Едно мъничко мъниче чака братче или сестриче (АВГУСТ)!

• 10 565
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
  • Germany
Шехерезада, виждам, че си в Русе  Wink Имаш ли представа дали там има фирми за Рент а кар? Мисля да си идвам и да си поседя при мама и тати в Русе, но ще трябва да ходя веднъж до Сф за документите на бебо да му ги оправя и сега мисля варианти  Rolling Eyes

bouquet

# 106
  • Видин
Честити месечинки на малкитя сладури. Голеееемииии да пораснете.
Марианамама, честит рожден ден на татито
  bouquet
Нина, браво на малката. Много тежка, бре. Не изглежда чак толкова, а и е с 5 см. по-ниска/къса от Марти.
Иремче, много време има до 5-ти ние ще полудеем от любопитство Mr. Green

# 107
ние ходихме днес на лекар, само му е зачервено гърлото за сега. изписа ампули витамин Ц, обаче не мога да разчета как да ги давам.  Rolling Eyes а за температурата - панадол
не можаха много добре да го претеглят, защото много плачеше и се мяткаше, но е наддал около 600гр  Rolling Eyes май и този месец ще се разминем с кашите  Thinking

днес го мазах с крема на мустела против слънце и са му пак леко зачервени бузите. ама поне е леко.

оправи се времето и взеха по-бавно да вървят темичките  Wink

# 108
  • София
Ние сега се прибираме! Party

По късно ще пиша Simple Smile малко да се пооправим!  bowuu

# 109
  • Ланкър, планините Овнерог
herelina, по 2мл на ден се дава Вит.Ц, т.е. по една от малките ампули. По принцип знам, че е по-добре до обяд да се дава, защото превъзбуждал. Не знам дали е вярно, но аз го давам сутрин-обед след ядене, че си е киселина, да не е на гладно.

# 110
  • Пловдив
Честито на празнуващите днес!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
veleva и ние се кърмим-всъщност даже още не съм захранила.... Mr. Green

# 111
Dezita, да има коли под наем в Русе. Може да видиш http://www.carrental.bg/ , http://www.rentacar.dir.bg/info-bg.htm или направо си пусни търсачката - може да има и още  Wink

# 112
Гита, а цялата ампулка от 2мл наведнъж ли я даваш?

# 113
Здравейте
сега се прибираме, голямо скитане

И аз кърмя още, през по- голяма част от времето, просто моята не иска да яде зеленчуковите пюрета на обед и реве за мляко. След обед си омита плодовото или кашата както дойде,
И ние сме така,днес също не яде повече от 60-70гр.зеленчуково и то с големи мъки-после си иска цица /незнам как ще го отказвам,почвам да се плаша/, а след обед бях му направила кисел -изяде си  цялото бурканче
Curlicue много голяма е момата -браво на нея сложи ги в малкия си джоб Grinning

# 114
  • Ланкър, планините Овнерог

Да. Изтеглям от ампулата с игла и спринцовка и давам със спринцовката(без иглата  Mr. Green)

# 115

Да. Изтеглям от ампулата с игла и спринцовка и давам със спринцовката(без иглата  Mr. Green)
  bouquet  bouquet  bouquet

# 116
Нещо пусто в нашата тема Heart Eyes

От толкова разходки няма кой да пише Party

Ние пак се скитахме до 18 часа, ама се поизморихме и се прибрахме.
Много се уморявам нещо от това време, но пък е супер, хич не ми се седи у дома Grinning

Айде да се оправяме.Лека на всички Hug

# 117
# 118
  • Видин
И аз много се изморявам от разходки, но днес, въпреки че не се разхождахме много съм страшно уморена. Предполагам, че може да се дължи на т.нар. пролетна умора.
Днес няма да се къпем заради ваксината Peace

# 119
  • Пловдив
И ние направихме разходката.И един тен хванахме,все едно сме били на солариум.
Уж днес го даваха по-топло,но много вятър духаше.
Мен пък от вчера ме наболява корема все едно ще ми идва,но няма нищо.Само едно гадно жълто течение и взех да се притеснявам.Всички ли имате мензис?Аз откакто забременях-нямам и се чудя,дали е нормално.Може заради кърменето да е ,но знам ли?А по лекари хич не ми се ходи.Има една акушерка в поликлиниката,може нея да посетя.
Ние пък с нашия късмет,снощи ни се развали приемника на сателита.Днес го ремонтираха,но сега нищо не хваща и мъжо и баща ми цяла вечер въртят тоя сателит.

Общи условия

Активация на акаунт