Едно мъничко мъниче чака братче или сестриче (АВГУСТ)!

• 10 567
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА КАЛИНА И АДАША АЛЕКСАНДЪР!!! ЧЕСТИТО СЕДМО МЕСЕЧЕ НА ПОРАСНАЛИТЕ НИЯ, НАДЕЖДА И ГЕОРГИ!!!

# 91
  • Пловдив
Здравейте и от мен.
честити месечинки на всички,които празнуват днес.
Малчо заспа и имам свободно време.Аз също кърмя.Захранен си е,но си му давам вечер и сутрин като се събуди към 3,4 или 5 часа-да суче.Мисля и март месец да му давам и после да спирам,защото много цедене ми се събира и вече ми писна.В същото време нали знаете,че кърменето си е специална връзка м/у майката и бебето и хич не искам да го отбивам,та ще видим.
Иначе си имаме цели 4-ри зъба.Една комшийка и тя с бебе,но по-голямо се шегува,че вече ще ръфат пържоли и луканки.
За пишлето-педи каза,да не го пипам до една година,но се чудя,дали правилно постъпвам.
После и ние ще излизаме,но този път с по-малко дрешки,че вчера голям рев беше,май от жегата.
Приятни разходки,аз отивам да цедя,че няма намаляне това мляко.

# 92
Добър ден и от нас!!!

Ивон снощи беше страшно неспокойна.Сигурно беше хванала очи, до 00 ч рева и аз накрая изгасих клечки във вода, та се успокои милото.Ужас.

Хари, аз още си усещам гърдите странни, а не кърмя от 4 месеца.Усещането е, все едно ми тръгва кърма, а не може да пробие.
Ходих на мамолог, но тя ми каза, че след спиране да кърмиш се ходи на мамолог след 3 завършен менструален цикъл-незнам защо. newsm78
Мисля, че имам визитка на тази при която ходих- тя е от Шейново и е много добричка.

Бейби Или-споко бре жена.И аз имам бели косми от как съм се родила, не 1 а 10 сигурно, не ми пречат Heart Eyes

Ние сега ще манджаме и зачезваме пак на вън, да си пазаруваме слънцезащитен крем.

Приятна разходка на всички Heart Eyes

# 93
  • В светлината на слънцето
Марианамама, честит ти рожденик! Мнооооого да те слуша и да ви носи всички на ръце!

Хари, ние сме със слънцезащитна козметика на Себамед. Но с фактор 50+. Страхотна е!!! Сашко е с много нежна и чуствителна кожа, но козметиката върши чудесна работа и вече има тен, без да се сгита до изгаряне. С Теди съм ползвала на Чико, пак с фактор 50. Добро е кремчето, но ужасно трудно се нанася, защото е много гъст - почти като тези за подсичане. Затова се отказах от тази марка за слънчева защита. Няма да сбъркаш със Себамед. Peace
Айде, и ние тръгваме след малко на разходка.  1stroller

# 94
Здравейте мами   bouquet
Ние много отдавна не сме се включвали но нещо не ми остава много време покрай малкия  Laughing

Да ви почерпя по случай навършването на половин годинка на моето детенце

и малко почерпка за мамите

Честито на всички месечинки и рожденници. Да са живи и здрави и да радват мама и тати  Hug

Честито и на мамата която ще има друго бебче/ не съм чела и не знам коя е, за което съжалявам/ .

Целувки и приятен слънчев ден на всички   bouquet

# 95
  • Пловдив
Момичета,кога се очаква братчето или сестричето на Керем?Иремче сигурно е писала,но съм пропуснала.

# 96
  • Ланкър, планините Овнерог
Ди, Иремче писа, че и тя не знае още.

Аз за лицето няма да купувам крем. Ще си ползвам Линола Фетт. Ето какво пише в показанията:

....Защита при рентгеново и ултравиолетово облъчване....

Танти, като беше бебе, само с него съм я мазала, въобще не се е зачервявала. Само по-натам за тялото ще взема някакво слънцезащитно мляко, че Линолата е много гъст и трудно се разнася.

# 97
Гита срещу рентгеново ли? Знаеш ли нещо повече? На Боби му предстои скенер дали има нещо, което мога да ползвам или неправилно съм разбрала?

# 98
  • Пловдив
Гита и аз имам Линола Фетт,кожната го предписа за атопичния дерматит,да го мажа когато е студено времето.Той е един много мазен,нали?

# 99
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита срещу рентгеново ли? Знаеш ли нещо повече? На Боби му предстои скенер дали има нещо, което мога да ползвам или неправилно съм разбрала?

Така пише. Танти само веднъж сме й снимали краката на рентген. Бях я мазала, но не знам какъв е ефекта и по какво се познава. Факт е обаче, че от слънцето пази. Направо потъмняваше, червена не съм я виждала, а не съм я пазила да не я грее.

Ди, същия. И аз за дерматита го бях взела. Много е добър.

Ето я цялата листовка (pdf файл е)

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 12:51 от Гита Ог

# 100
  • вкъщи
и ние с екърмим,но най ве4е ве4ер и сутрин,през дена малко,ако той иска.а ве4ер поне 6 пъти,успокоява се само така,и а з ще давам докато има и иска.
ходих пазарувах и сега осатвя и да сготвя ,ама ме мързиииии,и с е изкушавам д а легна,4е мони е с баба си навън.ама ще иамме гости и трябв а да ги нагостя.

# 101
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честито на всички месечинки  Hug
Марианамама, да ти е честит и мъжо   bouquet

И аз кърмя още, през по- голяма чат от времето, просто моята не иска да яде зеленчуковите пюрета на обед и реве за мляко. След обед си омита плодовото или кашата както дойде, отделно по ПЗ си хапва парченце от това и онова, не не е много. Въпреки това, кърмата ми много намаля, гърдите ми са постоянно меки, ям лук и пия бира ама нещо не помага. Ще я видя колко е наддала за един месец, че нещо ме съмнява да суче достатъчно.

Станала е голям алпинист, само се катери, не иска вече нито да лежи, нито да пълзи, само на крака иска да стои и нанякъде да ходи, ама пусто като неможе.
И да се похваля- пее, ама наистина  Laughing. Много е смешна, щом си пусне музиката от проходилката и почва да приглася. Отначало мислех, че е случайно, но не, всеки път се разпява. Mr. Green

# 102
Добър ден Hug

Честити месечинки!

И ние се кърмим, надявам се още дълго да продължим. Peace
Аз съм на лекар на 5.03 до тогава нищо незнам  Tired
Керем вчера навън беше облечен само с боди и блузка и сега как му тече носа  ooooh! като водопад.

Тази седмица пак да направим една среща в южния парк, а ?
 Айде приятни разходки  Hug

# 103
Бейби в Русе ли си вече? Аз чак сега видях, че си писала  Hug
Ние излизаме към 12.30-13.00 часа и се мотаме в парка или слизаме до центъра и се прибираме към 3.00-4.00 часа. Свиркай като ще излизаш  Whistling

# 104
Тъкмо се върнахме от консултация. 70 санта и 9.200 килца smile3555
Кърмим се! По 7-8 пъти в денонощие, само на обяд редуваме зеленчуково с месно пюре.
Навън излизаме все още с космонавта, а отдолу с памучно боди, ританки и термочорапки.
Козметиката ни за слънце е Себамед. Откакто е родена ползваме и тяхното сапунче и шампоан.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт