Едно мъничко мъниче чака братче или сестриче (АВГУСТ)!

• 10 520
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте в новата тема!

ЧЕСТИТО НА МЪНИЦИТЕ!

НАВЕДИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ!

# 31
  • Видин
Днес се разбих от разходки, не че предишните дни не съм. Ама страхотно времето тук Hug

# 32
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА АДРИАН!!! ЧЕСТИТО СЕДМО МЕСЕЧЕ НА ГЕОРГИ И АЛИНА!!!

bouquet
Искам да попитам 37 градуса температура ли е?
Калина снощи беше с 37, а после я смъкна на 36,9. Само се изпотява и дадох Панадол. Дали това леко повишение на телесната Т не на зъби? newsm78

# 33
Сладкиш, 37 в дупето ли е? Но дори и да не е там, аз не го броя за темп.

# 34
Сладкиш, 37 в дупето ли е? Но дори и да не е там, аз не го броя за темп.
не с термометър биберон.
За Атопи4ния дерматит.
http://www.puls.bg/issue/atopichen_dermatit_issue_49.html

# 35
  • Видин
Искам да попитам 37 градуса температура ли е?
Калина снощи беше с 37, а после я смъкна на 36,9. Само се изпотява и дадох Панадол. Дали това леко повишение на телесната Т не на зъби? newsm78
И аз не смятам че 37 е темп. А доколкото знам до 38 не е хубаво да се дават лекарства, за да може организма сам да се пребори. Не че те критикувам Peace. А може и да е от зъби Hug

# 36
  • София
Сладкиш,не бой се бре никаква тем опасна не е това! Hug
Мариета,чудна си!   bouquet Ще ги тествам скоро  Mr. Green

На всички болнички бързо оздравяване! Praynig Hug

Ние сега се прибрахме,чудно беше Party
Само към 14,30 си дойдохме за малко преоблеках се,че кипнах,направих на Райън папуту и арее....  Party та ча до сега Crazy
Бяхме с Сашето и Ади и други мами  bowuu

# 37
Привет на всички!

Наведи-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ОТ СЪРЦЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДАРВЕ, КЪСМЕТ И ХИЛЯДИ СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
ЧЕСТИТИ 6 МЕСЕЦА НА АНДРИАН,КАКТО И 7 МЕСЕЦА НА АЛИНА И ГЕОРГИ!

За обличането навън-
боди, тънка блузка и якенце, ватирани джинси, чорапи и обувки, плюс шапка, опс да я забравя за малко!
Шехерезада-Перси още не е открил, че има пишка!  Wink Wink Wink
Вигантол-давам по 2 капки!
Ментина-Добре си се завърнала сред нас! Как изкарахте, разказвай!!!!! Simple Smile
Мариета-страхотни животнки, поздравления за невероятното въображение. Тези дни също ще ги спретна, благодаря за идеята!
Елхичка-как е малкият юнак, ти съвсем се изгуби?

Ние се завърнахме от цял ден хайманосване по пътищата! Чудно временце!

Щипуняк-пожелавам много бързо оздравяване!

Оф, тези вируси да се махат и всички болнички да се оправят!  Praynig  bouquet  bouquet

# 38
  • В светлината на слънцето
Мариетка, извинявай за грешката в името.  Praynig Пропуснала съм буквата по инерция. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Костова, сега видях колажа. Страхотен е!  Peace Peace Peace

# 39
Здравейте!Страхотно време днес!!!Сутринта се видях в чудо с моя господин.Днес решихме да отидем да му вземат кръв и урина за изследванията,че още не бяхме правили.
Слагам колектора и го чакам,чакам и така 15 минути.Не ще да пишка.Викам ,ще си направя кафе.След малко пак ,е няяяяма.Сложих му аз ританките и си викам,ами когато се изпишка.След 10 минути какво да гледам,изпишкал се ,но не и в колектора!!!!ЕЕЕЕЕ!навсякъде намокрил,явно се е въртял и то се изляло.Взех чашката и чакам,чакам   ...така 30 минути.Той започна да мрънка и го облякох и заспа.Викам днес няма да стане работата.
Свекито идва да ни вземе,и решихме само да го боднат,пък на другия ден ще носим урина.Сложих му още един колектор и памперс и го облякох.Викам му,дано да се изпиша докато отидем.
Като го боцнаха и като взе да пищи това дете.Аууу.Събличам го да видя кво става.Напълнил колектора!!!! Laughing Laughing Laughing
Малко дълго стана,ама ще ме извините! Blush

# 40
Мариета, сега видях-страшна си. Как имаш нерви? Ама явно си ти идва от вътре, а не като мен  Embarassed

Днес и ние уважихме времето, но само за около 2ч. На края Емма се изнерви много, а беше нахранена. Явно й беше много топло, а уж не я навличам. Сега й слагам боди, тънък суитчер, дънки и от горе едно памучно яке от Танти. Явно обаче и то беше в повече днес, хем го разкопчах. Шапка не, само качулката на суитчера, която стои само за камуфлаж  Mr. Green

# 41
Много благодаря на всички за пожеланията !Много сте мили и Ви прегръщам Hug Hug Hug Hug Hug
Ние също сега се прибрахме!!
Обличам я с боди с дълго ръкавче,тънка блузка и шушлеково якенце!!!!
Ето няколко снимки от нас днес!

Забравих да напиша че ЗАГЛАВИЕТО Е СУПЕР!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Отивам да посрешна гостите и .........
Бързо оздравяване на всички бебоци!!!! Praynig Praynig Praynig
И аз не смятам че 37 е темп. А доколкото знам до 38 не е хубаво да се дават лекарства, за да може организма сам да се пребори. Не че те критикувам . А може и да е от зъби

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 19:40 от navedi1

# 42
  • Pb
Сладкишче, 37 не е температура, не се тревожи. Под 38 не е препоръчително да се дава Панадол, организма на детето е хубаво сам да се справя. Може би е от зъбаците.

Иначе за Дидо в резюме: в събота съвсем случайно разбрах, че е извадил цели 2 зъба (докато го хранех, лъжичката взе да пристъргва и така установих събитието).
Скитаме на вън основно. За обличането: боди къс ръкав, тънка блузка и отгоре суитчър или пролетно яке. Надолу с ританки/чоропогащник и панталон/гащеризон. Дори последно време буйки не слагам, шапка също.

Други ден педиатърката ще му оправя мъжкото достойнство, че мен ме е страх сама да го направя и ми е мнооого притеснено. Някой минал ли е вече през това чудо, да сподели как се понася после?

# 43
Наведи,много сте сладички!Ама момата спи и слънчицето я пече! SunglassesТака ли се слагали тези каишки.Оф ,аз голямо чудо се чудих!!!
Елхичка,чурката не се пипа до 1 година.Ама в България има мнооого противоречиви мнения по въпроса.Във форума Майки,бъдещи и настоящи много писане се изписа.Аз лично не смятам да му пипам чурката.Той сам ще си я забели,като си играе и я дърпа.Само леко я подърпвам като го къпя.

# 44
  • В светлината на слънцето
Наведи, много сте готини.  Peace
Елхичке, не се страхувай от процедурата. По-важно е да се направи сега, че на наши приятели рязаха детето като стана на годинка и половина. Някой ги беше посъветвал да не забелват пишето, докато не направи годинка и те така сториха. Няма да ти казвам какво изкараха докторите от Пирогов от пишето на детето и колко после го лекуваха. ooooh! Не че е задължително да се появи проблем, но много често възниквал, защото пишето събирало всякакви мръсотии и като не се забелвало редовно, те се задържали там - това обяснили лекарите на нашите приятели. Аз затова започнах да го забелвам сама още от самото начало.

Общи условия

Активация на акаунт