време е за слънцезащитен крем за лицето

• 63 032
  • 532
  •   1
Отговори
# 405
toni17, благодаря ти много   bouquet
Ще се пробва това кремче Flutter Обаче миналата седмица в Ремедиума на Графа още ги нямаше. А помислих, че има светлоотразяващи частици от името му "radiant"  Simple Smile
Между другото, пак в Ремедиума, когато питах за Piz Buin, консултантката много ми препоръча новите слънцезащитни кремчета на Uriage и съответно аз пак се раздвоих - да не кажа - разтроих newsm78 От въпросната серия на Uriage има крем, флуид и екстра-флуид, който е явно съвсем лек за мазна кожа  Peace
http://www.labo-uriage.com/index.php?option=com_content&task … =83&Itemid=45
И сега ще падне едно чудене  Whistling
Цената на екстра флуида е съвсем приемлива - 20 лв.

mijjjka, ако още не си избрала, ти препоръчвам Uriage. Аз ползвам крема-флуид от няколко месеца и съм много доволна, според мен не омазнява прекалено много и не е тежък.  Ето този:

# 406
Избрах Биодерма 50 фактор     bouquet

# 407
  • През девет планини в десета...
Избрах Биодерма 50 фактор     bouquet
 Свършвам вече първата опаковка на Биодерма спот50+,но за съжаление продължават да ми избиват петна... ooooh!Започнах го февруари.Мислих да си взема втори,но вече съм сигурна,че няма смисъл. Naughty От петната спасение няма... #Cussing out

# 408
Няма за какво,mijjjka ! Joy

То чуденето наистина си е голямо,пък и все излизат нови неща...на Uriage нищо не съм пробвала,не мога да дам мнение. Иначе явно и двете марки са сходни в цените...20-ина лева е и крема на Piz Buin.

Сподели на какво си се спряла накрая! newsm78

# 409
Аз нямам петна   има  4-5 лунички и основно за защита  го взимам,по скоро се притеснявах да не би  да се обривам  от него ,за сега е добре  слагам   го  върху  хидратантния  крем на Есте   bouquet

# 410
Daylong extreme 50 по препоръка на дерматолог.Действително много добър.

# 411
  • Smallville

Сега една козметичка ми препоръча Melabel. Казва, че клиентките и са много доволни. Може да прочетете тук за него.

http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=5&id=11

Някоя от вас да го е ползвала? Май не прочетох коментари за български и евтини кремчета тук  newsm12
Вчера си го купих по съвет на позната.Ще ти дам отзиви тези дни,че сега не е много горещо,а аз много лъсвам от какъвто и крем да е през лятото.

# 412
  • София
Взех си на Биодерма 50 фактор, но е като ФДТ, кафяв е. Много съм доволна. Не лъщя и не ми се налага да слагам друго.
Каква е кожата ти? Каква е цената на крема?
Аз си купих на LED, но ..... не беше моя крем и го подарих.

Ами нормална ми е кожата, след баня е суха, но до края на деня вече не е така. За малката взех детски слънчезащитен на Daylong и е доста мазен, лъщи. А този на Биодерма попива и става сухо накрая.
Цената е около 32 лв. Мисля, че всички слънцезащитни на Биодерма, които разгледах са толкова. Имаше и флуид за мазна кожа. Единственият минус на този е, че не мога в движение да си сложа когато съм навън повече време, понеже е цветен и си иска огледало.......за да си еднакъв все пак.. Laughing

# 413
  • при моите деца .....
toni17,, консултантката много ми препоръча новите слънцезащитни кремчета на Uriage и съответно аз пак се раздвоих - да не кажа - разтроих newsm78 От въпросната серия на Uriage има крем, флуид и екстра-флуид, който е явно съвсем лек за мазна кожа  Peace
http://www.labo-uriage.com/index.php?option=com_content&task … =83&Itemid=45
И сега ще падне едно чудене  Whistling
Цената на екстра флуида е съвсем приемлива - 20 лв.

Купи ли си кремчето?
Можеш ли да споделиш впечатления?
Предварително благодаря!

# 414
Ползвам хидратираЩ дневен крем с UV - Schutz целогодишно.
ОколооЧният ми е от същата марка.

# 415
Купи ли си кремчето?
Можеш ли да споделиш впечатления?
Предварително благодаря!
Не мила, защото когато отидох да си го купя, друга консултантка ме убеди, че флуида на Биодерма е по-добър от въпросния крем на Uriage и като защита, и като комфортно усещане на кожата. Така че реших да не рискувам и пак заложих на Биодерма  Peace

# 416
  • София
Момичета, споделете какви дневни кремчета с 15 или 25 фактор ползвате ?

В процес на търсене на дневен крем съм, имам с 50 фактор, но искам да си взема кремче и с по- нисък.  Wink

# 417
Момичета, споделете какви дневни кремчета с 15 или 25 фактор ползвате ?

В процес на търсене на дневен крем съм, имам с 50 фактор, но искам да си взема кремче и с по- нисък.  Wink

Ucerin с 15SPF  Peace
Мноооого съм доволна!  Hug

# 418
За по-голяма защита ползвам Bioderma 50+, а с по-нисък фактор Hydrabio UV SPF15/UVA15, много ми допада - лек, попива бързо, не оставя мазен филм, некомедогенен http://www.bioderma.com/en/the-products/what-s-new/product//195.html Peace

# 419
в момента съм с Hydra+SPF 15 на RoC-много леко кремче, с лек аромат и лека текстура, за по-топло време - направо разкош!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт