Работещи майки 2006 г. - тема 13

• 23 682
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
oooo...неее... зняг
предлагам днес да не ходим на работа.
или поне тези, на които не ни се чистят коли.
предлагам да си лягаме обратно при бебетата.
съгласни ли сте?

# 166
Добре че вчера бях в София, ама нищо не се знае днес може пак да се уредя с ходене. А изложението е алтернатива на пролетния панаир в Пловдив и е април.

# 167
Лъсно ти идва предложението-аз вече съм на работа Grinning.АМа поне който има тази възможност- да си остане пода завивките и заради мен........... Rolling Eyes СНОщи си легнах преди детето Joy А сутринта като станах не видях че вали  и 4ак като стигнах до колата, забелязах че е необичайно бяла( това й е основния цвят, ама много рядко я виждам чиста), и товага "загрях" Crazy.А съм тръгнала с едно тънко якенце.......... ooooh!Ей, тъкмо се бях настроила на пролетна вълна... Rolling Eyes
Днес Дари има имен ден, та по този повод  сервирам Hug

# 168
Кали, сняг? Тука още го няма, а и вече съм на работа. Радвам се, че Кайо е добре.

Майра, приятно изкарване в Италия.

Гергана Кабаиванова, давайте го по-леко, моля! Напрегнатото ежедневие и липсата на секс е вредно за вашето здраве.  Laughing

Вили, и на мен вече ми се отразява настъпването на пролетта.  Tired

Момичета, искам да ви се похваля, че вчера Радослав Янков - момче от нашия сноуборд клуб Орион е станал световен шампион за юноши в паралелния слалом. Състезанието се е провело в италианския зимен център Валмаленко. Браво!!!

П.С. Честит имен ден на Дари!!! Да расте здраво и много щастливо дете!!! Велмар, весел празник!!!

# 169
Добро утро и от мен на недоспалите и изненаданите от снега  Grinning
Пият ми се много кафета тъй като искам да започна деня с усмивчица -ето и за вас малко настроение
Специално за гладното  Кате  Wink
Честит имен ден на моята слабост - слънчице Дари ! Велмарче , нацелувай от мене малкото момиченце ! Пожелавам и здраве , щастливи игри и безоблачно детство !
Кали , радвам се Кайо вече е добре !  Simple Smile
Майра , да си изкараш много хубаво в Италия  Heart Eyes
Момичета този сняг ме завари супер неподготвена ... тъкмо мислех че пролетна умора ме тресе , пък то явно не е била пролетна , ами съвсем  обикновена  Thinking
Не е честно да вали пак сняг и да чакам замръзнала пустия градски транспорт и да си проклинам наум , ама ей го на завърна се .... cold
За сметка на студа навън пък ви пожелавам наситен с положителни емоции работен ден ! От мене bye

# 170
Добро утро,

Велмар, честита ти именичка! Да ти е жива и здрава и все такава буйна Wink

мерси за пожеланията за Италия - аз обаче още не мога да се настроя Sad Има доста работа и в офиса, и вкъщи..чувствам се много изморена. Вечер заспивам в 10, а сутрин не мога да отлепя - главата ме боли ужасно.

Вчера пък садих цветя в градинката отпред - и резултата веднага на лице - подута сливица и едва преглъщам Tired

Иначе и тук паднаха сега няколко снежинки сняг..но спря. а ние и на двете коли сме с летни гуми вече ooooh!

# 171
# 172
Велмар, честита ти именичка!
Да е жива и здрава и много щастлива   bouquet

# 173
велмар, честита ти именничка
Кали, някъде бях чела, че може да се върне стока до 2 г от покупката, ама къде  newsm78. питай чичко гутъл за закон за защита на потребителите и комисията за защита на потребителите. в първото виж кви са ти правата, а вторите ги сезирай, че продават кофти уреди. Ще ги скъсат от проверки и много вероятно да ти сменят уреда. Ако това не помогне слагаш бременните дънки, влизаш в магазина и правиш луд скандал как след 3 месеца раждаш, а пералнята все не работи. върши работа - на мен ми смениха система за домашно кино в техномаркет. Просто управителя си изкара акъла, че ще родя по средата на магазина и беше готов на всичко. А твоята пералня ква е? да не е някой италиански боклук?
Кали, вече 2 дни заспива като я гледа жално и повтаря през 2 мин "Биба ако". първия ден заспа за 2 часа, вчера по-бързо, но я беше стиснал със зъби без да я смуче. наистина помага тази гадост
Дю, снимките не ми се отварят
Майра, весело изкарване... Искам и аз....

# 174
А така директно от албума:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=106922&photo=46

Герчо, с какво мажете бибата? И ние трябва да я отказваме  newsm78 ама как ще стане?

# 175
Майра, весело изкарване... Искам и аз....

Имаш време утре до 15ч да стигнеш до нас, или направо среща в Италия Wink

Кали, вече 2 дни заспива като я гледа жално и повтаря през 2 мин "Биба ако". първия ден заспа за 2 часа, вчера по-бързо, но я беше стиснал със зъби без да я смуче.

С Даум Ексол ли я мажеш? И аз се чудя дали е удачно да я махам - тя я ползва само по няколко минути за приспиване - заспи ли я плюе веднага. При гледачката заспива без биберон от много отдавна, ама вкъщи си я търси и аз нямам врме да ч чакам да се приспива без биберон 2ч Embarassed

# 176
Честит имен ден на Дари! Да е жива и здрава bouquet
Радвам се, че Кайо е добре.
Стига сте ме бъзикали за юзър нейма, изобщо не е това дето си го мислите. Така ще бъда временно докато върви спонсорираната ни тема в "Красива мама" и където трябва да се включвам малко по-официално.
Майра искам и аз в Италия...

# 177

Кой превари - той завари - имаме само 1 място в колата Mr. Green Среща в Италия направо Laughing Освен ако не се пазариш с Ясмин да ти отпусне нейния стол Laughing

# 178
Честит имен ден на Дари и от нас с бебчо Иван!
Кали, аз последвах твоя съвет и реших днес да не ходя на работа.  Grinning Имам си достатъчно за домашно, така че днес съм във виртуалното пространство - разбирай, ще бачкам по сайтовете. Да ви кажа, извиках дявола - тъкмо пратих служебната джипка за смяна на гумите с летни и казах на момчетата да не бързат, защото и без това ще си карам леката кола (също с летни гуми) и... вижте какви ги свърши Марта! Дано спре да вали, че довечера имам да пазарувам от МЕТРО, а не ми се участва във верижна катастрофа на Цариградско.
А за Катето, как си пропуснала да забележиш, че нейната фирма стартира кампания "Ние чакаме бебе"? Е, не може да ме убеди, че не е в чест на братчето/сестричето на Мишо  Wink
Майра, май ще ти трябва автобус за Италия  Laughing...

# 179
Честит имен ден на Дари.Да е жива здрава и много, много щастлива.

Ние си харесахме парцел  след двумесечно обикаляне и съм много доволна. Ще пусна снимки с изгледа.

Общи условия

Активация на акаунт