време е за слънцезащитен крем за лицето

• 63 034
  • 532
  •   1
Отговори
# 390

Аз ползвам на EUCERIN 50plus.

Него пък ползвах миналата година,  smile3518 побелявах и лъсвах, но упорито си го слагах цяло лято.  Ама ефект нямаше....въпреки високия фактор петната пак ми се появиха, а и ми се пресече много бързо.
Сега една козметичка ми препоръча Melabel. Казва, че клиентките и са много доволни. Може да прочетете тук за него.

http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=5&id=11

Някоя от вас да го е ползвала? Май не прочетох коментари за български и евтини кремчета тук  newsm12

# 391
Аз също съм се спряла на Биодерма. Досега не съм имала проблеми с никои от кремовете, които съм ползвала, дано и с този е така. Ще споделя след няколко дни.

# 392
  • София
Взех си на Биодерма 50 фактор, но е като ФДТ, кафяв е. Много съм доволна. Не лъщя и не ми се налага да слагам друго.

# 393
  • при Arctic Monkeys
аз ползвам Юсерин, 15 фактор, с хиалуринова (или както там се казва) киселина.
ужасно мазен е и май ще го зазимя и ще си взема нещо по-леко. ползвала съм и Юсерин с Кю 10 - пак е много мазен Sick

# 394
И аз да се оплача. Купих си Avene 40 фактор за мазна и акнеична кожа. Много добре ми подейства, но след 2 седмици употреба крема се пресече, излиза като жълто олио. Днес ще ходя до аптеката да им го върна, или поне сменя за друг. Някой имал ли е подобен проблем?

# 395
  • Paris
Аз бях писала по-напред за такъв проблем с Виши, нямам идея защо така се получава.

# 396
И аз да се оплача. Купих си Avene 40 фактор за мазна и акнеична кожа. Много добре ми подейства, но след 2 седмици употреба крема се пресече, излиза като жълто олио. Днес ще ходя до аптеката да им го върна, или поне сменя за друг. Някой имал ли е подобен проблем?
Аз!При мен стана абсолютно същото-жълтеникъв е и излиза някаква течност Sick Мислех си ,че е от крема и това е нормално. Но, ти ме размисли. От друга страна и при двете еднакъв проблем.... newsm78.
Въобще,ако трябва да съм честна- не съм доволна от крема на Авен. Този на Биодерма е по-хубав Peace.

# 397
  • при моите деца .....
Взех си на Биодерма 50 фактор, но е като ФДТ, кафяв е. Много съм доволна. Не лъщя и не ми се налага да слагам друго.
Каква е кожата ти? Каква е цената на крема?
Аз си купих на LED, но ..... не беше моя крем и го подарих.

# 398
Здравейте! Моля за консултация разбиращите от кремове за лице!
Не съм ходила на дерматолог, но мисля че кожата ми е нормална към смесена. Имам крем на Гарние за таква кожа, имам и един на Eveline (мисля че така се изписваше) с фактор, но и при двата се получава едно и също - като изляза навън и избиват капчици пот от кожата ми през крема - лъщи и изглежда зле. Скоро в един магазин за козметика ми казаха, че кожата ми трябва да бъде защитена, податлива е на изгаряне, но бързахме и не сме говорили подробно (тогава нямах никакъв крем на лицето), а и те в стремежа си да продадат не съм убедена, че ще ми дадат добър съвет. Кожата ми е бяла и чувствителна.
Нямам навик да се мажа, но се налага, а както се вижда нищо не разбирам от кремове, моля за насока!

# 399
  • Countryside
Да бе и аз имам този проблем, мисля че не е от жегите, а крема си е такъв, понеже аз го ползвам от март месец и още тогава почна да тече жълтото олио. АКо разклатиш добре преди употреба не се получава, то си го пишеше и на листовката де  Thinking

# 400
С качеството на АВЕНЕ съм нямала проблем, но в един козметичен център ми казаха да не го ползвам защото бил фалшив. По принцип е произведен във франция, обаче в България този който бил бил някаква турска работа

# 401
  • Countryside
Аз съм ползвала доста неща на Авен и съм доволна от качеството, дори в момента използвам техен измиващ гел, както и тоалетно мляко. Като икзлючим един околоочен крем и един матиращ лосион   Thinking Обаче слънцезащитните им кремчета са пълен боклук - много са мазни и се пресичат, обаче пък спор няма предпазват. Сега си се върнах на добрата стара Биодерма и Виши и съм ок.

# 402
Момичета, много моля за съвет  Flutter
В момента ползвам флуида на Биодерма 50 фактор и като го свърша мисля да пробвам Piz Buin Radiant Face SPF 30. Четох в предните страници много добри отзиви за тази марка.
Страх ме е обаче да ме лъсна прекалено, тъй като кожата ми е комбинирана. Много моля, ако някоя от вас е ползвала и двата да каже от кой е по-доволна?  Simple Smile
Предварително благодаря   bouquet
А, също се сетих да питам - в това кремче на Piz Buin има ли светлоотразяващи частици?  newsm78

И аз съм фен на Piz Buin. Не вярвам да "лъснеш", кремчетата имат много лека текстура и бързо попиват, и миришат много приятно. Освен това марката е пионер в слънцезащитата...

Иначе не знам за светлоотразяващи частици.

# 403
toni17, благодаря ти много   bouquet
Ще се пробва това кремче Flutter Обаче миналата седмица в Ремедиума на Графа още ги нямаше. А помислих, че има светлоотразяващи частици от името му "radiant"  Simple Smile
Между другото, пак в Ремедиума, когато питах за Piz Buin, консултантката много ми препоръча новите слънцезащитни кремчета на Uriage и съответно аз пак се раздвоих - да не кажа - разтроих newsm78 От въпросната серия на Uriage има крем, флуид и екстра-флуид, който е явно съвсем лек за мазна кожа  Peace
http://www.labo-uriage.com/index.php?option=com_content&task … =83&Itemid=45
И сега ще падне едно чудене  Whistling
Цената на екстра флуида е съвсем приемлива - 20 лв.

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 13:41 от mijjjka

# 404
В аптеката ми смениха пресечения крем, дано новия не се пресече. После ще ви питам на какво да мина, може би на Bioderma

Общи условия

Активация на акаунт