Едно мъничко мъниче чака братче или сестриче (АВГУСТ)!

• 10 518
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Наведи,сладурчета сте и с новата количка бравоо! Hug

Аз успях да сготвя и отивам да се чипкаме! Party

За пишката аз забелвам от самото начало но все се цепи и кръв ooooh! и до никъде Sunglasses

# 46
Добър вечер!!!

Ние до 19 ч се шляхме насам-натам и каталясахме всичките.
Гита и Ивон беше днес като вас.През по-голямата част от разходката рева и се дра.Сигурно и беше много топло.Утре само по блуза ще я изкарам.

Ами това е, айде да се къпем и белким поспим най-после  Rolling Eyes

# 47
  • Pb
Димяни, мойта педиатърка, ми казваше, че ако кръвне при процедурата, да не се плаша съвсем от това. Да мазвам с лидокаин, ама някак си не ми се отдава да я свърша тая работа с натискането. Съвсем леко подръпвам надолу, но напредъка е минимален.

Иначе и аз съм чела много, дори знам че до 3г. фимозата била нормално нещо, но ме е страх да не стане беля, като я оставим незабелена. Голяма дилема беше, но взех решение да е сега, че след годинка вече почват повече да разбират и го превижяват по-трудно.

# 48
  • София
Елхичка,то и  мен си  ме е страх да натискам но то като понапъна малко по.... и се цепи като чадър и е ужасно! ooooh!

Ние днес по блузка карахме почри през цялото време и беше добре,а шапка ползваме 1 път месечно и то при кучи студ Mr. Green Само качулка търпим! bowuu

# 49
  • Пловдив
Сборихме се с колектора и ние побидихме Mr. Green
Колкото е по хубаво времето толкова по малко теми ще изписваме Mr. Green
И ние цял ден се шляем(как не разлях урината незнам).Мия изобщо не иска в количката вече-шапка м у свалям на този който е измислил слинага.

# 50
# 51
Наведи, честит рожден ден! Пожелавам ти да си най-щастливата мама и най-обичаната жена!   bouquet

Честити месечинки на бебоците!   bouquet

Мариетка, големи красоти! за пореден път се възхищавам на куленарните ти умения.   bouquet

за пишката - Слави си я дърпаше като новороден, от много време вече не го прави. за мое щастие. изтръпвах като я докопаше и дърпаше с все сила  Sick

за навън е облечен с боди с дълъг ръкав, тънка блуза, термочорпогащник, панталон не много тънък, чорапи и терлици. и от тук нататък вариации - яке - зимно или пролетно или жилетка. завивка - одеало, пелена или нищо. вариациите ги нося в багажника и дори вече на дръжката на количката и приличаме на цигански катун. шапката я махам и слагам според както преценя. якетата и завивките - също. и по тази причина разходките се превърнаха в едно непрестанно преобличане и пипане на носа  ooooh!

зачервеното май е от слънцето, сутринта почти нямаше, след разходката беше по бузите. а аз днес много внимавах да не се пипа, чистех му често ръцете /макар че в количката той не пипа кой знае какво  Rolling Eyes/ и много го пазех от слънцето. явно е с чувствителна кожа. дано само не е  слънчева алергия. миналата година от август месец го ивеждам и нямахме проблеми никакви с кожата  Sad

взех мостра на мустела за слнцезащита, ще видим как ще подейства  Thinking иначе кремът ми се видя скъп - 30лв, ама ако му действа добре ще му го взема. с фактор 50е, на чико също беше с фактор 50, а на клоран - 30.

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 22:29 от herelina

# 52
Мариета, сега видях-страшна си. Как имаш нерви? Ама явно си ти идва от вътре, а не като мен  Embarassed

Днес и ние уважихме времето, но само за около 2ч. На края Емма се изнерви много, а беше нахранена. Явно й беше много топло, а уж не я навличам. Сега й слагам боди, тънък суитчер, дънки и от горе едно памучно яке от Танти. Явно обаче и то беше в повече днес, хем го разкопчах. Шапка не, само качулката на суитчера, която стои само за камуфлаж  Mr. Green

И Кална днес издържа 3 часа и какъв рев му удари.
А сега видях 4е днес сме изгорели и двете от слънцето. Калина е със за4ервено лице и утре ще ходя за слънцезащитен крем. Май няма да я извеждам по обяд ве4е.

# 53
Честита половин годинка на Андриан на Мариета!!!
Ей, Мариетка, направо ме уби си тия животинки!!! аз тъкмо обяснявах на една приятелка как отидох да раждам в родилния с изправена и издухана коса, френски маникюр и педикюр и след масаж JoyА сега.............. hahahaна какво приличам.....за себе си време нямам, а какво да говорим за вариации в кухнята ooooh!

# 54
  • Пловдив
Мегита защо Пинк е заместила Валко?Сложи снимчица дас му се радваме ние с момите Mr. Green

# 55
 Честити месечета на бебоците!
Navedi , Честит Рожден Ден!

Щипуняк, , оздравявайте!

За пишлето-- ние правим процедурата във ваничката, в началото на къпането! При баткот се излъгах да го заведа  на 7м. на хирург и съжалих, после го болеше като пишкаше, бяха едни компреси с риванол и разни др. глупости. Дано с Кирил сега да се справим само с мойте процедури и желание, защото само като се сетя и ми се реве.
 Дано и утре да е такъв страхотен ден!
Лека !

# 56
  • Враца
Здравейте и от мен!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НАВЕДИ!!!

Ние сме добре. Не се прибираме и ние по цял ден. Вече сме с лек тен и двете, повече Влади отколкото аз  Mr. Green. Слънцезщитен крем взех на Себа мед, фактор 30, защото цялата и козметика е на тази марка. Честно казано не знам какво да очаквам от крема, тъй като никъде не съм срещала мнение за него. Ако някой го исползва, или е чул нещо, моля да сподели!

На вън я обличам с боди с дълъг ръкав и тънка блузка отгоре. От долу чорапогащник и тънко панталонче. В чантата нося суитчър и яке без ръкави, който облякохме чак към 16.30. Мисля че не и беше студено защото не е мрънкала или недоволствала.

Малко със закъснение. В предната тема някой искаше мнение за добър доктор от Шейново. Доволна съм от Чорбова.

Вече 2  дена от както не кърмя и тази седмица мисля да отида на мамолог (ако така се казва), да проверя дали всичко е наред с гърдите ми защото ги усещам малко странни.

Та това е от нас- бях мноооооооооооооооооого подробна за което се извинявам  Mr. Green

# 57
  • София
кой кърми още, /аз съм в кюпа/? До кога смятате да кърмите?  Simple Smile

# 58
  • Germany
велева, аз съм също в кюпа  Flutter Ама тази седмица започвам захранването  Naughtyстига вече мотане, имаме 2 зъба пък не ядем пюре, ааамаха, започвам, че взе да ми доскучава само кърмене  Wink

# 59
Благодаря на всички!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Днес вече е ред на другите празнуващи:Поздрави на мама mentina и бебе Ния  мама malejna и бебе Надежда  мама sheherezada и бебе Георги и  мама Arven и бебе Александър----мама Cirlicue и бебе Калина!!!!!Да Ви радват много и най-вече здраве и многоооооо усмивки!!!!!
Сега идва ред на подаръците:

Л smile3524 smile3524 smile3524ека нощ на всички !!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт