгъл и е мн добре заредена, а фармацефтката е мн мила

# 428
  • София
Много съм доволна от слънцезащитния крем за лице на Ейвън с фактор 30. Ползвам го, най вече да не ми стават петна по лицето и на мустачките, тъй като имам проблем последните години. Не бих го сменила, просто ми харесва и устройва, и като цена, и като продукт.

# 429
Взех си и флуида на RoC Minesol SPF 50+  Peace
Ето този:

В сравнение с флуида на Биодерма е малко по-гъст, но в никакъв случай не е мазен или тежък, поне аз не лъсвам от него  Wink
Доволна съм и от двата флуида Hug
Ако трябва да ги степенувам по лекота /от марките, които аз съм ползвала напоследък/ - най-лек ми е Биодермата, веднага след него Рок, трети Авен  Peace

# 430
А на мен не ми харесва консистенцията на флуида на Юсерин за смесен тип кожа. Много ми е бозява и неприятна. Но пък се чувствам ок с него

# 431
Ползвала съм тонирания флуид на Биодерма,но ми е тъмен.Имат ли и флуид, но без цвят с 50+ фактор?

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 11:31 от Живанка

# 432
  • по пътя на светлината
Да имат......и е чудесен! Peace

# 433
Да имат......и е чудесен! Peace

Благодаря ти

Значи такъв ще си взема.Точно ми свърши Биодерма Спот 50+

# 434
  • по пътя на светлината
Много съм доволна от флуида,единствено от него не се обривам на слънцето,а  Биодерма Спот как е....?

Общи условия

Активация на акаунт