време е за слънцезащитен крем за лицето

• 63 066
  • 532
  •   1
Отговори
# 315
  • Countryside

Да права си, обаче аз докато ползвам тестера си е ОК и ми харесва, но когато си купя крема и започна да го ползвам , след 5-6 мазания установявам , че се рони или ,че е твърде мазен.
Дали проблемът  не идва от количеството , което слагам. И преди съм си мислела, че може би  от тестера слагам по - малко количество (несъзнателно). Може и да е смешно , но се опитвам да си го обясня някак си.

Да, ако слагаш по-малко не се рони. Аз имах такъв проблем с един крем на Лиерак(нямаха тестер), ами измазах си го, все пак пари съм дала, а и кремчето ми се отрази добре. Обаче докато нацеля пропорциите почти ми свърши крема  Mr. Green

# 316
Да , и този момент го има  Mr. Green
На мен ми е отнемало повече време слагането на крем , отколкото цялото гримирне  Embarassed Като се почне едно мазане... , след това идва роненето , и в повечето случай се измивам , и пак започвам да се клепам  Mr. Green

# 317
Въпреки, че е извън темата, и аз да ви кажа за моят опит с роненето на кремовете, след като стана въпрос. Та от доста време насам не съм имала такъв проблем, от години. За първи път такъв ефект ми се получи с крема Адаптив на Виши, вече го няма. После козметичката ми беше препоръчала един крем на Талодерма, той ми правеше такъв ефект, ама беше нещо направо ужасно. Все едно си мажех лепило по лицето и после го разтривам,така се чуствах. Също един крем на Рефан с нещо морско беше. От тогава, да чукна на дърво, не ми се е случвало. Използвах доста време козметиката на Д-р Шелер, после докато бях бременна и после с малкото бебе, като нямах време за обикаляне използвах Ейвън, и с тях не съм имала проблем, дори много добре ми се отразяваха. Сега съм с Д-р Рено, също съм много доволна. Нито един крем от тези козметики не ми е направил "кир". Стигала съм писала Grinning

п.с. По темата, аз си поръчах крем на Д-р Хаушка, слънцезащитен за чуствителна кожа и за деца също, фактор 30....май все с доктори се мажа Simple Smile

# 318
Въпреки, че е извън темата, и аз да ви кажа за моят опит с роненето на кремовете, след като стана въпрос. Та от доста време насам не съм имала такъв проблем, от години. За първи път такъв ефект ми се получи с крема Адаптив на Виши, вече го няма. После козметичката ми беше препоръчала един крем на Талодерма, той ми правеше такъв ефект, ама беше нещо направо ужасно. Все едно си мажех лепило по лицето и после го разтривам,така се чуствах. Също един крем на Рефан с нещо морско беше. От тогава, да чукна на дърво, не ми се е случвало. Използвах доста време козметиката на Д-р Шелер, после докато бях бременна и после с малкото бебе, като нямах време за обикаляне използвах Ейвън, и с тях не съм имала проблем, дори много добре ми се отразяваха. Сега съм с Д-р Рено, също съм много доволна. Нито един крем от тези козметики не ми е направил "кир". Стигала съм писала Grinning

п.с. По темата, аз си поръчах крем на Д-р Хаушка, слънцезащитен за чуствителна кожа и за деца също, фактор 30....май все с доктори се мажа Simple Smile

А скъп ли е този последният?
По принцип каква ти е кожата?

# 319
35 лв, кожата ми е комбинирана. Не знам дали ще е подходящ, за първи път поръчвам от него, но пише, че попива добре и кожата остава свежа и нежна. Надявам са до попива добре. Ако не, ще го ползвам за малчо само, а за себе си ще взема пак от Д-р Рено, и те имат слънцезащитен. За него пише, че попива идеално, без да правят лицето като с бяла маска

# 320
Ами то на всички кремове пише много хубави неща   Grinning
Като пристигне кремчето , пиши дали е хубаво  Hug

# 321
Ами то на всички кремове пише много хубави неща   Grinning
Като пристигне кремчето , пиши дали е хубаво  Hug
Мда, но аз все пак имам някакви наблюдения върху марката. А за Хаушка ще пиша

# 322
  • София
kopche, ако седи цял ден в офис няма проблем от тази комбинация, т.е. за ежедневна грижа си е ОК. Ако ще се излага пряко на слънце, това вече е друг въпрос.
Колкото и да се стои по цял ден в офиса, все се ходи в обедна почивка.   Wink
Сутрин -също си навън, вечер също. В почивките -също.
Не бих се успокоявала така Naughty.
Аз имам вече петна от лицето, от преди 4 г. и не рискувам никога повече.  Wink

# 323
  • София
Дали проблемът  не идва от количеството , което слагам. И преди съм си мислела, че може би  от тестера слагам по - малко количество (несъзнателно). Може и да е смешно , но се опитвам да си го обясня някак си.
Не, проблемът с роненето си е просто във формулата на крема.  Wink Не е усъвършенствана, и не се абсорбира достатъчно добре от кожата- най-лаишки обяснено. Wink
Повредата не е в твоят телевизор, както се казва в такива случаи. Laughing

Аз в момента още се мъча с един крем на Eucerin- марка, която много уважавам и харесвам и съм била винаги доволна, докато не попаднах на флуида с помпичката с Q10 и SPF15. Close
Е, няма такъв глупав крем! Ни се нанся равномерно, ни фдт можеш да сложиш отгоре- нищо!  #2gunfire
Не е от малкото или многото намазване. Просто, кремът си се рони и това е!  Wink
А каква ми е ползата да го нанасям в по-малки количества и кожата да не ми е добре защитена, поради недостатъчно количество нанесен филтър?!  Thinking
Никаква! Naughty

# 324
  • по пътя на светлината
Много съм ти благодарна,че и преди някъде из темите прочетох това твое мнение за флуида на Юсерин ,иначе бях готова да си го купя!  bouquet

# 325
  • Countryside
Някой ползвал ли е този спрей на Биодерма, да даде отиви?

# 326
камамбер, ползвала съм този, но без фактор. Бях доволна.

А сега се чудя Клиник - Сити блок 25 фактор или флуид на Юсерин с 15 фактор. Кафе е дала негов линк на предната страница. Предложения?

# 327
  • по пътя на светлината
Естествено,че 25 фактор на Клиник за летния сезон.... Simple Smile

# 328
Аз в момента имам флуида с Q10 на Eucerin, не мога да кажа, че го ползвам всеки ден, но не ми се рони Rolling Eyes
Отделен е въпросът, че ми се струва, че е за по-млада кожа, но още не мога да се накумя кой от двата да си взема -  Hyaluron-Filler или Modelliance  Confused

# 329
  • София
А сега се чудя Клиник - Сити блок 25 фактор или флуид на Юсерин с 15 фактор. Кафе е дала негов линк на предната страница. Предложения?
Ползвала съм и двата крема и бих избрала Клиника.  Peace
City Block Sheer с 15 фактор, обаче съм ползвала аз- тонираният. Много го харесвах!  Hug
И като консистенция и като аромат-да не говорим. Много е приятен!  Simple Smile
Е, малко по-скъп е от  Eucerin-а, но... Wink

Общи условия

Активация на акаунт